DOSAR SECRET: Miron SHOR, fondatorul Clubului Rotary de la Chişinău, cercul închis al „Elitei” masonice, tatăl lui Ilan SHOR, creierul furtului miliardului, jafului secolului. De ce se tem toţi de SHOR ?

Miron Shor Ilan SHOR

Problemele de la Banca de Economii au început cu aproape 20 de ani în urmă. Cel puțin așa se arată în raportul alternativ despre situația bancară, realizat de Iurie Chirinciuc, deputat PL. Potrivit raportului, anterior, Banca de Economii a fost controlată de Miron Shor, tatăl lui Ilan Shor, Președintele Consiliului de administrație al BEM. Mai mult, în raport se arată că scheme frauduloase, similare celor care au avut loc în 2014 la Banca de Economii, au avut loc și cu ani mai devreme. Din raportul alternativ despre situația bancară la BEM, realizat de Iurie Chirinciuc, deputat PL:”În urma emisiunii a III -a de la BEM, întreprinderea mixtă „M-Credit” avea 23,33 % din acțiunile BEM, întreprinderea cu capital străin „Transwor ld-Invest” (28,33%) și compania de asigurare „Compasinter” 8,03%, toate trei fiind controlate de compania NGG. Ca urmare a emisiei ilegale, statul pierde definitiv controlul asupra Băncii de Economii, Președinte al Consiliului Băncii devine Grigore Cușnir, care a ocupat un timp funcția de Președinte al Consiliului Economic Suprem al Preș edintelui
Petru Lucinschi (Președintele care a organizat acoperirea politică pentru afacerile lui Miron Șor. Pe timpul lui Lucinschi, Miron Șor spală sume fabuloase, utilizând magazinele de tip Duty Free.). In funcțiile de vicepreședinți ai Consiliului de Administrație al Băncii de Economii au fost numiți Vadim Popov și Serghei Golic, cetățeni ai Federației Ruse.”

Miron Shor,  fost director adjunct al Teatrului rus A. Cehov din Moldova a plecat în Israel cu trai permanent, implicadu-se în afaceri acolo si devenind unul dintre liderii partidului pentru protejarea intereselor  cetățenilor care au emigrat din fosta Uniune Sovietică, și din întreaga lume .
După câțiva ani de viață în Israel, Miron Shor și-a deschis o afacere în Bulgaria. Dar el a fost atras tot timpul de Moldova. La începutul anilor nouăzeci,  el revine în R. Moldova, pe care a considerat-o întotdeauna patria sa.

Miron Shor a implementat mai multe proiecte. Compania „Dufremol” (Dutyfree) cunoscuta organizație internațională ORT, firma Moldklassika International care a devenit un centru important nu numai pentru cele mai bune produse, dar, de asemenea, pentru noile abordări pentru afaceri, relația sa cu societatea, cultura și, într-o oarecare măsură, „nivelul de trai.“ Moda si serate dedicate modei, expozițiile artiștilor tineri, pentru care  galeriile private, erau inaccesibile (scumpe, dar la Shor – gratuit), concerte, petreceri diplomatice care aveau loc în cadrul programelor noastre de televiziune, precum și participarea activă la crearea clubului ROTARY – și anume Miron Shor a înregistrat sectia moldoveneasca a acestei organizații ce activeaza la nivel mondial în Europa.

Miron Shor a găsit o limbă comună cu mulți dintre cei mai renumiți politicieni din lume. Unul dintre ei este Shimon Peres. Nu are nevoie să fie prezentat, lumea întreagă știe despre el – nu o dată a fost prim-ministru al Israelului, a fost și președintele acestui stat,  membru al Knesset-ului. Viața acestei persoane extraordinare este strâns legată de istoria patriei sale. Întâlnirile cu el, Miron Shor, le-a apreciat foarte mult.

