Distracţie mare la Condriţa: Președintele trădător de neam DODON cântă imnul Rusiei în beciul Reşedinţei de Stat

Dodon Paholco

Se pare că rezultatul referendumului de duminică nu l-a îngrijorat deloc pe şeful statului, Igor Dodon. Weekendul trecut, la vila prezidenţială de la Condriţa s-a chefuit din plin. Plimbări cu ATV-ul, vin de casă, şorici şi distracţie în beciul Reşedinţei de Stat. De toate acestea a avut parte fostul deputat rus Oleg Paholkov, care s-a lăudat pe reţelele de socializare că a fost primit boiereşte de Dodon. Pentru oaspetele său, un cor bisericesc din Moldova a interpretat imnul de stat al Rusiei. Şi a făcut-o în acelaşi beci prezidenţial.

Fostul deputat rus Oleg Paholkov, un prieten mai vechi de-al lui Igor Dodon, care a participat la tot felul de marşuri organizate de Partidul Socialiştilor, a postat mai multe mesaje şi filmuleţe pe reţelele de socializare. Din acestea aflăm că el şi soţia sa au fost invitaţii preşedintelui moldovean şi că au hoinărit cu ATV-urile timp de două zile prin Codri.

Iar ca distracţia să fie completă, politicianul rus a fost primit în beciul reşedinţei prezidenţiale, unde a cântat imnul ţării sale împreună cu un cor bisericesc, preferatul lui Dodon, precizează Paholkov.

Contactat telefonic de Jurnal TV, purtătorul de cuvânt al lui Dodon, Ion Ceban, ne-a confirmat că Oleg Paholkov a venit la invitaţia şefului statului şi a precizat că toate cheltuielile au fost suportate de oaspetele rus. Totuşi, Ceban a insistat că fostul deputat de la Moscova a fost în satul Sadova, la baştina lui Dodon, şi a negat că acesta a ajuns şi la Condriţa. Atunci când i-am spus că în imagini se vede anume beciul de la reşedinţa prezidenţială, Ceban ne-a declarat că acesta e răspunsul care l-a primit de la Dodon.

E adevărat că Paholkov a ajuns şi la Sadova, dar din postările acestuia înţelegem că vizita în satul lui Dodon s-a produs cu o zi înainte de a veni la Condriţa, adică sâmbătă. Aici, musafirul de la Moscova a fost servit cu vin de casă făcut de către Dodon.

În aceeaşi înregistrare, Dodon s-a lăudat că el personal a produs 10 tone de vin de casă în acest an. Fostul deputat rus a mai publicat un filmuleţ din care vedem cum acesta mănâncă şorici dintr-un porc proaspăt sacrificat.

Oleg Paholkov a fost deputat pe listele formaţiunii „Spravedlivaia Rossia”, un satelit al partidului lui Putin, „Edinaia Rossia”. Înainte de a ajunge în Duma de Stat, la alegerile parlamentare din 2011, s-a aflat că acesta are antecedente penale nestinse. Chiar şi aşa, el a fost deputat până în 2016. Paholkov a participat în ultimii ani la mai multe marşuri organizate de PSRM cu diverse ocazii, precum ziua de 1 mai, mitinguri pentru Uniunea Vamală sau pentru marcarea operaţiunii Iaşi-Chişinău. De altfel, politicianul rus a remercat că, în urma acestei operaţiuni, Moldova a fost eliberată de fascişti şi de români.

Fotografia postată de Mihail Bagas.

Fotografia postată de Mihail Bagas.