DEZVĂLUIRI-BOMBĂ: Hitler a fost un membru al dinastiei Rothschild, susţinut de către Rothschildzi şi Rockefellerii

hitler-rothschild

Desigur că furia pe care cineva o simte faţă de un „antisemit” este stârnită în primul rând de persecutarea bolnavă la care evreii au fost supuşi de către naziştii lui Adolf Hitler. Demascarea sau punerea sub semnul îndoielii a acţiunilor familiei Rothschild sau ale vreunei persoane sau organizaţii evreieşti atrage după sine termenul de „nazist”. Naziştii au fost creaţi şi finanţaţi de familia Rothschild.

Ei l-au propulsat pe Hitler la putere prin societăţile secrete germane ale Iluminaţilor, ca Societatea Thule şi Societatea Vrill, create prin reţelele lor germane; tot familia Rothschild l-a finanţat pe Hitler prin Banca Angliei şi Banca Kuhn & Loeb, aceiaşi finanţatori ai Revoluţiei Ruse. Inima maşinii de război a Iui Hitler a fost gigantul chimic I.G. Farben. Ramura sa americană era controlată de familia Rothschild prin lacheii lor din familia Warburg. Paul Warburg, care a înfiinţat „banca centrală” privată a Americii, Federal Reserve, în 1913, a făcut parte din consiliul I.G. american. într-adevăr, I.G. Farben a lui Hitler, care conducea lagărele de concentrare de la Auschwitz, era de fapt o divizie a Standard Oii, proprietatea oficială a familiei Rockefeller dar, de fapt, imperiul Rockefeller a luat naştere din finanţarea în primul rând a familiei Rothschild.

Tot familia Rothschild deţinea agenţiile de ştiri germane din ambele războaie şi astfel controla fluxul de „informaţii” către germani . La intrarea trupelor aliate în Germania, acestea au descoperit că fabricile I.G. Farben, miezul operaţiunii de război a lui Hitler, precum şi fabricile Ford – alţi susţinători ai acestuia – rămăseseră intacte, ceea ce nu se putea spune despre celelalte fabrici din apropiere, care fuseseră pur şi simplu şterse de pe faţa pământului în urma atacurilor aeriene.

Susţinătorii lui Adolf Hitler, forţa ascunsă din spatele acestuia, a fost deci Casa de Rothschild, aceşti descendenţi „evrei” care pretind că sprijină şi protejează credinţa şi poporul iudaic. De fapt, ei se folosesc şi abuzează de evrei pentru a-şi atinge scopul lor grotesc. Familia Rothschild îi tratează cu dispreţ pe evrei. Aceştia, ca şi ceilalţi oameni de altfel, sunt priviţi de ei ca simple unelte necesare îndeplinirii planurilor de control şi stăpânire ale unei reţele cunoscută sub numele de Iluminaţi. într-adevăr, Iluminaţii.

rothschild-hitler (2)

Familia Rothschild sunt apărători ai evreilor, iar Hitler i-a măcelărit, ca şi pe comunişti, ţigani şi pe toţi ceilalţi care i s-au opus sau pe care a vrut pur şi simplu să-i îndepărteze din calea lui. Familia Rothschild sunt evrei, nu ar face una ca asta. Chiar aşa? Nu numai că Hitler a fost susţinut de clanul Rothschild, dar, aşa cum sugerează cartea psihanalistului Walter Langer, numită „The Mind of Hitler” (n.tr. Mintea lui Hitler), el ar fi putut fi un Rothschild. Această dezvăluire se potriveşte ca o mănuşă cu acţiunile clanului Rothschild şi ale celorlalţi descendenţi germani Iluminaţi care l-au propulsat pe Hitler ca dictator. El a fost susţinut de familia regală britanică, şi anume Casa de Windsor (de fapt Casa germană de Saxa-Coburg-Gotha-Battenberg), care îl includea pe „eroul de război” britanic Lordul Mountbatten, şi el un Rothschild şi satanist. Legăturile concrete dintre familia regala britanică şi nazişti încă nu au fost stabilite, dar vor ieşi cu siguranţă la lumină.

