De ce pentru arabii din organizația paramilitară islamică HEZBOLLAH din Liban Vladimir Putin este evreu. Relația specială, frăţească a lui Vladimir Putin cu Israelul

vladimir-poutine-et-le-rav-lazar-

În situația tensionată din Orientul Mijlociu, Rusia joacă un rol central. Din fericire pentru Israel, bombardarea rusească dincolo de frontiera siriană se face în strânsă cooperare cu ambele guverne.
Rusia a făcut astăzi alianțe cu Iranul și Siria, dar menține legături amabile cu Israelul. Aceasta este politica oficială a președintelui rus Vladimir Putin, care întreține și relații excelente cu evreii din țara sa. Mulți dintre consilierii săi sunt evrei, el a ales ca parteneri de afaceri  oligarhi evrei, este foarte aproape de rabintl Rusiei, Rabinul Berel Lazăr și luptă cu vitejie împotriva antisemitismului în Rusia, de dragul evreilor .

De fapt, puțini oameni sunt conștienți că actualul lider rus are sentimente pozitive pentru evrei. Sursa poate fi găsită într-o experiență din copilăria sa. O traducere a unui discurs a lui Putin la un congres al unei asociații evreiești din Rusia a apărut recent pe Internet.
Discursul lui Putin
„Voi spune o poveste mică, care sa întâmplat în Saint Petersburg acum 50 de ani. Un copil mic, neevreu, crește într-o familie foarte săracă. La acea vreme, cei mai mulți oameni locuiau în apartamente colective, împărțite în camere: în fiecare cameră trăia o familie separată și numai bucătăria și băile erau în comun.

Copilul din istoria noastră avea părinți săraci care abia se aflau acasă, copleșiți de povara supravieţuiriii. Era norocos: familia vecină care locuia în camera adiacentă din același apartament a observat că el rămânea singur acasă singur și au început să-l invite. Tatăl a fost un profesor și el l-a ajutat la temele de acasă, erau într-un fel „îngrijitorii” lui. Era un copil mic. Familia evreiască l-a invitat, de asemenea, la mesele Chabbad de vineri seara. Acest copil își amintește cum au citit pasaje cu voce tare dintr-o carte veche la sfârșitul mesei.

El a fost foarte impresionat de membrii acestei familii, care nu s-au certat niciodată. Respectul putea fi perceput între soț și soția sa, era o familie frumoasă, un model din care se poate inspira.

Mulți ani mai târziu, acest copil a crescut și a devenit viceprimar al orașului Sankt Petersburg. Într-o zi, acum 19 ani, a existat o problemă în ceea ce privește deschiderea unei școli evreiești în oraș. Viceprimarul a aflat că municipalitatea nu a permis deschiderea școlii evreiești.

El a vorbit cu viceministrul educației și i-a întrebat ceudrept s-a opus deschiderii școlii evreiești. Viceministrul a răspuns: „Pentru că sunt evreu”. Nu dorea să i se spună că a dat permisiunea să deschidă această școală ca evreu. „Am crezut că este mai bine să menținem statu-quo-ul: nu există o școală evreiască, să lase situația așa cum este, este mai bine pentru toată lumea”.

Tânărul, care era viceprimar al Sankt Petersburgului, a luat documentele și a semnat. Deși nimeni nu i-a dat permisiunea de a semna, deoarece nu era prerogativele sale, el și-a fixat totuși semnătura pe aceste documente. Astfel, prima școală evreiască s-a născut în Sankt Petersburg. Acest copil sunt eu, Vladimir Vladimirovitz Putin. ”
Nu e tot însă. Putin este un sionist declarat, care a făcut deja mai multe călătorii în Israel. El are patru consilieri evrei și se ocupă de majoritatea afacerilor sale importante cu oligarhii evrei bogați și chiar încearcă să adopte o lege care să interzică negarea Holocaustului. Se întâlnește o dată pe lună cu consiliul instituțiilor evreiești și sioniste din Sankt Petersburg, un privilegiu pe care americanii nu-l au. Mai mult, el îi ajută pe evreii ruși în lupta lor împotriva antisemitismului. În realitate, nu există nici un președinte care a vorbit atât de puternic împotriva antisemitismului ca Putin.

