ŞTIRE-BOMBĂ: Clubul Bilderberg 2018 se va întâlni în Italia. Va pune problema creării „STATELOR UNITE ALE EUROPEI”, un bloc al GUVERNULUI MONDIAL

Clubul Builderberg

WB: Josh Sigurdson discută cu Dan Dicks despre „Press For Truth”, un cunoscut cercetător la clubul Bilderberg și dintre acei care au raportat despre fiecare întâlnire Bilderberg din 2006.

Dan a documentat nenumărate ciocniri cu membrii clubului Bilderberg de mai mulți ani și a primit cele mai importante informații de la membrii clubului, cum ar fi Luke Rudkowski de la WeAreChange.

Dan spune că întâlnirea Bilderberg din 2018 va avea loc la Torino, Italia, între 7 și 10 iunie.

Dan nu dezvăluie niciun secret, dar strategiile lui se îmbunătățesc în fiecare an. Nu trebuie să uităm că a fost arestat în Copenhaga acum câțiva ani în timpul unei întâlniri pentru a pune mai multe întrebări Comitetului de Organizare. El a fost singurul jurnalist care a rămas în hotel după blocare.

Dan vorbește despre cele mai importante informații pe care le primește de la membrii Bilderberg, asupra a ceea ce a fost confruntarea lui preferată, și de ce el crede că este atât de important ca oamenii să înțeleagă gravitatea acestor întâlniri extrem de închise între cei mai influenti oameni din lume, de la politicieni la bancheri, de la moguli media la lideri de afaceri. Nu puteți să abordaţi asta neserios și să-i luaţi pe ei în derâdre.

Cele mai importante decizii sunt luate, probabil, la barul pentru băuturi, unde cei mai înalți membri ai clubului se izolează de membrii de rang inferior. Nu fiecare participant știe ce fac acolo.

Din moment ce destinul nostru este determinat de ei, sarcina noastră este de a arunca o lumină asupra acestei probleme extrem de importante și de a forța mass-media să o promoveze. De dragul adevărului, trebuie să demascăm acest grup.

Aceste informații confirmă mesajul de la Americanfreepress de la începutul anului.

„Aparent, Bilderbergerii, așa cum sunt deseori numiți, se vor întoarce în Italia pentru prima dată în 14 ani, când s-au întâlnit acolo pentru ultima dată în 2004 în Stresa.

Prim-ministrul Serbiei Ana Brnabic „a primit o invitație oficială la reuniunea Bilderberg din acest an, care va avea loc la Torino, Italia, în perioada 7-10 iunie.

Întâlnirea din 2018 va fi cea de-a 66-a ediție.

Clubul Bilderberg se întâlnește anual în cele mai scumpe hoteluri și în cele mai scumpe stațiuni, păzit de o armată de polițiști înarmați și polițiști locali, în spatele ușilor închise. La Reuniunea de trei zile au participat aproximativ 140 de titani de corporative , guru tech, conducătorii aleși, bancherii centrali, foști și actuali oficiali ai serviciilor secrete, șefii de think tank-uri. În fiecare an, în cadrul reuniunii se află actualul șef al NATO. Majoritatea participanților provin din Europa și America de Nord.

Grupul este gestionat de un comitet director de 31 de membri, care în prezent include nouă americani.

Invitația pentru Prim-ministrul Serbiei, doamna Brnabich, a venit de la președintele Comitetului de Coordonare Bilderberg, Henri de Castries, fostul presedinte si CEO al Companiei de Asigurări AXA Group International.

În toamna anului 2015, Henri de Castries a ținut un discurs la instituția Brookings, partener-cheie al Bilderberger.

Acolo, Henri de Castries a stabilit un plan pentru Europa, pentru prima dată conceput un deceniu în urmă, ceea ce este o descriere bună a schemei viitoare de creare a „Statelor Unite ale Europei“, în care țările UE vor ceda o parte de independenţă a suveranității lor, până la punctul fără întoarcere, pentru a transforma UE întrun bloc al guvernului mondial.

Comunicatul oficial al Guvernului Serbiei din 28 ianuarie a anunțat că primul ministru a fost invitat la Bilderberg după apariția sa la Davos. S-a observat că doamna Brnabic este membră a organizației „Noii lideri pentru Europa”, care din 2016 „este alcătuită din tineri politicieni și persoane din mai multe țări europene decizionale”. Declarația nu specifică dacă a acceptat invitația clubului Bilderberg.

SURSA:
http: //www.investmentwatchblog.com/bilderberg-2018-is-pentru-de-begin-in-italy-wh …