DEZVĂLUIRE-ŞOC: Cine conduce, de fapt, România, astăzi? PARTENERUL STRATEGIC ŞI STATUL PARALEL

Dragomir-Kovesi-Coldea

TRINOMUL CIA-SRI-DNA – Fostul sef al Serviciului de Protectie si Paza, generalul Dumitru Iliescu, acuza: “Initierea protocoalelor a fost opera CIA. Nu direct, ci prin intermediul conducerii SRI… Stabilirea tintelor, a persoanelor care urmau sa intre in vizorul DNA, se facea de foarte multe ori de catre reprezentantii CIA la Bucuresti, cu care Maior, Coldea si Kovesi se intalneau foarte des… CIA avea agenti la vedere, care functionau chiar in sediile institutiilor de forta”

Fostul sef al Serviciului de Protectie si Paza, generalul Dumitru Iliescu (foto), acuza ca incheierea protocoalele intre SRI si Ministerul Public s-a facut la initiativa CIA, care a corupt conducerea Serviciului Roman de Informatii.

Dumitru Iliescu afirma intr-o postare pe Facebook ca stabilirea tintelor, a persoanelor care urmau sa intre in vizorul DNA, se facea de foarte multe ori de catre reprezentantii CIA la Bucuresti: “Eram la curent cu aceste aspecte, cu ceea ce stabileau vis-a-vis de oamenii politici sau oamenii de afaceri, si de fiecare data am transmis informatiile respective catre o structura cu atributii in domeniul sigurantei nationale, care sa-i informeze pe cei abilitati sa ia masurile necesare, inclusiv pe Presedintele Romaniei”.

Fostul sef al SPP a mai dezvaluit ca CIA avea agenti la vedere, care actionau chiar in sediile institutiilor de forta si ca americanii au sustinut SRI pentru a convinge si determina CSAT de necesitatea transferarii, in zona amenintirilor de siguranta nationala, a faptelor de coruptie: “Asa a functionat Statul Paralel: sub coordonarea nemijlocita a partenerului nostru strategic”.

Iata postarea facuta de Dumitru Iliescu:

CIA SI PROTOCOALELE SRI

TRADARE SI TRADATORI

Se implinesc 4 ani de cand am furnizat, unei structuri cu atributii in domeniul sigurantei nationale, informatii relevante referitoare la implicarea agentilor CIA in actiunile derulate de catre binomul SRI-DNA impotriva oamenilor politici, oamenilor de afaceri, ziaristilor, magistratilor si specialistilor in diverse domenii de activitate, considerati incomozi sau perceputi cu un anumit grad de ostilitate fata de interesele americane si vest-europene, fata de marile companii din aceste state. Va puneti, firesc, intrebarea: cine a initiat elaborarea celor 67 de protocoale (dupa unii 65, 66 dupa altii)?
Putini cunosc insa faptul ca initierea acestor protocoale a fost opera CIA. Nu direct, ci prin intermediul conducerii SRI! Agentii CIA au reusit, relativ destul de repede, sa corupa si sa fidelizeze conducerea acestei structuri de informatii, atat de necesara statului roman, si sa determine devierea activitatii acesteia spre actiuni menite sa sustina si sa faciliteze promovarea si protejarea intereselor americane in aceasta zona geo-strategica.
Dar aceasta actiune agresiva din partea partenerului strategic nu a inceput cu determinarea elaborarii si semnarii diverselor protocoale, ci cu sustinerea SRI in demersul sau de a convinge conducerea politica a Romaniei, in speta CSAT si nu numai, de necesitatea transferarii, in zona amenintarilor la siguranta nationala, a faptelor de coruptie si altor fapte considerate periculoase, ocolind intr-un mod fraudulos Parlamentul, singura autoritate publica abilitata sa faca acest lucru.
Dupa adoptarea Hotararii CSAT, care incununa cu succes demersul initiat tot de CIA, agentii acesteia au trecut la faza urmatoare si anume solicitarea, adresata domnilor Maior si Coldea, de a initia protocoalele despre care am facut vorbire mai sus. Acum intelegeti de ce aceste protocoale, inclusiv cel cu PICCJ, au fost initiate de catre SRI si nu de catre Ministerul Public. Interesul de a controla zonele de referinta: politica, economica, juridica, informationala, militara – si, nu in ultimul rand, mass-media – era al americanilor si partenerilor vest-europeni, iar SRI era cel mai important instrument pe care il aveau pentru realizarea acestor interese. 
Prin initierea si semnarea acestor protocoale de catre SRI cu cei ce prezentau interes pentru reprezentantii Unchiului Sam se realiza participarea nemijlocita a ofiterilor serviciului la elaborarea actelor si deciziilor care se luau in zona respectiva. In acest mod, partenerul strategic avea controlul direct asupra activitatilor institutiilor cu care s-au semnat protocoalele, si se evita luarea unor masuri care sa le lezeze obiectivele. Am expus detaliat, in fata Comisiei de control al activitatii SRI, actiunile intreprinse in zonele mentionate anterior. Spatiul nu-mi permite sa fac referire la toate interventiile expuse in fata comisiei, si de aceea am sa subliniez doar cele referitoare la justitie, iar despre celelalte mi-am propus sa vorbesc intr-o postare viitoare.
Nu am sa reiau ceea ce deja am declarat in mod public. Vreau doar sa precizez faptul ca stabilirea tintelor, a persoanelor care urmau sa intre in vizorul DNA, se facea de foarte multe ori de catre reprezentantii CIA la Bucuresti, cu care Maior, Coldea si Kovesi se intalneau foarte des. Eram la curent cu aceste aspecte, cu ceea ce stabileau vis-a-vis de oamenii politici sau oamenii de afaceri, si de fiecare data am transmis informatiile respective catre o structura cu atributii in domeniul sigurantei nationale, care sa-i informeze pe cei abilitati sa ia masurile necesare, inclusiv pe Presedintele Romaniei. Toate faptele lor, care exced cadrului legal, sunt grave, dar cel mai grav mi s-a parut ca CIA avea agenti la vedere, care functionau chiar in sediile institutiilor de forta! Asa a functionat Statul Paralel: sub coordonarea nemijlocita a partenerului nostru strategic! Dar despre acest subiect voi comenta intr-un episod viitor…”

