ŞTIRE-BOMBĂ: Cine va fi viitorul PREȘEDINTE al UCRAINEI ?

prezident-Svyatoslav-Vakarchuk

Pentru a înțelege modul în care se va desfasura, de fapt, campania electorală din Ucraina, este necesar să se uite nu la personalități ale candidaților sau oligarhi, ci este necesar de a urmări schimbările în balanța de forțe supranaționale ca sprijin și gestionare a tuturor proceselor în stat.

Astăzi starea de lucruri este după cum urmează:

Poroșenko. Acesta este o figură a unui compromis post-maidan. De la început, era cel mai bine păzit de Rothschild. Copiii lui învață în Marea Britanie (stau ca ostatici la coroana Marii Britanii- aliat al familiei Rothschild (filiala din Marea Britanie) iar afacerile lui Poroșenko – sînt în gestionarea Rothschild & Cie Banque (ramura franceză a familiei Rothschild).
Astăzi, aproape toți politicienii și mass-media din Ucraina, unul sau altul au legătură cu familia Rothschild, lovesc cu brutalitate în Poroșenko cu toată puterea, care ne dă pretextul să spunem că,  familia Rothschild l-a abandonat sau îl educă folosind informații de violență brutală, la figurat vorbind.

Timosenko, Yatsenyuk. Curatorii lor sunt globaliștii americani (Rockefellers, neoconii, instituțiile democratice de pe Wall Street, Bruxelles-ul politic, o parte a elitei ruse asociată cu clintoniștii). Aceste clanuri suferă o înfrângere globală. Indiferent la orice rating  a lui Yatsenyuk și Timoșenko, ei nu vor fi figura printre câștigători . Kolomoisky nu are nici o influență semnificativă asupra alegerilor. Poate că doar unele minime prin canalul 1 + 1, dacă există încă acolo partea lui.

Savchenko. „Mentorul” Medvedchuk. Curatorii sînt (Vaticanul, Francmasoneria europeană, Kremlinul maltez și Vlasoviții, legați de Europa prin legăturile cu Gazprom). Istoria  Nadejdei Savchenko este regia curatorilor. Întemniţarea ei a fost  o mișcare de PR care i-a ridicat rapid ratingul.
Vaticanul este puterea dominantă din umbră în UE. Pe de o parte, ea împiedică confiscarea completă a Europei de către Rothschild și, pe de altă parte, aliatul acestuia situațional în lupta împotriva vechilor globaliști americani. În alegerile din Ucraina, aparent, Vaticanul intenționează să joace în secret pentru rezultatul general cu Rothschilds). Mai aproape de alegeri, SUA și UE ar putea ridica un „val de proteste pentru  drepturile omului” și vor forța conducerea Ucrainei s-o elibereze pe Savchenko  pentru ai permite să participe la alegeri.

Muraev. Mentorii Rabinovici, Medvedchuk și sinagoga locală. Curatorii ( Vaticanul). Un candidat tehnic care va culege voturile de la Poroshenko pe flancul stâng, prostind în limba rusă pe toţi oamenii nemulţumiţi din punct de vedere social.

Naționaliștii Tyagnybok, Belitsky, Parubiy etc. – este infanteria Vaticanului, coșul de gunoi al gay-lor, care vor fi folosiţi din punct de vedere tehnic pentru a legaliza şi mobiliza sub aripa lor pe şturmovici care să intervină în campania electorală dăunând în special lui Poroșenko și Timoșenko. În plus, tinerii patrioți vor pune în scenă atacul asupra lui Muraev și  Boyko, sporindu-le astfel ratingul.

Lyashko. Mentorul Ahmetov. (Candidatul tehnic al lui Rothschild). Va strânge voturile celor care mai rătăcesc după Maidan .

Yuri Boiko. Mentorul Firtash. (Candidatul tehnic al lui Rothschild). El va strânge voturile  unor susținători care mai cred în fostul Partid al Regiunilor.

