Preziceri pentru 2018 – Analiza completă a rebusului, marca Illuminati, prezentat de revista The Economist!

economist

Una dintre cele mai prestigioase reviste economice, The Economist, pe coperta primului număr din acest an, a publicat un rebus cu evenimentele care se vor petrece în 2018. Acest rebus este sub forma unor pictograme, de diferite culori, care creionează mai mult sau mai puțin previziunile pentru 2018.

În ultimii ani, imediat după anul nou, revista The Economis respectă tradiția și publică pe coperta primului număr o serie de previziuni pentru anul care vine. În urmă cu două zile, un rebus a fost făcut public. Acesta este de-a dreptul fantastic pentru că generează o serie de semne de întrebare asupra viitorului.

Cine stă în spatele acestor previziuni

La prima vedere, pictogramele din rebus par să fie făcute fără un scop anume, dar după cum suntem obișnuiți, în această lume, totul pare să aibă un sens, bine stabilit înainte. Se vehiculează că rebusul pictogramelor este realizat de cei care conduc lumea, în speță faimoasa familie Rothschild. Reprezentanții Illuminati trag un semnal de alarmă cu privire la evenimentele, care se vor petrece în acest an. O altă posibilitate este că acest rebus reprezintă, de fapt, agenda Illuminati pentru 2018.

Interpretarea rebusului

Evenimentele prezise în acest rebus ne aduc aminte de scrierea egiptenilor antici, adică de hieroglife. Mesajul fiecărui hieroglif este unic, dar în același timp are legătură fie cu precedentul, următorul sau chiar cu cele de pe același nivel sau rang. În primul rând trebuie specificat faptul că rebusul însumează 63 de pictograme. Acestea sunt împărțite pe 11 culori, după cum urmează:

rebus - Preziceri pentru 2018 - Analiza completă a rebusului, marca Illuminati, prezentat de revista The Economist!

Pornind de la acest prim aspect, putem spune că pictogramele, 63 la număr, adică 6+3=9, sunt reprezentate pe 11 culori. De aici reiese numărul 9.11. Oare de ce ne amintește acest număr? De tragicele evenimente de la 11 septembrie? De asemenea, acest număr, 911 este cel de la urgență din SUA. 911 în SUA este similar cu 112 din România. Oare mesajul pentru 2018 să pornească cu un semnal de alarmă?

Un alt număr important, din punct de vedere cabalistic este numărul pictogramelor pe culori. Acesta este după cum urmează:

11 10 7 7 7 5 4 3 3 3 2 1

Nu se poate spune cu exactitate ceea ce reprezintă acest număr, dar cu siguranță că, la fel ca pictogramele, dorește să transmită un mesaj important. Poate să fie vorba despre niște coordonate sau pur și simplu numere care își găsesc corespondentul în litere.

Cum se calculează Numărul Cabalei?

1 – A, I, J, Y, Q
2 – B, K, R
3 – G, C, L, S
4 – D, M, T
5 – E, H, N
6 – U, V, W, X
7 – Z, O
8 – F, P
9 – nicio literă

Așadar, combinațiile de litere pot fi multiple și mai apoi nu se știe în ce limbă am putea să găsim mesajul respectiv.

Analiza pictogramelor pe culori

Pictograme albastre

Untitled - Preziceri pentru 2018 - Analiza completă a rebusului, marca Illuminati, prezentat de revista The Economist!

Acest șir începe cu vremea, apoi se anunță ieșirea unui stat din Uniuniea Europeană. Monarhia Britanică va avea un eveniment neplăcut, Franța și președintele Macron vor fi în capul listei de evenimente în 2018. De asemenea, sunt menționate și tensiunile din Peninsula Coreeană, dar și Jocurile Olimpice de Iarnă din Coreea de Sud.

Pictogramele galbene

Untitled 1 - Preziceri pentru 2018 - Analiza completă a rebusului, marca Illuminati, prezentat de revista The Economist!

Pictogramele galbene încep cu Donald Trump, dar este reprezentat și liderul Chinei. Este posibilă căderea unui meteorit sau chiar stația spațială chinezească. De asemenea, o pictogramă înfățișează un nou satelit sau poate o planetă nouă (Nibiru?), dar și cămila, care reprezintă Orientul Mijlociu. Un alt eveniment major va fi Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, dar și nanothenologia, prin care se vor dezvolta roboții și inteligența Artificială.

Pictogramele verzi

Untitled 2 - Preziceri pentru 2018 - Analiza completă a rebusului, marca Illuminati, prezentat de revista The Economist!

Un scandal imens la Hollywood, lansarea unei sonde marca SpaceX, dar și moartea unui cântăreț celebru. Acestea sunt principalele evenimente din categoria verde. De asemenea, se poate observa și un tanc sau chiar continentul african. De asemenea, există o pictogramă care înfățișează structura ADN, iar ultima arată expansiunea mașinilor electrice.

Pictogramele magenta

Untitled 3 - Preziceri pentru 2018 - Analiza completă a rebusului, marca Illuminati, prezentat de revista The Economist!

Aici o putem observa pe Angela Merkel cu alegerile viitoare din Germania, reforma pensiilor din SUA, un telescop, care cu siguranță va descoperi lucruri noi despre Univers și o dronă.

Pictogramele roșii

Untitled 4 - Preziceri pentru 2018 - Analiza completă a rebusului, marca Illuminati, prezentat de revista The Economist!

Prima poziție este ocupată de Rusia, pentru ca mai apoi să urmeze un conflict religios între cele mai mari religii ale lumii. Apoi urmează un telefon deblocat și o sondă de petrol. În cele din urmă se va vedea Soarele pe cer.

Pictogramele roz

Untitled 5 - Preziceri pentru 2018 - Analiza completă a rebusului, marca Illuminati, prezentat de revista The Economist!

În 2018 nașterii vor crește, apoi o maladie adusă de țânțari își va face simțită prezența. De asemenea este prezentată și Londra, pentru ca ultima pictogramă să-l înfățișeze pe Vladimir Putin.

Pictogramele albe

Untitled 6 - Preziceri pentru 2018 - Analiza completă a rebusului, marca Illuminati, prezentat de revista The Economist!

Statuia Libertății este urmată de liderul Indiei. Un eveniment se va petrece în Columbia, iar peștii din oceane vor fi contaminați cu mercur. Ultima pictogramă este reprezentată de Capitoliul din Washington.

Celelalte pictograme

Untitled 7 - Preziceri pentru 2018 - Analiza completă a rebusului, marca Illuminati, prezentat de revista The Economist!

Cele de culoare gri reprezintă pe liderul nord coreean și fabrica sa de armament. Cele de culoare galbenă reprezintă ideologia religioasă, care se va confrunta cu cea comunistă. Cele de culoare oranj reprezintă spionajul, care va fi mai activ ca niciodată. În cele din urmă, ultima pictogramă este reprezentată printr-o bicicletă, care este desenată chiar în mijlocul rebusului. Această bicicletă reprezintă o competiție importantă, care se va desfășura în Israel în acest an. Această decizie a fost luată pentru a  sărbători 70 de ani de când există statul Israel.

Preziceri pentru 2018 – Analiza completă a rebusului, marca Illuminati, prezentat de revista The Economist!