AMERICANII IN SPATELE BINOMULUI SRI-DNA – Fostul sef al SPP generalul Dumitru Iliescu rupe lantul: “De ce credeti ca au fost sustinuti permanent George Maior, Florian Coldea si alti camarazi din Statul Paralel, in pofida faptului ca erau foarte vizibile actiunile lor nelegale? Pentru ca ei au tradat Romania… Asa a ajuns Romania sa fie vanduta pe nimic… ocupatia americana este cea mai dura ocupatie la care a fost supus poporul roman”

Generalul Dumitru Iliescu (foto) fostul sef al Serviciului de Paza si Protectie (SPP) din perioada cand presedintele tarii era Ion Iliescu, care este fara indoiala unul din cei mai bine informati romani, face dezvaluiri deosebit de dure pe pagina sa de Facebook, la adresa Statului Paralel. Generalul Iliescu demasca faptul ca in spatele Binomului DNA-SRI au stat americanii: “Pentru a controla totul, partenerul nostru strategic nu are nevoie de un Stat de drept in Romania, ci de un stat de drepti – si asa au proiectat si au infiintat Statul Paralel, al carui nucleu il reprezinta binomul SRI-DNA! Prima lor actiune semnificativa in tara noastra a fost aceea de a prelua controlul asupra serviciilor de informatii, pornind de la principiul ca cine are informatia, are si puterea. Din pacate, actiunea lor a avut succes, si au reusit sa preia controlul asupra celor mai importante structuri de aparare, ordine publica si siguranta nationala!” Redam in continuare integral postarea generalului.

PARTENERUL STRATEGIC SI STATUL PARALEL

Sa plece rusii, sa vina americanii!” – erau propozitiile care isi sapasera locas adanc in gandurile a milioane de romani, eu numarandu-ma printre acestia! Pentru majoritatea dintre noi, rusii reprezentau forta de ocupatie, si niciun popor – indiferent cat de mare sau de mic era – nu putea sa accepte jugul strain. Dorinta de libertate, de independenta, de respect, era atat de vie si de puternica in mintea romanilor incat pentru ei venirea americanilor reprezenta izbavirea, eliberarea si asigurarea acestor deziderate. De aceea romanii l-au tolerat si chiar l-au iubit pe Ceausescu o mare perioada de timp: pentru ca el era perceput ca garantul acestor simboluri. A sosit revolutia, a plecat Ceausescu, au venit americanii, oricum rusii plecasera demult! Se vedea, in mod pregnant, pe fetele romanilor, bucuria de a-i avea pe americani alaturi, si de aceea au fost primiti cu bratele deschise. Nu a trecut insa mult timp, si partenerul nostru strategic, pe care poporul roman l-a primit cu atata caldura ca oaspete, a inceput sa-si puna in aplicare planul odios de cotropire a tarii. Daca analizam actiunile americanilor in diverse zone ale lumii, observam cu usurinta faptul ca, acolo unde au mers, nu au exportat cu ei principiile democratice ci doar interesele lor!

