ŞTIRE-BOMBĂ: Se apropie un haos climatic. Vine Mica Epocă Glaciară. Ce se va întâmpla cu Marea Britanie, Olanda, Franţa, Spania, Rusia în următorii ani ?

Epoca glaciară

Încă în octombrie 2014 Președintele  Prezidiului comunității științifice Tyumen al Filialei siberiene al Academiei Ruse de Științe, Vladimir Melnikov a spus: „În Rusia începe perioada glaciară de lungă durată.“

Pe teritoriul Rusiei, temperatura globală a atmosferei pământului scade treptat. Potrivit lui, toate acestea se datorează schimbărilor climatice ciclice din atmosfera Pământului. Academicianul a remarcat că a început ciclul climatic rece și poate să dureze  timp de 35 de ani, ceea ce din punct de vedere științific este normal. Potrivit previziunilor specialiștilor, răcirea ar fi trebuit să înceapă încă de la începutul secolului XXI, dar din cauza creșterii activității solare, ciclul cald a durat puțin.

În noiembrie 2014, un om de știință care a colaborat cu NASA a prezis decese masive și revolte de foame.

Motivul este că vine perioada extrem de rece de 30 de ani.

John L. Casey, fost consilier al Casei Albe privind Politica Spațială Națională, președinte al Corporației de cercetare spațială și științifică, Orlando, Florida, o organizație care studiază clima. Cartea sa a dezbinat teoria încălzirii globale.

Potrivit cercetătorului, în timpul următorului ciclu de 30 de ani, frigul extrem care va fi cauzat de scăderea istorică a eliberării energiei de către Soare va avea un impact asupra întregii lumi.

Va exista o dispariție în masă a populației umane din cauza răcelii grave și a foametei (aprovizionarea cu alimente mondiale va scădea cu 50%).

– Datele pe care le avem sunt serioase și demne de încredere, spuse Casey.

La începutul anului 2015, tot mai mulți experți și-au exprimat opinia că noua „epocă glaciară” este deja în prag și că, chiar atunci, vremea anormală a fost prima sa manifestare.

Îşi face apariţia climatul haosului. Vine Mica Epocă de Glaciară.

Corporația spațială și de cercetare (SSRC) este un institut de cercetare independent din Orlando, Florida, Statele Unite ale Americii.

SSRC a devenit o organizație de cercetare de vârf din Statele Unite, cu privire la știința și planificarea următoarei schimbări climatice asociate cu epoca glaciară lungă. O preocupare deosebită a organizației este prevenirea guvernului, a mass-mediei și a oamenilor de necesitatea de a se pregăti pentru aceste noi schimbări climatice, care vor ţine o întreagă epocă.

În plus la vremea rece a acestei noi ere climatice, SSRC consideră, la fel ca și alţi oameni de știință și geologi că există o probabilitate mare de un record de erupții vulcanice și cutremure, care vor avea loc în cursul următoarei schimbările climatice.

La sfârșitul anului 2015, oamenii de știință au fost îngrijorați de faptul că lumea era pe punctul de a avea o epocă glaciară de 50 de ani

” Viscolele și temperaturile joase amenință omenirea în următorii cincizeci de ani – și poate pentru mai multe decenii.

Experții în domeniul climei avertizează asupra faptului rar de răcire a apei din Atlanticul de Nord, care provoacă o reacție în lanț a evenimentelor și va duce la o „epocă glaciară”.

Meteorologul-şef a spus că acest lucru va afecta vremea pentru anii următori.

„Consecințele pe termen lung ale schimbării curentului Golfului și a altor curente ale Oceanului Atlantic sunt deja catastrofale”, a adăugat el.

„Curenții din Atlantic au încetinit, iar apele anormale din Groenlanda rămân neschimbate, ceea ce blochează parțial cursul apei calde și, în consecință, a aerului cald către Europa de Vest, pentru anii următori.