Svyatoslav Vakarchuk. Mentorul Mikhail Fridman, Grupul Alfa, creaţie sută la sută a lui Rothschild. În serviciul lui Vakarchuk este fostul oligarh Viktor Pinchuk. Cel mai probabil, habadnikul Pinchuk lovit  financiar pe fundal îndeplinește îndatoririle legate de administrația americană.
Vakarchuk este principala partidă a lui Rothschild în alegeri. Începutul campaniei sale prezidențiale este anunțat pe 24 august, când va da concertul său solo la Kiev și, într-un fel, va anunța aderarea la cursa electorală (dacă curatorii nu vor decide altfel). Va merge în alegeri, răspândind aripi angelice, cum ar fi reconcilierea națională, combaterea corupției, onestitate, toleranță, libertate, cultură și alte chestii. După toate semnele, acesta va fi primul din istorie președinte galician al Ucrainei, dacă până atunci Kahalul nu va decide să fărămiuţeze țara. În acest caz, Svyatoslav Vakarchuk va fi primul președinte al Galiciei-Ucraina.

Este posibil cu mare probabilitate să presupunem că în Ucraina, Rothschildii și Vaticanul vor încerca să folosească varianta franceza „Macron Matrix”. Astfel, în Franța, timp de șase luni înainte de alegeri, mass-media franceză, care este  aproape 100% deținută de familia Rothschild a distrus  ratingul Președintelui în exercițiu Hollande, prezentîndu-l ca oligofren bădăran și un om descreierat. Pe fondul colapsului alegerilor al actualului președinte Hollande s-a desfășurat imitația de luptă dintre o marioneta a familiei Rothschild care este Macron și Vaticanul reprezentat de Marine Le Pen, cu un rezultat cunoscut al înţelegerii.

Imaginea lui Macron este al unui candidat lins, fără copii, cu o orientare dubioasă, mai degrabă neconvențională și o soție falsă în vârstă. Programul preelectoral:  Numai lucruri bune  pentru toți împotriva tuturor lucrurilor rele, și nimic concret.
Imaginea lui Marin Le Len este cea a unui războinic de sex feminin care promozează valorile tradiționale,şi se va sacrifica pentru muncitorii de culoarea pielii albe. Rusia, în această situație, a jucat deschis pentru Le Pen, fiind unul dintre donatorii financiari ai acestui scenariu, iar Ministerul rus de Externe (care face parte din Ordinul Maltei) l-a publicat oficial chiar și în mass-media rusească.
Se pare că în Ucraina se va copia varianta franceză, dacă nu va fi împiedicată de forța majoră.

Poroshenko va fi acuzat de toate relele: corupție, nepotism, raid, beție, trădare a Maidanului etc. (Ucraineanul Francois Hollande).

Vakarchuk este Makronul ucrainean (soție în vârstă, nu are copii, pedo-grimase specifice, orientare sexuală discutabilă). În spatele lui stau Rothschilds.

Nadezhda Savchenko – ucrainiana Marine Le Pen, un candidat din popor, împotriva soțiilor și oligarhilor, pentru oamenii obișnuiți etc. În spatele ei stă  Vaticanul. Rusia, jucând împreună cu Vaticanul, va  face PR pe toate canalele de televiziune lui Savchenko, sporindu-i astfel ratingul.

În al doilea tur de scrutin  din bătălia scenică, vor ieşi pedantul Vakarchuk și bărbata Savchenko. Lăsați, aşadar, să câştige cel mai puternic. După plan,  ar trebui să fie Vakarchuk. Dar este posibil ca Cahalul să joace la ambele capete, iar pentru globalocrație nu contează cine va avea majoritatea voturilor. Și Savchenko nu va fi rău. . Ori condusă de Vakarchuk sau condusă de Savchenko, Ucraina va duce o politică identică la  100%, deoarece amândoi nu vor fi admişi la formarea politicii reale a statului.

Acest joc poate fi deturnat numai de către Poroshenko însuși, dacă el se forţează un pic și îndrăznește să meargă înainte, împotriva voinței curatorilor. Cu toate acestea, acest lucru nu este un fapt, deoarece bătrânul și cel mai apropiat  anturaj al lui vor fi loviţi necruţător, dar undeva mai aproape de iarnă. Poroșenko, în schimbul unei retrageri liniștite, poate repeta trucul lui Iușcenko, care a participat la alegeri doar în mod nominal și nu a luptat pentru un al doilea mandat.
Diferența constă în faptul că Iușcenko nu a avut propria sa afacere în sistem și nu și-a atacat colegii. Avea reputația unui demagog, excentric și dezordonat, generos dotat cu talentul hoților, dar nu a făcut nici un rău  oamenilor de afaceri . Să se teamă de o răzbunare personală, nu avea nici un motiv. Cu Piotr Alekseevich Poroshenko, totul este exact opusul, el are de cine să se teamă. Nu poate pleca. Trebuie să rămână.

kv-journal.su