Pentru realizarea acestor interese au calcat in picioare totul, inclusiv drepturile si libertatile fundamentale ale oamenilor. Acolo unde s-au dus, reprezentantii Unchiului Sam au transformat zonele respective in zone de ocupatie, in colonii, subjugand popoarele si spoliindu-le avutia nationala. Asa s-a intamplat, si se intampla, si la noi.

Romania se afla sub ocupatie americana, nu numai economica, ci si militara! Americanii au preluat controlul asupra tuturor zonelor, de la cea politica la cea economica, la cea informationala, la cea juridica si, nu in ultimul rand, la cea militara!

Pentru a controla totul, partenerul nostru strategic nu are nevoie de un Stat de drept in Romania, ci de un stat de drepti – si asa au proiectat si au infiintat Statul Paralel, al carui nucleu il reprezinta binomul SRI-DNA! Prima lor actiune semnificativa in tara noastra a fost aceea de a prelua controlul asupra serviciilor de informatii, pornind de la principiul ca cine are informatia, are si puterea. Din pacate, actiunea lor a avut succes, si au reusit sa preia controlul asupra celor mai importante structuri de aparare, ordine publica si siguranta nationala!

Tinta lor prioritara a fost Serviciul Roman de Informatii, devenit tinta inca de la infiintare, dar actiunea majora de preluare a controlului asupra acestei structuri s-a declansat dupa anul 2005, cand conditiile au devenit prielnice, si a atins apogeul in 2009, odata cu preluarea controlului in integralitatea sa si cand se pun bazele binomului SRI-DNA, la initiativa CIA. Americanii nu au nevoie de un stat democratic, ci de un instrument prin intermediul caruia sa controleze toate zonele amintite mai sus.

Tot la initiativa CIA, oamenii politici, oamenii de afaceri, magistratii, militarii, specialistii din diverse domenii care erau incomozi si puteau afecta promovarea intereselor americane in tara noastra, au fost transformati in tinte ale binomului SRI-DNA, care le-a construit dosare si i-a incatusat, eliminandu-i din zona politica, de afaceri, de justitie si alte zone de interes. Asa au procedat americanii oriunde s-au instalat. Prin actiuni oculte au transferat puterea, de la cei care o detineau in mod legitim, catre structuri ilegale, pe care le puteau controla si prin intermediul carora exercitau aceasta putere in interesul lor!

Cei care si-au tradat tara si poporul au fost permanent sustinuti, protejati si promovati de catre americani. Prin intermediul lor, americanii si-au pus in aplicare planul de cotropire a Romaniei, de control asupra bogatiilor si de spoliere a avutiei nationale. Pe aceeasi linie inscriindu-se si obligarea Romaniei sa plateasca milioane de dolari pentru o tehnica militara invechita, neoperationala, pe care ei o trimit la casare, fara a oferi la schimb absolut nimic, nici cel putin ridicarea vizelor! Aveau nevoie, in afara de cele mentionate anterior, si de pozitia geo-strategica a tarii noastre, din care sa poata domina zona. In cadrul acestui demers, ca si in al celui economic, si-au adus alaturi si partenerii occidental, cu care au impartit tortul cel mare. Acum intelegeti de ce atunci cand se incerca sa se ia masuri care sa limiteze actiunile si efectele celor din statul paralel, reprezentantii lor, in special ambasadorii, interveneau imediat si stopau aceste masuri?

De ce credeti ca au fost sustinuti permanent George Maior, Florian Coldea si alti camarazi ai lor din Statul Paralel, in pofida faptului ca erau foarte vizibile actiunile lor nelegale, abuzurile pe care le savarseau, incalcarea flagranta a drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor? Pentru ca ei au tradat Romania si au deservit interesele partenerului nostru strategic si ale celor din tarile occidentale.

Asa a ajuns Romania sa fie vanduta pe nimic, asa a ajuns tot ce a construit in ani acest popor cu sudoare si cu eforturi uneori supraomenesti, sa intre in proprietatea unor parteneri de-ai nostri din NATO si din UE. A fost greu si pe timpul dominatiei sovietice, dar jaful la care am fost supusi acum, nu am fost supusi niciodata, nici macar pe timpul Imperiului Otoman! Oricum, pamantul, apele, padurile – pana sa intram sub influenta partenerului strategic – au fost doar ale romanilor. Dupa aceea si-au schimbat propietarul.

Nu accept niciun fel de cotropire pentru ca, oricine ar face-o, tot cotropire este!
Din punctul meu de vedere,
 ocupatia americana este cea mai dura ocupatie la care a fost supus poporul roman, de la aparitia sa, si pana in prezent…!!!”