De ce SIONISMUL este IDEOLOGIA de STAT în SUA şi UE, RUSIA şi UCRAINA

zionist story

UE și SUA de mult timp sunt conduse de sioniști. Sionismul este condamnat de ONU ca o formă de rasism. Astăzi, regimuri sioniste sunt instalate în Rusia și Ucraina.

Sionismul modern este o ideologie extrem de naționalistă, rasistă, și pragmatica, exprimă interesele marii burghezii evreiești, strâns asociata cu burghezia monopolistă a statelor imperialiste. Conținutul principal al sionismului modern este șovinismul militant, rasismul, anti-comunismul și antisovietismul, o atitudine față de cucerirea dominației mondiale și aprobarea așa-numitei Noua Ordine Mondială.

Fidel Castro, caracterizand lumea modernă, a menționat că, la sfârșitul celui de Al Doilea Război Mondial, purtat de către popoare împotriva fascismului, o nouă putere a apărut in lume , si a impus o ordine absolutista și dura.

CE reprezinta noua putere paralelă și „nucleul său de elită”?

Este un guvern paralel secret de nivel înalt, sau puterea reală, în paralel, nucleul elitar “ –  acestia sunt  bancheri evrei și industriași care aparțin cele 60 de familii de control din SUA, ce se afla  pe Dealul Capitoliului la vedere în Casa Albă, Congresul american de la Downing Street 10 (și în Parlamentul britanic). Acestia sunt slugile Guvernului Mondial și a Noii Ordine Mondiale,   o societate absolut secretă, formată din reprezentanți ai clasei conducătoare intangibile, care includ, de asemenea, Regina Angliei, Regina Olandei, Regina Danemarcei și familiile regale ale Europei. După al doilea război mondial, aceste aristocrați au decis că pentru a câștiga puterea asupra reprezentanților lumii  trebuie  pe o scară globală sa o imparta cu liderii nonaristocratic, dar cu kideri extrem de puternici  și, prin urmare, ușile puterii absolute au fost deschise de catre Regina Angliei pentru acei pe care ea  preferă sa-i numeasca  „oameni de rand”.

Autoritatea paralelă sau „nucleul de elită” face parte din Comitetul celor 300, care include cel puțin 40 de afiliați bine cunoscuți din întreaga lume. Este o rețea de organizații deschise și închise (secrete și secrete), precum și instituții, mass-media și alte structuri create și administrate dintr-un singur centru.

Toți membrii Comitetului 300 sunt membri ai organizațiilor sioniste din America și din alte țări, finanțează sionismul internațional nu numai în Statele Unite, ci în întreaga lume. Aceștia stabilesc politica Statelor Unite, recompensându-i și susținând pe oamenii de stat care sunt de partea lor și schimbându-i (sau eliminându-i fizic) pe cei de care sunt dezamăgiți …

Managementul societății pe scară largă se realizează utilizând cele mai recente realizări în domeniul mass-media și al informaticii. Comitetul celor 300 include NATO, CIA și Mossad. „Băieții și practic toți agenții Mossad sunt în luptă constantă. MOSSAD are un avantaj uriaș față de alte servicii de informații, deoarece fiecare țară din lume are o comunitate evreiască. ” În rețeaua Comitetului 300 există mii de bănci mari și mici.
.
Înainte de cel de-al doilea război mondial, sediul sionismului mondial, de fapt, a fost Anglia cu ideile sale de a suprima statele naționale. După 1945, sediul sionismului mondial se îndreaptă spre Statele Unite.

El și acum, în afară de Israel, păstrează o poziție de bază în Statele Unite.

În comitetul 300, există așa-numitul. „Crime Bureau“ (în SUA și în Europa), cu unicul scop – de a indeplini ordinul Comitetului celor 300 cu privire la uciderea demnitarilor, atunci când au fost epuizate toate celelalte mijloace de influență. Anume Permindex sub conducerea lui Sir William Stephenson, care de mai mulți ani a fost agentul principal al Reginei Angliei pentru „combaterea dăunătorilor“, a efectuat uciderea lui Kennedy. Nu este greu să ghiciți la al cărui ordin a fost ucisă doamna Diana, mama moștenitorilor tronului englez.

Să ne amintim de asasinarea prim-ministrului italian Aldo Moro, care a fost amenintat de este membrul  Comitetului celor 300, Henry Kissinger,  pentru refuzul de a îndeplini indicatiile de creștere zero a economiei italiene și de reducere a populației. Aldo Moreau a fost „răpit de Brigazile Roșii” și a fost ucis. La proces, dovezile uimitoare au fost reduse la tăcere de către reporterii de la Washington Post și The New York Times. Uciderea lui Aldo Mora pentru a elimina obstacolele din calea planurilor Comitetului de 300 de a destabiliza Italia, și a făcut posibilă realizarea planurilor Comitetului celor 300, 14 ani mai târziu, în timpul războiului din Golf.

Președintele pakistanez Ali Phutto a fost ucis de aceeași „echipa“ pentru că a contribuit la obtinerea de catre Pakistan a armelor  nucleare, in contrabalanta la amenințarea constantă a agresiunii israeliene în Orientul Mijlociu. Există dovezi incontestabile că Kissinger a amenințat-o și pe Benazir Bhutto.

Comitetul celor 300 este, de asemenea, Autoritatea Supremă de Control, care a controlat lumea de cel puțin o suta de ani.

http://vkpb.ru/index.php/ideologiya-ekonomika-politika/item/70-sionizm-gosudarstvennaya-ideologiya-pravyashchego-klassa-imperialisticheskikh-ssha-ch2nandreeva