PROFEŢIE ISTORICĂ: Dodon va fi sacrificat! Va fi lichidat postul de Preşedinte ?

Am mers astăzi foarte calm printre românii basarabeni care au venit în PMAN nu să-și cerșească drepturile ca acum 27 de ani, ci să lupte pentru ele. Remarcați diferența. Împreună cu frații de peste Prut românii basarabeni au demonstrat astăzi că sunt o forță de neînvins.

În luna aprilie pe Dodon îl așteaptă cea mai mare deziluzie a căderii lui morale în mancurtism – va fi măturat din calea noului val de mișcare pentru eliberare națională. Aici Putin nu va ajunge cu tancurile sale. Românii basarabeni așteaptă marți un răspuns sigur de la conducerea României – ea trebuie să declare că e gata să-i apere și să ceară NATO să se implice în cazul în care Dodon-Putin vor căuta să intre în R.M. prin falsa autonomie găgăuză.

Citesc un text idiot a la Godon, publicat pe contul  său de FB, și mi se face milă de nătărăul care și-a imaginat că împreună cu Putin va fi mai puternic decât UE, decât NATO, că va provoca instabilitate pe extrema de sud-est a alianței, atacând România și dreptul ei de a-și reîntregi pământurile.

Astăzi, la Marea Adunare Centenară, Dodon a înțeles că nu mai are nicio șansă. Chiar niciuna. Fariseul le mulțumește organelor de  forță pentru faptul că au fost vigilente, deși nu le conduce și atunci când e necesar, suspendarea îi cade din pod.

Lui Dodon trebuie să-u sune foarte prost în ureche faptul că astăzi lumea a râs de el, nu însă și de Plahotniuc, de Filat. Acesta e un semn foarte rău. Rezultă că el va fi scarificat

Dodon e un post cu majusculă. În mod cert, pe el îl așteaptă soarta pe care i-a prezis-o poetul Nicolaie Dabijha la Marea Adunare Centenară de Astăzi  – funcția lui va fi lichidată.

VASILE GROZAVU