DOSAR ULTRASECRET: De ce a fost conceput Al Doilea Razboi Mondial de elita financiara mondială. Bolşevizarea Europei, extinderea blocului comunist şi războiul rece

wall-street

Ceea ce initial se dorise obtinut printr-o revolutie bolsevica inceputa in Germania, devenea dupa al doilea razboi mondial un act de dominatie comunista de proportii mult mai mari, dominatie instaurata peste jumatate din continentul european pornind din Rusia. Harta Europei era din nou retrasata dupa o conflagratie devastatoare de talie mondiala, visul globalistilor fiind inca si mai aproape de realizare, fiindca Europa de Est devenea o provincie atasata heghemoniei comuniste rusesti. Intrigile americane care au urmat in anii imediat de dupa razboi au dus la fundamentarea dominatiei comuniste in China si Mongolia, Washington-ul ajungand sa impuna regimurile represionare Mao Zedong in China si Horlooghiin Cioibalsan in Mongolia la cativa ani dupa razboi. Acestia erau doi lideri comunisti francmasoni crescuti si educati la Moscova in cultul personalitatii extreme si al crimelor de neimaginat infaptuite in randul propriilor popoare.

Blocul de state realizat prin bolsevizarea cu ajutorul razboiului a nenumarate tari – avand ca centru de comanda Kremlinul de la Moscova – devine practic Imperiul Comunist, in fapt noul Imperiu Mongol GingisHanic din secolul 13 reactualizat la nivelul secolului 20 si cel mai mare al tuturor timpurilor. Restul populatiilor globului erau asumate ca formand blocul imperialist capitalist. “Opozitia” dintre cele doua blocuri a marcat momentul inceperii unei noi etape a procesului de globalizare tiranica: Razboiul Rece.

Imperiul Comunist vs. Imperiul Mongol

Al doilea razboi mondial a fost conceput in asa fel incat elita financiara sa poata controla economia mondiala. Impartirea lumii intre doua mari curente ale puterii de tip imperialist, capitalism si comunism, ambele apartinand aceluiasi curent de negativitate planetara puternic ocultat, era menita sa creeze tensiuni pe toate planurile care ar fi usurat la un moment dat adoptarea – in chip de „solutie salvatoare” – a guvernului unic.

De vreme ce Liga Natiunilor – organism international intemeiat dupa primul razboi mondial ca sa “previna razboiul” – a esuat in mod evident, a fost intemeiat un alt organism international – Organizatia Natiunilor Unite (ONU) – menita, tot oficial, sa “previna” la randul sau izbucnirea unui nou razboi de talie mondiala. De fapt era o noua institutie, cu mult mai eficienta in gestionarea pasilor catre globalizare pe fondul noilor blocuri de putere aparute in locul vechilor puteri: blocul comunist si blocul capitalist. Sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial a coincis cu sfarsitul pozitiei de superputere a Frantei si Marii Britanii si castigarea acestei pozitii de catre Statele Unite ale Americii si Uniunea Sovietica. Relatiile dintre cele doua noi superputeri s-au incordat progresiv, atingand cote deosebit de periculoase in deceniile care au urmat. Pentru asa zisa gestionare a crizei pe parte de inarmare s-au constituit doua mari blocuri militare – de vest si de est – reprezentate de NATO (blocul militar capitalist), respectiv Pactul de la Varsovia (blocul militar comunist).

Antiteza dintre creatia masonica numita “Blocul Comunist” si cea cunoscuta drept “Blocul Capitalist” era gandita sa reprezinte o unealta eficace de constrangere a societatilor sa adopte o atitudine razboinica, fiind cultivata intens mentalitatea dusmanirii taberei capitaliste de catre cea comunista si reciproc. O astfel de ideologie era menita sa genereze o tensiune cvasi-permanenta atat in interiorul celor doua blocuri, cat si in relatiile dintre ele. Agresivitatea creata artificial in felul acesta urma sa determine in comportamentul colectiv adoptarea pe scara larga a turnatoriei si represiunii in cadrul regimului comunist, respectiv a concurentei salbatice si mercantilismului in regimul capitalist. Spiritul uman intaratat si indoctrinat astfel, putea fi usor deturnat de la orice scop de pace, prosperitate si spiritualitate, fiind indrumat sa adopte calea materialismului rece si necrutator, a inarmarii si conflagratiilor de orice natura, in urma carora nu putea sa existe decat un singur castigator: elita mondiala.

http://www.fortasigratie.ro/