Langer scrie:

„Tatăl lui Adolf, Alois Hitler, a fost fiul nelegitim al Măriei Anna Schicklgruber. Presupusul tată al lui Alois Hitler (Schicklgruber) a fost Johann Georg Hiedler, dar unii au motive serioase să se îndoiască de faptul că Johann Georg Hiedler a fost tatăl lui Alois. Un document austriac arată că Măria Anna Schicklgruber locuia în Viena în momentul conceperii. In acea perioadă lucra ca servitoare la reşedinţa baronului Rothschild. De îndată ce familia a descoperit sarcina, ea a fost trimisă acasă… unde s-a născut Alois.”

Informaţiile lui Langer provin de la un ofiţer de rang înalt din Gestapo, Hansjurgen Koehler, şi au fost publicate în 1940 sub titlul „fn culisele Gestapo-ului”. Acesta scrie despre investigarea trecutului lui Hitler făcută de cancelarul austriac Dolfuss, în dosarul despre familia lui Hitler. Koehler a văzut, de fapt, o copie a documentelor lui Dolfuss, înmânate acestuia de Heydrich, şeful Serviciilor Secrete naziste. El scria că „dosarul a stârnit atâta vâlvă, cum niciun altul nu a mai făcut vreodată”. („Inside The Gestapo” (n.tr. In culisele Gestapoului), pag. 143) Cancelarul austriac, scund dar energic, ştia că un astfel de dosar l-ar pune în şah pe Hitler.

Sarcina sa nu era dificilă; cu o asemenea funcţie în stat, putea afla cu uşurinţă datele personale ale familiei lui Adolf Hitler, care se născuse pe teritoriu austriac. Din certificatele originale de naştere, fişele de înregistrare de la poliţie, din conţinutul dosarului original, cancelarul a reuşit să pună laolaltă piesele disparate de puzzle.

„O tânără fată (bunica lui Hitler)… a venit la Viena şi s-a angajat ca servitoare, lucrând cel mai adesea pentru familii bogate. Dar a fost ghinionistă; sedusă, avea să poarte un copil. A plecat acasă în satul său până a născut… Unde a fost servitoare în Viena? Nu este greu de aflat. Viena avea un sistem obligatoriu de înregistrare la poliţie. Şi servitori şi angajatori erau taxaţi scump dacă uitau de această formalitate. Cancelarul Dolfuss a reuşit să descopere fişa de înregistrare. Servitoarea lucrase la reşedinţa Rothschild, iar bunicul necunoscut al lui Hitler trebuie căutat în acea casă frumoasă. Dosarul lui Dolfuss s-a oprit la această declaraţie.”

Hotărârea lui Hitler de a anexa Austria avea oare legătură cu dorinţa sa de a distruge dovezile descendenţei sale?

„Sunt de părere că Hitler ştia despre originile sale cu mult înainte de a deveni cancelar. Ca şi tatăl său, în timpuri de restrişte, familia se retrăgea la Viena. Tatăl lui Hitler şi-a părăsit satul natal de timpuriu pentru a-şi încerca norocul la Viena. Când Hitler a rămas orfan, la moartea mamei sale în decembrie 1907, el a plecat la Viena, la puţin timp după înmormântare. Dar se pare că a înghiţit pământul timp de zece luni! Ce s-a întâmplat acolo în timpul şederii sale este un mister complet neelucidat de istorie. Insă capătă sens acum, când s-a stabilit că Hitler a fost un Rothschild şi că îşi cunoştea rudele, iar potenţialul său pus în slujba familiei a fost mult apreciat.”

Urmaşii [luminaţilor şi implict ai clanului Rothschild sunt cu mult mai numeroşi faţă de cât se ştie în mod oficial; ei dau naştere multor copii nelegitimi, care apoi sunt crescuţi sub alte nume de către alţi părinţi. Phillip Eugene de Rothschild afirmă că familia Rothschild a adus pe lume mulți copii nelegitimi care ar urma să fie plasaţi în poziţii de conducere sub nume diferite. Ştiu că numărul sună fantastic, dar mulţi dintre ei sunt concepuţi prin băncile de spermă ale Iluminaţilor şi prin inseminări artificiale. Ca şi Bill Clinton, care este aproape sigur un Rockefeller, aceşti „copii obişnuiţi din medii obişnuite” ajung să aibă un succes extraordinar în domeniile lor. Şi despre Hitler se spune că ar fi produs copii nelegitimi pentru a-şi menţine filonul de descendenţi şi în mod cert există descendenţi ai săi în viaţă chiar şi astăzi. Deci, care Rothschild a fost bunicul lui Hitler?

