Marele secret de ce Israelul a câştigat EUROVISIOIN-ul. De ce a fost ales anume ISRAELUL?

Încă un Eurovision de mizerie: a câștigat Israelul cu o melodie de doi bani, interpretată de o cântăreață cu voce slăbuță, care pare să își trăiască viața în Fast Food.

Încă un Eurovision de mizerie: a câștigat Israelul, cu o melodie de doi bani, interpretată de o cântăreață cu voce slăbuță, care pare să își trăiască viața în Fast Food… Dar, pentru cei care nu știu, trebuie să înțeleagă că acest concurs internațional are un puternic background politic și este câștigat, de obicei, de cine TREBUIE, în funcție de interesele politice sau „culturale” ale momentului. Și dacă în urmă cu câțiva ani a câștigat FEMEIA CU BARBĂ, iar ceva mai departe în timp o formație de tip satanist, de ce nu ar câștiga și Israelul cu o melodie și o interpretă care nu meritau nici măcar să participe la concurs?!

Pentru comparație, vizionați piesa câștigătoare și piesa Austriei, de pe locul 3, cea care ar fi trebuit să și câștige acest concurs, dacă jurizarea ar fi fost pe bune… Faceți o analiză în oglindă: linie melodică, interpretare și prezența scenică a interpreților și, dacă aveți un minim simț artistic, veți vedea că rezultatul final este o mizerie!!! Vezi video mai jos:

IMPORTANT DE ȘTIUT: Ce a declarat interpreta unei publicații, pentru fanii ei LGBT:„Întreaga mea echipă – părul meu, machiajul meu, costumul meu, scriitorii cântecului – sunt membri ai comunității homosexualilor și fără ei nu exist. Sunt recunoscătoare pentru prezența comunității homosexualilor în viața mea.” Deci, putem înțelege și mai bine rațiunile premiului din punct de vedere cultural (neomarxist, adică) la care se adaugă cele de interes politic: organizarea Eurovision 2019 în Ierusalim, noua capitală a Israelului! Înțelegeți acum? Privind lucrurile doar din acest al doilea motiv – cel politic – probabil că Israelul ar fi câștigat oricum, indiferent cine l-ar fi reprezentat. „Că așa-i în tenis”, vorba lui Toma Caragiu…

Eurovision All Winners (1956 – 2016)

Top 20 Best Eurovision Songs Ever

http://www.cunoastelumea.ro/inca-un-eurovision-de-mizerie-a-castigat-israelul-cu-o-melodie-de-doi-bani-interpretata-de-o-cantareata-cu-voce-proasta-care-pare-sa-isi-traiasca-viata-in-fast-food/