44.jpg (26815 bytes)

http://www.aquarelle.md/miron-shor-zhizn-i-sudba-69345

Republica Moldova nu sta prost la capitolul Rotary. Aici exista o filiala a Rotary Club (cu centre in orasele mai mari din tara), bine inchegata si destul de activa. Membri ai acestei anticamere a masoneriei mondiale sint indivizi publici, cu influenta si autoritate in domeniile pe care la manuiesc cel mai bine. Astfel, aici dam nas in nas cu venerabila Svetlana Bivol (director general al Filarmonicii Nationale), cu venerabilul Furdui Gheorghe (Sef de serviciu Directia Politiei Rutiere), cu venerabilul Sapojnic Alexandru (manager Vila Verde), cu maestrul Iurie Matei – din anul 1999 Membru Rotary Club Chişinău.

Fotografia postată de Rotary Club Chisinau.

Fotografia postată de Rotary Club Chisinau.

Ce nu ştiaţi despre Rotary Club

Exista locuri în care factorii de decizie din politica, afaceri, educatie si sanatate se întâlnesc departe de ochii „profanilor”, stabilesc aliante de culise si dau verdicte care sunt în defavoarea a milioane de oameni. Rotary este una din gruparile reprezentative pentru aceste cluburi elitiste, care functioneaza dupa reguli si principii identice cu cele ale francmasoneriei.

Clubul Rotary a fost fondat de un mason

Rotary a fost fondat în 1905, la Chicago, de avocatul francmason Paul P. Harris. La prima întâlnire au participat doar patru persoane: Harris, inginerul minier Gustave Loehr (despre care se stie cu certitudine ca era si el francmason), negustorul de carbuni Silvester Schiele si croitorul Hiram Shorey. Loehr si Shorey s-au retras la scurta vreme de la aceste întâlniri, astfel ca Rotary, la acea vreme nici macar nu se putea numi club, fiind alcatuit din doar doua persoane.

Acest început dezastruos contrasteaza izbitor cu rapida raspândire pe care Rotary o cunoaste de la un moment dat încolo si care se datoreaza, fara îndoiala, interventiei din umbra a francmasoneriei. Cum altfel ar fi fost posibil ca, în scurt timp, ceea ce începuse ca o întâlnire între doi anonimi sa aiba deja anvergura nationala? În 1910 Asociatia Nationala a Cluburilor Rotary îsi deschide prima filiala în afara granitelor SUA, în Canada, iar în urmatorul an ajunge si în Europa, la Dublin. Cucerirea lumii continua, astfel ca în 1922 este prezent pe sase continente, are 20.000 de membrii si îsi schimba numele în Rotary International. În prezent numara la nivel mondial 1,2 milioane de membri, printre ei gasindu-se numai persoane influente cum ar fi presedinti sau directori de mari companii si politicieni.

Legendele Rotary spun ca numele gruparii vine de la obiceiul membrilor de a-si tine întâlnirile saptamânale prin rotatie, acasa sau la biroul unuia dintre ei. Cu timpul, întâlnirile au început sa se tina în hoteluri. Acest lucru face ca astazi, în holurile celor mai mari lanturi hoteliere din lume, cum ar fi Marriott, Hilton sau Crowne Plaza sa fie plasate, chiar la receptie, anunturi privind ziua si ora când se tine întâlnirea Rotary. De altfel, proprietarii si managerii acestor hoteluri fac parte din club, iar impunerea pe piata a respectivelor hoteluri se datoreaza în mare parte afilierii acestora la Rotary.

Cercul închis al „Elitei” masonice

Rotarienii au ritualuri si reguli interne asemanatoare cu masoneria. Sunt o organizatie la fel de închisa si de secretoasa ca si aceasta. La intrare se face o selectie atenta: sunt invitati sa faca parte din club fie cei care ajung sa fie indispensabili proiectelor rotariene, fie tinerii care provin din familii de rotarieni si sunt apoi propulsati în pozitii cheie în lumea afacerilor si politicii. Ca si în masonerie, este nevoie deci de o invitatie din partea cuiva din interior. În Rotary lucrurile sunt înca si mai stricte, fiind nevoie obligatoriu nu de unul, ci de doi garanti interni, numiti „nasi”.

Pe lânga aceste similitudini exista si alte aspecte care demonstreaza ca Rotary si masoneria sunt doar doua fatete ale aceleasi puteri globale. Pâna în 1933 cluburile Rotary nu acceptau în rândurile lor decât masoni. Ulterior s-a renuntat la aceasta regula, însa si astazi multi din membrii Rotary semneaza condica si în lojile masonice.