Clima din regiune se schimbă, inclusiv la Londra, Amsterdam, Paris și Lisabona se răcește constant „.

Prognoza pe termen lung a fost făcută de un expert Brett Anderson: „Atunci când există o astfel de anomalie a atmosferei și oceanului, schimbarea temperaturii se va produce mult, să nu vă  îndoiţi de asta, și se  va schimba în anii următori.“

Avertizarea vine numai la câteva luni după ce biroul meteorologic a avertizat că o altă epocă glaciară se așteaptă în Marea Britanie.

Dar acum, în legătură cu noile date care au fost descoperite, se poate spune deja că Marea Britanie așteaptă o adevărată „epocă glaciară”.

În noiembrie 2016, un grup de oameni de știință a emis un avertisment: „Mica Epocă Glaciară se află în prag: poate ar trebui să vă mutați deja.. Prognoza meteo din 2021 până în 2027

De ce să vă abandonați casa și să vă mutați pînă în 2023 … Totul depinde de locul în care locuiți!
Prognoza meteo geografică pentru șase ani în viitoarea Mini Epocă Glaciară.

Apoi a venit anul 2018. Primăvara anului 2018. Locuitorii multor orașe nu au simțit sosirea ei. Există și regiuni în Rusia, unde zăpada este încă pînă la genunchi. Nu vom cita mulţimea de exemple de primăvară anormală în acest an. Doar două mesaje în ultimele 24 de ore.

În materialul nostru de astăzi: În Europa nu va mai exista primăvară, zăpada va cădea până la jumătatea lunii mai.

Și mesajul din America: Opriți acest fenomen! Pentru 75 milioane de americani în loc de primăvară a venit iarna.

În mod neașteptat, pentru personalul Casei Albe miercuri a venit iarăși iarna.

Cu siguranță, puteți să aruncați vina pe „anul acesta” și să spuneți că „toate acestea sunt nişte fleacuri”. Dar meteorologii și climatologii internaţionali nu cred asta.

Acum putem spune că toate previziunile câtorva oameni de știință care au bătut alarma au fost pe deplin justificate.

Omenirea a intrat încet în Epoca cvea mică glaciară.

Întâlniţi! Mica Epoca glaciară!

După cum a informat corespondentul nostru de la Geneva, a început luni o conferință închisă a meteorologilor și climatologilor din întreaga lume. Aproximativ 100 de persoane participă la acest eveniment. Sunt luate în considerare întrebări foarte grave privind vremea anormală și consecințele ei catastrofale asupra vieții umane. Iată ce ne spune corespondentul nostru Greg Davis:

„Până acum, foarte puține informații ajung la jurnaliști. Conferința este ținută în format închis. Puțini oameni știu despre asta. Jurnaliștii nu au fost admiși acolo. În prezent, conform informațiilor disponibile, putem spune deja că participanții la conferință au făcut câteva declarații senzaționale, au ajuns la anumite concluzii și au pregătit un raport deschis asupra rezultatelor conferinței.

Ieri, unul dintre participanți, cunoscut meteorolog al SUA (nu spun numele lui, pentru că ei încă nu pot face declarații oficiale), sub condiția anonimatului a dat un scurt interviu pentru unul dintre cele mai mari ziar elvețian «Tribune de Geneve».

… El a spus că conferința a luat în considerare o serie de probleme legate de schimbările climatice globale. Participanții la conferință au abandonat complet ipoteza „încălzirii globale” și au recunoscut-o drept falsă. După ce a analizat cele mai recente rezultate ale cercetărilor specialiștilor din întreaga lume, s-a ajuns la concluzia că planeta se prăbușește rapid în perioada rece și acest lucru va duce la consecințe catastrofale asupra vieții umane.

https://www.express.co.uk/news/weather/612369/SHOCK-CLAIM-World-is-on-brink-of-50-year-ICE-AGE-and-BRITAIN-will-bear-the-brunt