O altă poveste interesantă despre întâlnirea dintre Putin și Sharon, când a fost prim-ministru în funcție: întâlnirea dintre cei doi a durat mai mult decât era de așteptat. La fiecare câteva minute un angajat al echipei lui Putin a intrat în cameră și i-a prezentat o bucată de hârtie și, ca răspuns, Putin îi şoptea ceva la ureche. Această scenă s-a repetat de mai multe ori. La un moment dat, Sharon l-a întrebat: „La noi, dacă oamenii intră în cameră de atâtea ori în mijlocul unei întâlniri politice, acesta este un semn că s-a întâmplat ceva important și că trebuie să facem ceva. S-a întâmplat ceva? Vrei să terminăm interviul? ”

Iar Putin a răspuns: „Nimic nu s-a întâmplat: consilierii mei mi-au şoptit faptul că întâlnirea a durat mult timp și că a sosit timpul de prânz. Le-am explicat că veți mânca numai mâncare Kosher și i-am dat instrucțiuni pentru a obține o asemenea mâncare. După cum știau că este important pentru mine, ei mă informau la fiecare pas. După un astfel de interviu lung, sunt sigur că ți se face foame. În câteva minute veți servi aici o masă Kosher … ”

Știți expresia: „O binecuvântare nu se pierde niciodată”? Se pare că, în cazul nostru, Providenţa a aranjat lucrurile într-un mod minunat și este imposibil să nu să nu ne minunăm de asta.

http://www.torah-box.com/news/actualite-juive/la-relation-speciale-de-vladimir-poutine-avec-les-juifs_5527.html

DE CE PENTRU ARABII DIN HEZBOLLAH PUTIN ESTE EVREU ?

Este o premieră: ziarul Hezbollah declară că Putin este evreu. Hezbollah își explică pierderile din Siria așa cum poate.

dc35140b-9018-4096-8306-a39d24fa2a55

Până în prezent, președintele rus Vladimir Putin a fost considerat ca: un criminal de război și un dictator pe de o parte; un lider puternic și salvatorul Occidentului, pe de altă parte. Iudaitatea rămâne o calitate sau un defect de care este rar acuzat, dar ziarul libanez As-Safir a publicat marți un articol al lui Sami Kleib, intitulat: ” Sînt avantaje iudaismul  lui Putin pentru arabi și Siria?”

Articolul susține că Rusia, sub conducerea lui Putin, se bucură de relații strategice apropiate cu statul evreu. „Niciun președinte rus sau sovietic n-a oferit atâta niciodată Israelului ca Putin „, scrie autorul acestui articol în paragraful introductiv. În acest scop, Kleib citează vizitele frecvente ale prim-ministrului israelian la Moscova și vânzările de armament între cele două țări.

Dar Kleib merge mai departe în încercarea sa de a dovedi presupusa evreitate a lui Putin. „Unele versiuni fictive ale vieții lui Putin spun că el a trăit într-un cartier evreiesc când era tânăr”, scrie Kleib. Alte articole de presă au menționat prezența și influența evreilor în viața sa.

Cu privire la chestiunea dacă bunele relații ale lui Putin cu evreii din Rusia, Europa de Est și Israel vor fi în beneficiul arabilor, Kleib sugerează că Rusia joacă un rol important ca tampon intermediar între Israel şi”Axa de rezistență”, referindu-se astfel la Hezbollah, Iran, Siria și alții care se opun existenței Israelului.

As-Safir este, în general, considerat un susținător al Alianței din Liban din 8 martie, care include Hezbollah.

Nu este surprinzător că există, de fapt, un număr mare de site-uri de conspirație care susțin că Putin este evreu. Iată un set de „expuneri” care susțin aceste „dovezi”.

Putin arată traseul primei sale relații cu iudaismul în copilăria sa timpurie din Leningrad, care este acum Sankt-Petersburg, când s-a împrietenit cu o familie evreiască care locuia în același bloc de locuințe cu el . În autobiografia sa din 2000, Putin scrie că această familie anonimă îl iubea și că el însuși obișnuia să caute această companie.

„Aceștia erau evrei care nu  lucrau în zilele de sâmbătă și studiau Biblia și Talmudul toată ziua”, scrie Putin. „L-am întrebat chiar o dată ce avea în vedere el. El mi-a explicat ce este cartea lui și asta m-a interesat imediat. Cine poate crede că evreii l-ar lăsat pe un Goyim să citească cărțile lor sacre?

Trebuie doar să aruncați o privire mai atentă la trăsăturile și urechile faciale ale lui Putin. El este la fel de creștin ca şi Binyamin Netanyahu! ”

Apoi, articolul pune în evidenţă numele de fată a mamei sale, Maria Ivanovna Poutina, născită Chelomova,  pretinzând că a schimbat numele în diferitele cazuri din actele sale, pentru a șterge numele original care ar fi (în mod inevitabil !): Shalom-ova …

29916_1000

Mai mult, cel mai apropiat aliat al lui Putin premierul rus Dmitri Medvedev este de asemenea un evreu. Vladimir Putin este doar un oligarh evreu, miliardar manipulator, lacom și demonic, care înșeală pe toată lumea din Rusia „.

Așa cum articolul lui Safir pare să recupereze cuvânt cu cuvânt „informațiile ” din unul din aceste site-uri de conspiraţie.

Pour le Hezbollah, Poutine est Juif ©