O organizatie satanica cu aceleasi concepte ca si masoneria

În aceste conditii, afirmatia facuta în revista de afaceri, Bussiness Magazin de Dragos Nitulescu, care conducea Rotary România în 2006 este doar o poveste buna de adormit copiii: „Nu avem nicio legatura cu masoneria. Dovada cea mai buna este ca printre membrii nostri se afla si reprezentanti ai clerului. Or, se stie ca preotii si masonii nu stau în acelasi loc.“

Acele vremuri sunt de mult apuse. Este adevarat ca în 1928 mai multi episcopi spanioli au declarat ca Rotary „nu este altceva decât o organizatie satanica cu acelasi fond si concepte ca si masoneria. Conform documentelor pe care le detinem, Rotary este o organizatie suspecta si trebuie sa fie considerata la fel de groaznica si de perversa ca si masoneria.” Dar la fel de adevarat este si faptul ca, de atunci, tot mai multe fete bisericesti au ajuns sa detina functii importante în Biserica tocmai datorita apartenentei lor la masonerie. Am asistat chiar în România la alegerea unui patriarh mason cu sprijinul unor masoni notorii, care faceau parte din Colegiul bisericesc (Sorin Frunza Verde si Constantin Balaceanu Stolnici sunt doar doua exemple în acest sens).

Un istoric rotarian confirma strânsele legaturi ale clubului Rotary cu masoneria

Legaturile strânse dintre masonerie si Rotary sunt si mai evidente daca analizam situatia din Marea Loja a Angliei (United Grand Lodge of England – UGLE), numita de masoni si loja mama a lumii, întrucât este organizatia reprezentativa la nivel mondial. La nivelul UGLE exista mai multe loji Rotary.

Poate cea mai cunoscuta si mai veche a fost constituita în 1920. Aceasta are ca simbol cercul Rotary care înconjoara un compas si litera G, simbolul francmasoneriei. Într-o scrisoare, unul din fondatori, Charles Dewey precizeaza ca toti cei înscrisi în Rotarian Lodge no. 4195 faceau parte din London Rotary Club care, la acea vreme, avea 300 de membri. Astazi loja îsi tine întâlnirile chiar în Freemasons Hall din Londra, sediul Marii Loji a Angliei (UGLE). În cadrul acesteia mai exista înca sapte loje Rotary. Doua dintre ele au fost constituite la începutul secolului XX: Nottingham Rotary Lodge No.3941 si North Notts Rotary Lodge No. 8998. Lor li se adauga altele cinci, aparute în ultimii douazeci de ani: Rotary Lodge of Suffolk No. 9306, East Lancashire Rotary Lodge No. 9359, Rotary Lodge of Norfolk No. 9367, Rotarian Lodge of Hong Kong No. 9378 si Rotary Lodge of Hampshire No. 9389.

Istoricul Wolfgang Ziegler, care este totodata si membru Rotary, demonstreaza ca exista strânse legaturi între Rotary si francmasonerie. „Legaturile dintre Rotary si masonerie sunt vechi si nu trebuie privite cu suspiciune, sustine el. În unele tari est europene noile cluburi Rotary sunt chiar domeniul exclusiv al francmasonilor. În orice caz, existenta medaliilor pe care apare roata Rotary alaturi de simboluri masonice arata ca legaturile sunt înca puternice si astazi”.

Programul Rotary Polio Plus, o amenintare la adresa generatiilor viitoare

Dupa ce mii de copii au fost vaccinati împotriva hepatitei B pe banii clubului masonic Rotary, România a ajuns sa fie tara cu cel mai mare numar de copii bolnavi de SIDA. În 1997, jumatate din copiii bolnavi de SIDA din întreaga lume erau din România. Acesta este doar unul dintre efectele actiunilor „umanitare” ale Rotary. Programul Polio Plus este un alt exemplu cutremurator.

