ALERTĂ MAXIMĂ: Ne aflăm în pragul unui Al Treilea Război Mondial Infernal. Israelul este gata să declanşeze un război contra Iranului în coaliţie cu Statele Unite ale Americii

Israel Iran razboi

Un înalt oficial militar israelian a declarat, miercuri, că armata israeliană este gata de război pe cinci fronturi, fără a ţine cont de războiul cu Iranul.

Adjunctul șefului Statului Major al armatei israeliene Aviv Kochavi a declarat: „Iranul a alimentat multe dintre acțiunile din Orientul Mijlociu“, adăugând că armata israeliană continuă să se pregătească pentru o confruntare militară.

Vorbind la ceremonia de premiere a ofițerilor navali, Kochavi a declarat că se așteaptă la un război pe cinci fronturi, dar el nu le-a numit.

Între timp, comandantul marinei israeliene, generalul Eli Sharvit a spus că Marina are capacitatea de a lucra în secret absolut, pe și sub apă, ceea ce îi permite să  extindă rapid amploarea operațiunilor.

În ultimele zile, armata israeliană a intensificat pregătirea militară la granița de nord cu Libanul, Siria și granița de sud cu teritoriul ocupat Fâșia Gaza.

În această săptămână, Israelul desfășoară, de asemenea, exerciții militare comune pe teritoriul său cu trupele americane. Aproximativ 2.500 de soldați americani și 2.000 de israelieni participă la exerciții care vor dura o săptămână.

Veteran al Departamentului de Stat: Israelul atrage America în al treilea război mondial.

Israelul, a început să atragă America într-un război cu Iranul, care va distruge ceea ce a mai rămas din Orientul Mijlociu și va declanşa un al treilea război mondial, a avertizat colonelul Lawrence Wilkerson, fostul șef al personalului Secretarului de Stat Colin Powell.

Wilkerson, un colonel pensionar, care acum predă la Universitatea din Washington, nu a ascuns critica lui în cazul în care America se pune în mișcare prin marionete israeliene la putere.

La conferința anuală a lobby-ul israelian în Clubul Național de Presă, organizat de Raportul de la Washington privind Orientul Mijlociu de afaceri și Institutul pentru studiul politicii din Orientul Mijlociu, Wilkerson a explicat că Israelul se pregătește pentru o confruntare la scară largă cu mai multe puteri și începe să împingă în direcţia această America, ceea ce va afecta, fără îndoială, un asemenea Imperiu ca America. ”

De ce există un pericol ca SUA să fie atrase în acest război și de ce are nevoie Israelul de ajutorul SUA? După cum explică Wilkerson:

„Cred că răspunsul va deveni destul de clar după сe veţi da în părţi păienjenișul. Eu numesc aceasta legitimitatea unei mari puteri. Și exact asta vrea Netanyahu și Lieberman.

„Pe scurt, Armata poate apăra Israelul, dar nu poate ataca Iranul. În orice caz, atacul va fi nereușit. Și dacă asta se întâmplă, el va fi blestemat la nivel internațional și, prin urmare, ar fi izolat chiar mai mult decât în prezent. ”

Anul trecut, generalul de top israelian , care a fost însărcinat să pregătească o politică de apărare a țării, a recunoscut că Israelul nu poate învinge Iranul într-un conflict militar direct, spunând  are nevoie de ajutorul SUA .

Potrivit raportului Politico, în timpul lui Obama, Israelul a elaborat un plan de lovitură militară, dar nu l-a folosit niciodată. În adâncul sufletului, Israelul știa că doar de capacitatea sa de a exercita presiune asupra guvernului SUA, victoria ar depinde. Din raportul Politico:

„Ei [israeliții] au ordonat Forțelor de Apărare ale Israelului și serviciilor de securitate, să se pregătească pentru o operațiune uriașă: atac aerian total în centrul Iranului. Aproximativ două miliarde de dolari au fost cheltuite pentru pregătirea atacului și pentru ce urma să aibă loc conform Israelului,  a doua zi – contraatacului, fie avioane iraniene și rachete, sau de reprezentantul său în Liban, „Hezbollah“. În acest din urmă caz el ar putea folosi fie 50.000 de rachete (2018 de informații israeliene estimează că numărul lor a crescut la 100 000), sau poate activa celulele sale de luptă în străinătate pentru a efectua atacuri împotriva unor ținte israeliene și evreiești. Deci, aşa a fost în anii 1992 și 1994, când a răspuns la atacurile israeliene din Liban, aruncarea în aer a ambasadei israeliene din Buenos Aires și centrul comunității evreiești AMIA din acelaş  oraș cu un număr mare de victime în ambele atacuri. ”

Desigur, acest plan nu a mai avut loc, dar, potrivit Politico, prim-ministrul Benjamin Netanyahu a continuat să-l folosească pentru a pune presiune asupra guvernului SUA pentru a atinge obiectivele sale anti-Iran. În fiecare zi, crește probabilitatea ca războiul dintre Israel și Iran să izbucnească în orice moment, cu participarea Statelor Unite ale Americii, care au promis să vină în ajutorul  Israelului, în eventualitatea unui atac din partea Iranului, și în fiecare zi, aceasta este tot mai aproape de realitate.

Israeli Army Preparing for War on Six Fronts: Military Official