Ce nu spune Preşedintele Dodon? Va provoca el un război civil în R.Moldova ?

igor-dodon-candu-filip-carti-poker

Avortonul de Sadova, un mancurt înveterat, bandit de drumul mare în care Putin pompează milioane de dolari, ne are de proști. Într-o conferință de presă la care a adus probe curate că politica externă a R.M. o face Putin, iar el este preșul lui, el a spus că Chișinăul nu poate deveni membru al Uniunii Euroasiatice,  (UEE) deoarece  Chişinăul are un acord de asociere cu UE.

În legătură cu aceste divagații ale porcului chefăluit cu rușii în beciurile vilei de la Condrița, construită din banii poporului, îi pun câteva întrebări:

  1. Lepădătură, dacă nu putem deveni membri ai UEE de ce a trebuit să devenim observatori? Statutul de membri ai CSI nu-ți ajungea? El acordă toate prioritățile pe care Rusia nu le respectă, ea introducând embargouri și declanșând războaie locale, deoarece este stat-gresor. De ce minți cu nesimțire poporul?
  2. Lepădătură, ai declarat că nu putem deveni membri ai UEE, deoarece avem încheiat un acord de asociere cu UE. În același timp ai spus că vei ajunge la guvernare în toamna anului curent și vei declara război propriului popor. Tu vei denunța acordul de asociere, lucru pe care i l-ai promis lui Putin încă atunci când te-ai deplasat la Bruxelles și ai afirmat că vrei ca rușii să fie mediatori între R.M. și UE. Lepădătură, mai ții minte cum te-a pus la punct doamna Mogherini, comisarul responsabili de politica externă a UE? Te-ai întors acasă cu coada între vine și te-ai dus la Putin ca să te plângi că nu ți-a ieșit diversiunea.
  3. Lepădătură, tu fiind, cică agronom, de cel prost, e adevărat, ai declarat că Rusia și alte state mor de dorul producției noastre agricole. Ce te împiedică să realizezi acorduri bilaterale interstatale. Cine îți interzice acest lucru?
  4. Lepădătură, tu încă nu te-ai săturat să exporți materie primă agricolă în Rusia și să-i îmbogățești pe ruși? De unde vei lua investiții pentru a face agricultură performantă, cu tehnologii de vârf ? Doar Putin te gonflează numai pe tine, visul lui fiind de a transforma R.M. într-un Kaliningrd-2. El este detestat de o lume întreaga.

Prin tot ceea ce faci tu vrei să provoci un război civil în R.M. și să-l salvezi nu doar pe Plahotniuc, dar și pe Zâna-Karabina, altă hoață a Băncii de Economi, vrei să-ți salvezi propria piele.

Tu ai fost la guvernare împreună cu Voronin câți ani? Ați reușit exact cât au reușit Filat și Plahotniuc. Ați furat totul. Acum vreți să scăpați de răspundere cu tancurile lui Putin din armata 14-e pe care o vrei pe vecie aici, deși Constituția spune clar că R.M. este un stat neutru.

Nu trece. Vei răspunde, mai devreme sau mai târziu. Nu este exclus chiar după 20 mai. Oamenii nu vă mai pot răbda. Tu nu-ți imagina că nimeni nu știe cât ai furat când ai fost responsabil de edificarea portului Giurgiulești, cât ai luat de la Filat și Plahotniuc, vânzându-li-l pe Timofti. Vina ora răsplății. ”Bea ceai și nu te ”diorgăi!”

VASILE GROZAVU