În 1985, Rotary anunta întregii lumi ca va eradica virusul poliomielitei pâna în anul 2000. Dupa ce clubul a cheltuit, conform propriilor declaratii, peste o jumatate de miliard de dolari si a injectat peste 2 miliarde de copii, virusul poliomielitei continua sa existe. În urma specialistilor Rotary au ramas zeci de mii de morti sau de infirmi care s-au îmbolnavit de poliomielita, leucemie sau cancer dupa ce li s-a administrat vaccinul.

Numarul impresionant de victime i-a obligat pe cei de la „Alianta pentru vaccinuri” sa admita existenta unor riscuri ale vaccinului antipolio. Cu toate acestea, oficialitatile nu fac nimic pentru a stopa aceasta campanie ucigasa. De ce? Pentru ca membrii Rotary, care în viata „profana” ocupa pozitii importante în institutiile medicale nationale sau internationale si chiar în guvernele unor tari în care se organizeaza astfel de campanii, nu vor lua niciodata o decizie neconforma cu politica clubului. Asa ca genocidul continua. Într-un discurs tinut la Conventia Internationala a Rotary din 2006 de la Copenhaga, Bruce Cohick sustine ca trebuie întetite eforturile de vaccinare în Nigeria, Afghanistan, Pakistan si India si promite în numele Rotary ca virusul va fi eliminat fara îndoiala cel mai târziu pâna în 2008. O noua gogoasa.

Vaccinul antipolio, o arma importanta în demersul masoneriei de a reduce populatia globului

Vaccinul polio a fost descoperit în 1953 de dr. Albert Sabin si de atunci poarta acest nume. În 1960 s-a descoperit ca este facut din celule prelevate din rinichii de maimuta care contin virusul SV40. Experimentele de laborator realizate de mai multi cercetatori, printre care Bernice Eddy au aratat ca acest virus este strâns legat de aparitia leucemiei si a cancerului. Mai mult chiar, SV40 odata patruns în organism se transmite pe cale genetica de la parinti la copii. Pâna în 1996, zeci de cercetari au demonstrat legatura dintre prezenta virusului SV40 si cancerul osos si cerebral, boli a caror incidenta a crescut în mod inexplicabil (daca nu luam în considerare campaniile de vaccinare de genul Polio Plus) cu 30% în ultimii 20 de ani.

În loc sa fie stopat progamul Polio Plus care raspândea acest virus, au fost stopati, discreditati, marginalizati si persecutati exact cei care i-au demonstrat periculozitatea. Întrebat de ce s-a procedat asa, dr. Sabin a dat un raspuns demn de doctorul nazist Mengele: „Nu cred ca este cazul sa panicam publicul. Pâna la urma, ce mare lucru, copiii vostri sunt injectati cu un virus al cancerului, atâta tot!”

Dr. Raymond Obomsawin, analist la Agentia canadiana pentru dezvoltare internationala (CIDA) a realizat un studiu asupra proiectelor de imunizare întreprinse de Unicef împreuna cu Rotary în Thailanda, la începutul anilor ‘90. Raportul sau arata ca asa cum pojarul nu a disparut din Europa în anii ‘40-’50 datorita vaccinurilor, nici poliomielita nu va dispare în urma acestor campanii de imunizare. Tot el arata ca poliomielita este departe de a fi cea mai frecventa si mai grava problema de sanatate cu care se pot confrunta copiii. Pozitia oficiala a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) este ca riscul cel mai mare de a se îmbolnavi de poliomielita îl întâmpina copiii malnutriti si de aceea ei trebuie imunizati în primul rând. Ori toate cercetarile au demonstrat ca vaccinul nu trebuie administrat în caz de malnutritie, pentru ca pune în pericol viata copilului. Dr. Archie Kalokerinos arata: „nu poti sa imunizezi copiii bolnavi sau malnutriti si sa zici ca ai rezolvat problema. Vei omorî mai multi decât ar fi murit în mod natural din cauza virusului”.

Însa pentru rotarieni vaccinurile sunt mai „profitabile”, din punct de vedere al costurilor, decât hranirea si crearea de conditii de viata prielnice pentru acesti copii. În fond, companiile pe care le conduc majoritatea dintre ei sunt chiar cele care contribuie la saracirea tarilor în care traiesc acesti copii.

de Mihaela Gheor