RUSIA se pregăteşte de război. Ce pune la cale PUTIN, dictatorul rus ?

Rusia USA UE

Recent, Rusia a început să se pregătească pentru o eventuală închidere a  Sistemului Telecomunicații Financiare Interbancare Mondiale Swift.

În prezent, pensionarii din Federația Rusă sunt transferați forțat la cardurile sistemului de plăți „Mir”.

La început, Sberbank blochează cardurile pensionarilor, unde le veneau pensiile, iar atunci când se adresează la o filială, lor li se propune să îl reediteze, dar nu pe Visa, ci pe cardul Mir.

Permiteți-mi să vă reamintesc că anul trecut, Putin a spus că Rusia va transfera economia sa pe picior de război.

Trecerea la sistemul său de plăți, deși nu este eficientă, în special pentru utilizatorul intern, este unul dintre pașii de a închide țara înainte de un posibil război.

Voi aminti, de asemenea, că a treia etapă a reformării armatei ruse ar trebui să se încheie până în 2020, iar aceasta este o reechipare completă a trupelor militare.

În același an, Uniunea Europeană intenționează să aloce bani pentru a elimina deficiențele din infrastructura logistică și pentru a o pregăti pentru mișcarea tancurilor și a altor echipamente militare grele.

Putem discuta mult timp dacă va fi război sau nu, dar este clar faptul că toți jucătorii mari se pregătesc activ și rapid pentru el.

Sursa: censoru.net

Rusia nu poate fără minciuni. Toată istoria, cultura, moștenirea ei sunt minciuni! Minciuni  și frică.

Minciunile și teama sunt necesare pentru ea ca aerul. Libertatea și adevărul o distrug, sunt dezgustătoare și contraindicate …

Pentru a învinge răul – nu trebuie să devii rău, trebuie să oprești răul, să nu-i dai posibilitatea să se folosească de legile societății civilizate! Aceasta este o axiomă pe care Vestul încearcă să nu o vadă de ani de zile sau o ignoră cu cruzime.

Rusia nu a ţinut cont niciodată de niciun acord internațional, dacă ar fi împiedicat-o să-și construiască propriile planuri ticăloase.

Singurul motiv pentru care Rusia a semnat diverse tipuri de acorduri și acorduri este de a-i lega prin condiţiile acordului pe semnatarii acordului din lumea civilizată.

Cu alte cuvinte, prin semnarea tratatului cu Rusia, Occidentul este condamnat să își îndeplinească obligațiile. În timp ce Rusia nu a avut intenţia niciodată să le respecte.

Așa a fost cu toate tratatele de dezarmare, cu Memorandumul de la Budapesta, cu orice alte tratate de pace, frontiere, neamestec și așa mai departe.

Rusia nu respectă tratatele, chiar dacă le semnează! Cuvântul dat de liderii ruși nu înseamnă nimic.

Tot de ceea ce sunt capabili este doar de a da vina pentru nerespectarea prevederilor tratatelor altora, și niciodată pe sine. Și dacă cineva nu înțelege acest lucru, atunci este foarte trist.

Eu nu o dată am atras atenția la faptul cât de mult se distrează publicul rus pe seama reprezentanților lumii civilizate care plătesc taxe, nu fură de la locul de muncă tot ceea ce nu este prost păzit, nu caută să profite de oportunități pentru a înşela, insulta, denigra.

Ei chiar nu înțeleg  principalul lucru  de ce ar trebui să răspundă pentru vorbele lor, dacă poţi să te dezici de ele! Este amuzant când o persoană care dă un cuvânt  face totul pentru a-și ţine promisiunea pe care a făcut-o.

Aici, trebuie de remarcat faptul că mentalitatea noastră este încă afectată de același viciu. Și nu va trece un  singur deceniu ca noi să apreciem  reputația noastră, să respectăm fiecare cuvânt pe care îl spunem.

Dar să ne întoarcem la Rusia.

Ați observat că cu cât alegerile erau mai apropiate în Rusia, cu atât mai multe scandaluri se întâmplau în jurul țării :

– În primul rând, un scandal puternic care a dezvăluit  canalul diplomatic prin care se realiza furnizarea de cocaină din America în Rusia.

– Încercarea de a captura  depozitele de hidrocarburi în Siria.

– Șantajul lui Putin, care înspăimântă lumea civilizată de faptul că întro peștera de-a sa s-a elaborat o nouă măciucă atomică.

– Interviul lui Putin cu istericul: care sunt dovezile dumitale? Și cerința de a solicita Procuraturii Federației Ruse să investigheze crimele din Rusia, pe care le-a comis împotriva altor state.

– Atacul chimic în Marea Britanie.

În realitate se creează impresia că lumea civilizată, din dragostea ei față de buchia legii, nu mai poate opri Kremlinul. Din lipsă de impunitate, Rusia, pur și simplu, îşi iese din minţi.

Deci, aşa nu mai poate continua.

Lumea civilizată încearcă să se joace cu Rusia conform regulilor sale, dar nu o va putea face!

Rusia întotdeauna joacă după propriile reguli, scuipând pe întreaga lume civilizată. Încercarea de a o învăţa să facă altfel este de a  încerca de a învăţa pe un canibal să se foloseacă de instrumente!

Cu Rusia nu are nici un sens să te joci după regulile lumii civilizate.

Nu are nici un rost să demonstrăm că Rusia a doborât Boeing-ul malaysian, a adus trupe în Ucraina; furnizează droguri, arme, inclusiv chimice, prin canale diplomatice.

Teroriștii din Paris nu au putut găsi aşa pe stradă, pur şi simplu, automate Kalashnikov și alte arme .

Cine lor le-a furnizat ? Tancuri de fabricaţie rusească nu au putut să apară aşa, pur și simplu, în Ucraina, să se rătăcească sau să dea buzna întâmplător pe câmpul de luptă. E chiar ridicol că trebuie  asta dovedit!

Dar, știţi, ceea ce este și mai teribil în întreaga situație dată ?

Reacția autorităților ruse. Amenință deschis!

Și aici apare întrebarea – de ce?

De ce anume acum Rusia are nevoie nu numai să-şi distrugă reputația, ci și să o distrugă literalmente transformându-se într-o țară de tip închis?

Putin ” izolează” Rusia, de dragul câștigării alegerilor!

Putin va domni până la sfârșitul zilelor sale.

Și nici măcar pentru că dorește putere.

Dar pentru că știe că moartea îl așteaptă, de îndată ce nu va ţine în mâini puterea.

Ticăloşii din bârlogul său, îl va rupe în bucăți.

Putin ridică din nou „Cortina de fier”, care va cădea numai după moartea sa.

Sau, ceea ce este și mai teribil, judecând după cele mai recente declarații ale sale, va rămâne până la sfârșitul lumii.

De ce ar avea nevoie Putin de o lume în care el nu va exista ?

De asta trebuie să ne temem. Acest lucru trebuie preîntâmpinat.

Și nu încercați să-l condamnați după lege pe dictatorul nebun ..

Sursa: censoru.net