De ce evreii din New York au recunoscut Crimeea ca fiind a Rusiei ? Oare nu pentru a crea un Nou Izrael în Crimeea ?

Crimeea

La Congresul Evreiesc Mondial din New York s-a recunoscut Crimeea ca fiind rusa.

Divizarea evreimii la nivel mondial se intensifică. Două direcții se contrapun.

O direcție a evreimii dorește să găsească pământul promis și, în sfârșit, să se stabilească acolo – aşa ca toți oamenii normali. Cu toate acestea, pe drumul spre această decizie, evreii normali au făcut deja multe lucruri. Au obţinut o regiune autonoma evreiască în Rusia, provocând cel de-al doilea război mondial, consecințele lui fiind crearea statului Israel. În general, SUA și America Latină sunt și ele variante ale Israelului.

Fiind prezenţi în fiecare teritoriu, evreii din această direcție cuceresc treptat planeta. Acesta este principalul scop. Și crearea unui alt Israel este doar o metodă de realizare a acestuia.

Cea de-a doua direcție a evreimii nu dorește să arunce praf în ochii lumii neevreieşti și nu va face pași inutili – pur și simplu va cuceri lumea, răspândindu-şi diaspora în toate țările. Acești evrei nu au nevoie de vreun Israel separat.

Deci, în situația cu Crimeea situația este aceasta. Prima direcție a evreimii dorește să ia înapoi Crimeea și să creeze Khazaria ca un stat separat care ar fuziona cu Israelul și Statele Unite. Întrucât soarta Statelor Unite a fost deja decisă deoarece acest continent nu va mai exista în curând, şi nevoia pentru americani de a-şi găsi un nou teritoriu devine din ce în ce mai presantă.

A doua direcție a evreimii a capturat deja toate posturile de conducere din toate țările lumii și nu are nevoie de o anumită țară. Natura a demonstrat de mult timp că este mai profitabil să parazitezi în multe cazuri decât să ai propriul organism.

Videoclipul îl prezentă pe rabinul Binyamin Wolff, pe permisul căruia a fost indicat oficial: „Sevastopol, Rusia”. Wolf însuși crede că această organizație influentă a fost de acord cu statutul rusesc al peninsulei, apoi în curând vor urma  şi alte acţiuni…

Și, ca întotdeauna, aceasta este o parte a adevărului. Altă parte este faptul că în Crimeea se va fi pompa treptat  bani ruseşti și, pe cheltuiala lor, se va crea un cuib pentru Khazaria. O operațiune similară a fost realizată de Stalin, creând Israelul modern.

În anii lui Stalin, s-a crezut că Iadul biblic – locul de naștere al lui Adam – brusc s-a găsit în Orientul Mijlociu. De aceea,  s-a plasat Israelul – mai aproape de forțele native ale răului din lume.

Dar astăzi geografia religioasă s-a schimbat, noul Israel s-a mutat ușor spre nord – în Crimeea. O acțiune modernă de a readuce Crimeea în Rusia este retragerea teritoriului de la  Ucraina săracă la o bogată Rusia, care va construi Noul Ierusalim în detrimentul bugetului său.

Евреи Нью-Йорка признали Крым российским, чтобы сделать из него Израиль – Видео