Alois, tatăl lui Hitler, s-a născut în 1837 în perioada în care Salomon Mayer era singurul Rothschild care locuia la reşedinţa din Viena. Nici măcar soţia sa nu se afla acolo, întrucât mariajul lor mergea atât de prost, ea locuind în Frankfurt. Fiul lor, Anselm Salomon, şi-a petrecut cea mai mare parte a timpului la Paris şi Frankfurt, departe de Viena şi de tatăl său. Deci, Salomon Mayer Rothschild, care locuia singur la reşedinţa din Viena unde lucra bunica lui Hitler, este cel mai promiţător candidat. Hermann von Goldschmidt, fiul funcţionarului principal al lui Salomon Mayer, a scris o carte publicată în 1917, în care spunea despre Salomon că:

„…până prin anii 1840 manifesta un entuzism cam nechibzuit pentru tinere” şi că

„…avea o pasiune carnală pentru fete foarte tinere, cu care a şi avut aventuri pe care a trebuit să le ascundă cu ajutorul poliţiei.”
Bunica lui Hitler era tânără şi se aflau amândoi sub acelaşi acoperiş, putând fi clar o ţintă a dorinţei lui Salomon. Şi aceeaşi fată a rămas însărcinată în timp ce a lucrat acolo. Nepotul ei a devenit cancelar al Germaniei, finanţat de familia Rothschild, începând cu al Doilea Război Mondial atât de important pentru planurile Rothschild-Iluminaţilor. Iluminaţii sunt obsedaţi de instalarea la putere a descendenţilor lor în toate „taberele” implicate într-un conflict, iar clanul Rothschild sunt printre cei mai importanţi descendenţi.

Şi totul este numai o coincidenţă? Această acumulare de dovezi arată clar o singură concluzie: Hitler a fost un Rothschild!

(cocoon.ro)

hqdefault

Sponsorii lui Hitler

In plina criza, de unde a avut Hitler fonduri pentru a crea si intretine complexul sistem nazist?
In afara industriasilor si bancherilor germani (marea majoritate), Hitler a mai primit sprijin financiar de la:
– Prescott Bush, bunicul lui George Bush;
Henri Wilhelm August Deterding – Royal Dutch Shell;
– JP Morgan si Charles Gates Dawes – bancheri Wall Street;
– John D. Rockefeller – Shell si Standard Oil Company;
– General Motors;
– General Electric;
IBM;
– DuPont;
– Hugo Boss, membru al partidului nazist, a creat uniformele SA si SS;
– cativa membri ai familiei tariste;
– societatea oculta Thule.
Alti sponsori ai sistemului nazist aici.
Eugenia
Eugenia a ocupat un loc important in cadrul sistemului de sanatate nazist – oamenii „inferiori din punct de vedere genetic” erau sterilizati fortat sau omorati.
Eugenia facuse ravagii pentru prima data in SUA, statul California detinand recordul de sterilizari fortate. Nazistii s-au inspirat din „minunatul” program implementat in California. Cateva asemenea programe fusesera dezvoltate si finantate de fundatia Rockfeller. Josef Mengele, macelarul dement poreclit „Ingerul mortii”, participase la unul dintre aceste programe.

In timpul dictaturii naziste peste 400000 de oameni au fost sterilizati fortat.

In ultimii ani eugenia a reaparut in forta, continuandu-si dezvoltarea macabra sub umbrela bioeticii. De altfel, sub umbrela acestei bioetici se ascund si alte lucruri la fel de intunecate cum ar fi sinuciderea asistata si infanticidul (omorarea nou-nascutilor).

Bioetica este sprijinita intens de cei care doresc depopularea planetei, inclusiv de cei de la ONU prin Agenda 21.
https://www.google.md/search?hl=ro&biw=1024&bih=610&tbm=isch&sa=1&ei=fdLxWvCGFNG1kwX_q5z4Dw&q=Bancherii+evrei+au+finan%C5%A3at+al+Doilea+R%C4%83zboi+Mondial&oq=Bancherii+evrei+au+finan%C5%A3at+al+Doilea+R%C4%83zboi+Mondial&gs_l=img.3…3059761.3081782.0.3082379.42.42.0.0.0.0.544.4938.10j26j0j1j0j1.38.0….0…1c.1.64.img..4.0.0….0.w6n0vWTJEmI#imgrc=ZRtfi4plmeMoFM: