Adevărata faţă a lui TRUMP. Trump condus de MAFIA Elitei Evreiești din America

Trum presedinte

MAFIA Elitei Evreiești a lui Trump și 5 Israeliți dansatori (2017)

Nu ne vom grăbi să tragem concluzii, dar trebuie să luăm în considerare informațiile! Este posibil ca și Trump să fie un clovn, iar acum OPG evreiesc conduce pur și simplu o regrupare a forțelor pentru al treilea război mondial – stabilind ordinea unui viitor război. Această opțiune nu poate fi exclusă. Se cunoaşte cine sunt Anglo-saxonii și evreii, – ne-a explicat Hristos încă asta și de atunci nu a existat nici o greșeală.

Media Adevărului – trezeşte-te

Nu există nici o îndoială că Donald Trump este sprijinit de structura de putere evreiască sionistă care îl dirijează şi sunt stăpânii lui. Acesta este un fapt verificabil, de care nici media, nici media alternativă nu va îndrăzni niciodată să se atingă. Acel om care ignoră acest fapt și nu-l expune la vedere public sau este incredibil de naiv sau cumpărat și plătit pentru a vă vinde astfel de dezinformare.

Donald Trump este complet înconjurat de psihopații-neoconi (neconformiștii) și sioniștii Rothschild, pe care el personal i-a numit. (0min 36sec „Trump  îl numește pe fostul Trezorier a lui Soros în funcția de președinte al companiei financiar naționale Trump”). Cu toate acestea, mulți nu cred asta și neagă acest lucru, în principal datorită dorinței lor pasionale de a-l vedea pe el ca Mântuitor, și aceasta este exact pe ceea ce contează elita. Tocmai din cauza acestei disperări și demoralizări a conștiinței colective, obosite și bolnave din cauza sistemului venal și a guvernului, ei au reușit să treacă prin noul spectacol electoral , pentru a manipula oamenii și a-i face să le creadă: Ei bine, de data aceasta va fi diferit!
Trump se înconjoară și sprijină fluxul nesfârșit de evrei askenazi în organizațiile și administrația sa. El, desigur, este „un suporter veșnic și prieten adevărat al Israelului” – cel mai mare stat terorist din lume. Din păcate, majoritatea oamenilor nu-și dau seama că Israelul și serviciile secrete Mossad sunt actori-cheie în atacul terorist de la 9-11 (11.9.2001).
Dacă Trump ar fi fost cu adevărat pentru popor, el ar ajuta ca lumea să vadă faţa adevărată a Israelului și a structurii puterii sioniste. Rețineți că Israelul, la care se face referire în Biblie, nu este  statul modern Israel, creat de ONU – stat terorist al Noii Ordini Mondiale. Și această diferență, mulți creștini indoctrinați nu o pot prinde. America este doar un regim marionetă al Israelului și al Sionului. O mică parte a populației începe să descopere că acest aparat sionist controlează sistemul nostru de rezerve federale, corporațiile noastre, Hollywood-ul și presa noastră și-i ține pe politicieni în buzunarul din spate. Și o parte mai mică a populației noastre înțelege că Trump nu ar fi ajuns unde este, dacă nu ar fi fost susținut și dirijat de aceleași forțe. Un proverb spune că  dovada se găseşte în budincă.
Pe langa faptul ca Trump este un sionist încăpăţânat care sustine Israelul, singurul lucru care trebuie facut este sa te uiti la cei care il inconjoara si-l sprijină, atunci vei intelege ca povestea media vs. Trump este un alt truc si scenariu sionist.
Aici este scenariul luptei între Trump și mass-media, care, se află în mâinile evreilor, a fost mişcarea principală pe tabla de șah, ca să-l legitimeze în ochii unei populații demoralizată, care este acum sau are puțin sau deloc încredere în așa-numiţii dinozauri – media. Această idee că Trump este în război cu mass-media sionistă, în timp ce este înconjurat și sprijinit de o întreaga armată de-a lor, pur și simplu este ridicol și absurd la maxim și este puțin probabil să creadă acei oameni care știu cine deține mass-media. (3:16) Trump are grijă de conspiratori: oligarhul sugerează că va publica „adevărul” despre atacurile teroriste 9-11). Mulți au fost, de asemenea, hărțuiți și au crezut că Trump a sugerat adevărul despre 9-11, dar acest lucru provoacă râsul la orice cercetător serios a cazului din 9-11. Tot ce a anunțat public online este o minciună și o concepție greșită. În plus este faptul că el este prietenul  fostului primar deNew York, Rudy Giuliani (03:30 Donald Trump are încă afaceri în Arabia Saudită, deși el o blamează pentru 9-11) Trump a atras atenția asupra limitării părților și a unghiul de direcție greșită a Arabiei Saudite, și acesta este exact locul unde se concentrează mass-media, dezinformatorii și cei care păzesc poarta – ignorând elefantul uriaș din cameră – Israelul. – Nu am observat elefantul.

