Arma secretă a lui PUTIN. Cum a fost demascat Preşedintele RUSIEI ?

Arma secreta a lui Putin

Declarațiile președintelui rus Vladimir Putin privind disponibilitatea de a avea cea mai puternică şi nouă armă nu sunt altceva decât o manevră diversionistă.

„Este  o formă de acoperire printre alte forme de agresiune. N-are Putin rachete. El a trimis un semnal întregii lumi că este gata de agresiune, dar nu într-o confruntare militară directă.

Iată de ce anume atacul chimic a fost folosit în Salisbury, de ce cyberattack? În aceste cazuri, Occidentul nu are mecanisme legale pentru un răspuns echivalent „, a declarat editorul publicației de Internet Newsader, jurnalistul și publicistul rus Alexander Kushnari.

Potrivit lui, Occidentul nu poate efectua un atac chimic pe teritoriul Rusiei și al unei alte țări, deoarece există o convenție privind interzicerea armelor chimice.

„Rusia scuipă pe ea, la fel cum scuipă restul normelor internaționale și  propriele sale legi naționale”, a explicat Kushnari.

El a subliniat că, dacă Occidentul ar trebui să ofere un răspuns militar la scară largă, acest lucru ar însemna un conflict militar la scară largă cu Rusia.

„Desigur, la varianta a doua nu va recurge nimeni. Faptul că Occidentul nu este pregătit pentru un conflict militar cu Rusia este problema Occidentului. De fapt, în anumite condiții, acest conflict a fost să fie chiar corect.

După cum vedem, Putin nu înțelege alte opțiuni decât forța. Când mercenarii lui din Siria au fost zdrobiți, el nu a putut răspunde la nimic și s-a târât ca un șacal din filmul Mowgli.

Dar realizând că Occidentul nu va fi în măsură să răspundă, Putin va avea un număr infinit de posibilități de a continua jocul, la care recurge  mulți, mulți ani“, – a rezumat Kushnari.

Sursa: http://censoru.net/