PROPUNERE-BOMBĂ pentru SUA şi UNIUNEA EUROPEANĂ: Treceţi de la vorbe la fapte! Anunţaţi sancţiuni economice lui Vlad Plahotniuc şi compania pentru furtul miliardului şi uzurparea puterii după modelul Listei Magnitsky

Brigit

În zilele acestea în vizită la Chișinău se află Nuland sau Brink? La această întrebare poate răspunde numai însăși dna Bridget Brink, asistentul adjunct al secretarului de stat al SUA.
Dacă dna Brink a venit cu altceva decât anunțarea sancțiunilor personale contra lui Plohotniuk, conform Listei Magnitsky, atunci a venit nu ea ci dna Nuland, reîncarnată.
Reamintesc că în Lista lui Magnitsky nu există niciunul de talia Pahanului din RM, care a uzurpat puterea, care a furat 15% din PIB (miliardul), care a subjugat unipersonal justiția și procuratura. Astfel, dictatorul din Moldova merită înzecit să strălucească în acea Listă, fiindu-i aplicate sancțiunile SUA și UE. Orice altă abordare ar da pe față duplicitatea și fățărnicia „partenerilor RM”.

Asistentul adjunct al Secretarului de Stat al SUA Bridget Brink, efectuează o vizită la Chișinău în perioada 6-8 martie pentru a susține parcursul european ales de Republica Moldova și pentru a încuraja implementarea reformelor-cheie necesare pentru atingerea acestui obiectiv, potrivit unui comunicat al Ambasadei SUA la Chișinău.

În timpul vizitei, Bridget Brink se va întâlni cu oficiali ai guvernului, reprezentanți ai societății civile și lideri politici din opoziție. În calitate de Reprezentant Special al Statelor Unite în cadrul negocierilor 5 + 2, Asistentul adjunct al Secretarului de Stat Brink va îndemna Moldova să continue progresul în negocierile privind reglementarea transnistreană.

Bridget Brink s-a mai aflat la Chișinău în decembrie 2016. Atunci ea a încurajat Guvernul să continue reformarea sistemului de justiţie, să sporească eforturile în lupta cu corupţia şi traficul de fiinţe umane şi să asigure mai multă transparenţă în administrarea publică.

În mai, anul trecut, liderul PDM  Vlad Plahotniuc aflat în vizită în SUA s-a întâlnit cu oficialul american, iar recent și președinta PAS Maia Sandu a avut o discuție cu Bridget Brink la Washington.