Trump a declarat public că a văzut „mii de musulmani bucurându-se de  atacurile din 9-11, şi aceasta este o minciună atât de mare – cum nu s-a mai întâmplat! Adevărul este că nici el și nici mass-media nu vor îndrăzni să-l spună despre acești oameni – și acest lucru este documentat! – cine jubila la evenimentul 9-11. Era un mic grup de agenți deghizați ai Mossad-ului israelian, care se aflau în SUA de mai multe luni de zile, iar alții de mulți ani. Activitatea lor a fost acoperită la nivel national de FBI, ei au fost prinși pe podul George Washington, avînd  într-o camionetă UrbanMovingSystems, companie  de transport urban  – s-a găsit dinamită. (04:19 CNN America de sub atac :. Conform rapoartelor care vin la noi: 2 sau 3 oameni au fost arestaţi în parcarea din New Dzhorzi … Deborah, mă auzi ? Da, te aud.  Am primit aceste informații din 2 surse : o camionetă la cotitura rutei de la New Dzhorzi spre Parkway -Next Garden State la podul George Washington, în această camionetă care a fost oprită – erau doi sau trei oameni – de ce duba s-a oprit, nu este clar, dar când a fost oprită de către organele de forţă , s-a găsit o tona de explozibil în ea, asta-i tot ce am auzit, au fost reținuți, încercăm să obținem mai mult informaţii … prezentatorul Dan Rader: Doi suspecți reținuți de către FBI astăzi, după ce un camion plin cu explozibil a fost găsit în apropiere de George Washington Bridge, podul ce leagă New York cu  New Dzhorzi peste râul Hudson. Are legătură acest material explozibil cu evenimentele de astăzi .. nu este neclar, dar FBI-ul, care a arestat doi suspecți, a declarat că acest explozibil ar fi suficient pentru a provoca daune extrem de mari la podul de la acest punct, în acel moment erau interogaţi arestaţii„.. )

După 9-11, am văzut mii de pagini de rapoarte de la FBI, CIA și Ministerul Justiției care au documentat arestările din 9-11. Raportul FBI informa faptul că israelienii dansatori au făcut 76 de fotografii, aveau hărți, bilete de avion, o cutie cu freze și aproape 5000 de dolari în numerar. În 2004, reclamanții israelieni au intentat un proces prin care au cerut să li se returneze banii și lucrurile pe lângă alte cereri. Rapoartele declasificate ale FBI au descris de asemenea fapte puțin cunoscute despre faptul că alți israelieni, care se deplasau în camionete în Sh. Agayo, Pennsylvania, New Hampshire după atacul din 9-11. Numeroase camioane și camionete cu explozibil au fost oprite de poliție în acea zi și deși s-ar părea ridicolă și incredibil – pe partea laterală a unei camionete se găsea  o imagine  cum avionul se ciocneşte chiar în Turnurile Gemene. Acest lucru este confirmat de două surse, primele înregistrări pe bandă ale transmisiilor radio de poliție din New York, efectuate pe 9.11.

Desigur, cu toate că participarea Israelului la 9-11 este documentat acum și acesta este un fapt verificabil, această informație a fost bruiată de radare. Majoritatea americanilor nu vor ghici niciodată ce s-a întâmplat cu mulți spioni israelieni, arestați și reținuți pe 9.11. Pe urmă ei au fost eliberați și trimişi  în Israel. Aceste informații nu vor apărea niciodată în mass-media, iar Donald Trump nu va mai vorbi niciodată despre acest lucru (9:19 CROSSED) pentru că se află în același pat cu Israelul și Mossad. „Elita evreiască nu se teme de Donald Trump, îl iubesc, îl susțin, îl controlează.”

://ant-63.livejournal.com/269681.html

TRUMP IS THE SWAMP Trump’s Jewish MAFIA & The 5 Dancing