DOSAR ULTRASECRET: Cine stă în spatele Marilor țări din blocul politico-militar BRICS – Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud – Ghiciți cine conduce noua bancă BRICS ?

BRICS

De ce a fost creat BRICS?

În economie, BRICS este un acronim care se referă la ţările membre Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud. Acronimul (iniţial „BRIC”) a fost inventat de Jim O’Neill într-un document din 2001 intitulat „Building Better Global Economic BRICs”.Acronimul a intrat în utilizarea pe scară largă ca un simbol al schimbării în puterea economică mondială, departe de economiile dezvoltate G7 spre lumea în curs de dezvoltare. Pe 13 aprilie 2011, „S” a fost adăugat formal pentru a forma BRICS după admiterea Africii de Sud în uniune.

Conform unui document publicat în 2005, Mexic şi Coreea de Sud erau singurele ţări care puteau intra în BRICs, dar economiile lor au fost excluse iniţial deoarece au fost considerate mai dezvoltate, deoarece erau deja membre a Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică.

Unii analişti susţin că aceasta este o încercare a Chinei, de a sparge IBSA, o grupare multi-laterală alcătuită din India,Brazilia şi Africa de Sud. Cu intrarea Africii de Sud în ţările BRICS, IBSA va deveni tot mai irelevant.

Pe 18 iulie 2014, ţările BRICS au anunţat un plan de a crea două noi instituţii alternative la Banca Mondială şi Fondul Monetar Internaţional dominat şi condus de marii bancheri evrei de la Londra, Marea Briatanie şi New-York, SUA. BRICS a fost creat cu scopul de a sparge monopolul şi tirania financiară a Băncii Mondiale şi a Fondului Monetar Internaţional, este    un bloc politico-militar care vizeaza contrabalansarea influentei Statelor Unite in spatiul Asiei Centrale.

Şi totuşi cine a creat acest BRICS şi cu care scop a fost creat acest bloc economico-financiar internaţional ? Care este totuşi adevărul. Materialul de mai jos face lumină  şi ne informează cine sînt stăpânii adevăraţi ai BRICS-ului şi în ce mod cinic sânt minţiţi şi manipulaţi ţări întregi, o lume întreagă.

Întro informaţie de presă a fost inclus acest fragment semnificativ.
„Tsipras s-a întâlnit cu reprezentanții noii bănci de dezvoltare BRICS, care au arătat un mare interes în cooperare cu Grecia.
Prim-ministrul grec a fost însoțit de ministrul de reconstrucție industrială, de mediu și energie Panagiotis Lafazanis, în timp ce în delegația BRICS a fost inclus președintele băncii Kundapur Vaman Kamath, Managing Director al FMI și vice-președinte al băncii  BRICS Paulo Nogueira Batista, viceministrul de finanțe al Rusiei Serghei Storchak și șeful Vnesheconombank Vladimir Dmitriev „.
În aceeași ordine de idei, în mass-media occidentală din această perioada am văzut mențiunea că Tsipras s-a întâlnit cu Putin, dar despre întâlnirea sa cu șeful băncii  BRICS, KV Kamathom, nu am avut asta să aud. Dar Kamath este unul dintre „băieții din Davos”. Ce greșeală amuzantă din partea presei occidentale, nu-i așa?

kvk

Chiar mai interesantă a fost mențiunea că unul dintre directorii executivi ai FMI, Paulo Nogueira Batista, este și vicepreședintele BRICS Bank. Iată ce este raportat pe site-ul FMI:
„Comitetul executiv (Consiliul) este responsabil pentru activitatea zilnică a FMI. Se compune din 24 de directori desemnați sau aleși de statele membre sau grupuri de țări, precum și de directorul general care acționează ca președinte. De regulă, Consiliul se întrunește de mai multe ori pe săptămână. El isi desfasoara activitatea in principal pe baza documentelor pregatite de conducerea si personalul FMI. ”
Și unul dintre membrii acestui Consiliu a fost ales pe 11 iunie ca vicepreședinte al BRICS Bank. Să vedem unde a studiat domnul Batista.

imfexbdm

Legenda: Educație: 1978 – Master of Economic History, Universitatea din Londra; 1977 – Licențiat în Economie, Universitatea Catolică Pontificală din Rio de Janeiro

batistacv

Deci, ce vedem? Iezuiții și unitatea din Londra.
Legenda: Universitatea Catolică Pontificală din Rio de Janeiro este condusă de Biserica Romano-Catolică și de Societatea lui Isus

ujesuit

Legenda: Rectorul onorific al Universității din Londra este fiica cea mai mare  a regelui britanic

ulondon2

Dacă vă uitați mai departe la articolul despre alegerea Batista în banca BRICS, puteți găsi mai multe informații interesante.
„Prima reuniune a Consiliului guvernatorilor va avea loc la începutul lunii iulie în cadrul summitului BRICS din Rusia, unde președintele și vicepreședinții vor fi numiți oficial …
Vicepreședintele Băncii Mondiale, Zhu Xian, a fost ales de către China ca fiind unul dintre cei patru vicepreședinți. ”
Deci, cine va conduce banca „proaspătă, nouă” BRICS? Acei tipi care sunt constant în Davos și participă la gestionarea „vechiului” FMI  și a Băncii Mondiale. Și sunt pregătite de unitatea din Londra și de iezuiții din Vatican.
Există și o altă indicație a modului în care globaliștii au regizat presupusul conflict dintre Est și Vest. Reamintim că, la sfârșitul lunii iulie, a intrat în vigoare acordul privind rezerva de valută a BRICS. La dispoziția BRICS, s-au dovedit a fi șase săptămâni pentru a face față problemelor procedurale înainte ca Fed-ul să producă un nou șoc după modelul Lehman (după cum se aștepta, ratele dobânzilor vor fi majorate în septembrie).
Inițial, banca BRICS urma să fie lansată în 2016. Dar, în timpul summitului G20 din luna noiembrie a anului trecut, retorica BRICS s-a schimbat, intenția de a implementa totul „cât mai curând posibil” a fost emisă. Apoi am observat în articolul corespunzător că globaliștii accelerează desfășurarea noului lor sistem financiar. În aceasta, am prezis că banca va fi lansată la summitul de la BRICS și va acorda atenție celor spuse de președintele Braziliei despre această bancă:
„Cu 100 de miliarde de dolari, banca va contribui la asigurarea investițiilor în infrastructura țărilor BRICS și va ajuta țările care suferă de instabilitate economică ca urmare a retragerii SUA din politica monetară expansionistă”.
Un fond de rezervă de 100 de miliarde de dolari este  alocat pentru această asistență, așa că globaliștii trebuie să se asigure că se execută înainte ca Fed să transmită semnalul de acțiune. Totul depinde de intervalul de timp pe care intenționează să îl lase între „greșeala Fed” și summitul ONU de la sfârșitul lunii septembrie. În prezent, mă aștept încă să crească ratele în septembrie, dar este necesar să monitorizăm cu atenție evoluția situației.
sursa: http://mixednews.ru/archives/85852

https://ant-63.livejournal.com/136986.html