Alertă maximă: Cum Vlad Plahotniuc a vândut Rusiei libertatea şi securitatea naţională a R. Moldova la Bender. Ce vor face moldovenii ?

Plahotniuc Bender

Dedesubturile celor ,,patru decizii protocolare,, de la Bender.
Reprezentanții speciali ai Chișinăului și Tiraspopului pentru segmentul transnistrean, Gheorghe Bălan și Vitali Ignatiev, au semnat la Bender, patru decizii protocolare. Ddesubturile sunt grave si amenintatoare pentru Libertatea si Securitatea nationala a moldovenilor:
1) Este o clara intelegere inainte de preconizatele alegeri prezidentiale din Rusia si parlamentare din Republica Moldova, dintre Partidul Democrat de la Chisinau a lui Vlad Plahotniuc si ,,Edinaia Rosia,, a lui Putin.
2) Vlad Plahotniuc considera ca nu mai trebue ascuns faptul ca anume el este preferinta lui Vladimir Putin si nu bufonul Igor Dodon. Despre inlaturarea oficiala a lui Dodon din preferintele lui Putin au inceput sa scrie si sursele mass-media din Rusia. Iar, Plahotniuc,avind la cheremul sau intreaga mass-media, chiar si Opozitia, n-are de ce se teme ca se deconspira ca prima vioara de la Chisinau in relatiile cu Rusia si Putin.
3) Vlad Plahotniuc, in buna intelegere cu Vladimir Putin, sunt increzuti ca pot usor amagi vigilenta celor patru milioane de moldoveni, vigilenta Romaniei, cit si UE cu SUA. Declaratiile prostesti ale Presedintelui Romaniei, Klaus Johannis, despre faptul, ca ,,la Chisinau infloreste democratia,,,confirma succesul propagandei putino-plahotniuciste.
4) Iar, jertfirea de catre Plahotniuc a fortelor romanesti si liderilor proromani de la Chisinau de dragul bunelor relatii cu Rusia, nu e unicul cadou adus de catre Plahotniuc lui Putin.
5) Cererea catre ONU a regimului interlop de la Chisinau de a amâna data  examinarii de catre ONU a retragerii Armatei Ruse din Transnistria, pina la Pastele calului, e una din cele mai grave cedari in fata Rusiei a regimului mafiot instalat de catre Partidul Democrat la Chisinau.
6) Directorul adjunct al Secretariatului Comunităţii Energetice a deconspirat si interesul banesc a lui Plahotniuc in Transnistria, criticind dur regimul mafiot instalat la Chisinau. Invinuindu-l pe capul acestui regim, Vlad Plahotniuc, ca după încheierea procedurii, Energocom, compania deţinută de stat, in interesul personal al liderului lumei interlope,Vlad Plahotniuc si a-l Rusiei, şi-a revazut decizia să cumpere energie de la altă întreprindere decât cea asupra căreia s-a convenit în cadrul concursului.
7) Dragi moldoveni, fratii mei de sange, circul politic de la Chisinau s-a terminat. Interlopul, Vlad Plahotniuc, a vandut Rusiei libertatea si securitatea nationala a patru milioane de moldoveni pe patru efemere ,,decizii protocolare,,!
PS Inca in luna mai Dorin Chirtoaca, primarul Chisinaului, a avertizat opinia publica despre acest scenariu sumbru dintre Plahotniuc si Putin.

Mihai Melnic