De ce Rabinul-şef al Rusiei Berl Lazar este şeful lui Putin ?

Berl Lazar Putin

 

Berl Lazar a recunoscut de fapt originea etnică a lui Putin.
La 27 februarie 2008 rabinul-şef al Rusiei și fondatorul Federației Comunităților Evreiești din CSI  Berl Lazar a ţinut în Oxford în societatea  Habad  o prelegere despre evreii din Rusia și viitorul lor. Prelegerea a fost în limba engleză, pe care Berl Lazar o vorbește fluent.

Mai întâi un pic de istorie. Din 1992, rabinul-șef al Rusiei Adolf Shaevich, a condus  Congresul  comunității și organizațiilor  religioase evreiești din Rusia (KEROOR) și l-a susținut cu bani pe Vladimir Gusinsky. În cadrul acestei structuri, Boris Berezovski a fost perceput ca fiind  un evreu ne pur-sânge. Drept răzbunare, Boris Berezovsky și Roman Abramovich au inițiat în noiembrie 1999 înființarea Federației Comunităților Evreiești din Rusia (FJC), condusă de un cetățean american Berl Lazar. În iunie 2000, a fost organizat  Congresul evreiesc din Rusia, iar lista participanților a fost organizată în favoarea FJC, şi Berl Lazar a fost declarat rabinul-șef al Rusiei.

În același timp, V.Gusinsky a fost arestat. Se crede că arestarea lui Gusinsky a fost inițiată de forțele din spatele organizării „congresului evreiesc general”. Printre participanții la „congresul general evreiesc”, jumătate dintre rabini nu erau chiar cetățeni ai Rusiei. A.Shaevich, și KEROOR și Congresul Evreiesc din Rusia (RJC), au refuzat să recunoască legitimitatea acestor alegeri. Din acel moment, au existat doi rabini șef în Rusia, care se disting prin abrevierea „KEROOR“ și „FJC“. Adolf Shaevich și Berl Lazar au împărțit ani la rînd la cel mai înalt nivel evreii ruși. O claritate în competiția lor a fost introdusă de Vladimir Putin, preferându-l pe B. Lazar. În septembrie 2000, cu participarea lui Vladimir Putin, Lazar  deschide în Marina Roshcha Centrul Comunitar Evreiesc  din Moscova (MEOTS), care între timp a fost vizitat în mod regulat de către Putin, Lujkov și alți lideri ruși. Shayevich a intrat în cele din urmă în umbră și este uitat pe jumătate astăzi.

Acum câteva fragmente din prelegerea lui B. Lazar în seara zilei de 27 februarie 2008:

– În Leningrad, cu puțin mai mult de 50 de ani în urmă, s-a născut un băiat, ai cărui vecini erau o familie evreiască. Băiatul vecin a fost primit în familia evreiască și, din tinereţe, a absorbit respectul față de lumea evreiască. Acolo el s-a hrănit cu mâncarea evreiască, și acolo a văzut cum capul familiei citește cărți evreiești, şi a apreciat respectul întro familie evreiască.

După un timp, acest băiat a crescut și a devenit viceprimar al Sankt Petersburgului. Și într-o zi a aflat că un alt vice-primar nu a vrut să permită crearea unei școli evreiești în Sankt Petersburg. Atunci a luat toate documentele privind organizarea școlii evreiești și a venit la viceprimarul,  responsabil pentru acest lucru, întrebându-l de ce este împotrivă. Răspunsul a fost următorul: „Eu sunt iudeu eu și nu am vrut să fiu acuzat de promovarea unei școli evreiești, așa că permisiunea mea nu va fi.“ Auzind acest lucru, copilul care a ajuns primar adjunct  a semnat toate documentele şi în Petersburg exista o școală evreiască.

Numele lui este Vladimir Vladimirovici Putin.

– Niciodată nici un lider al Rusiei sau al URSS nu a făcut atât de mult pentru evrei precum Vladimir Vladimirovici Putin. La toate capitolele . Un lucru fără precedent.

– Acum, în Rusia, mulți primari ai orașelor, șefii de zone și miniștri ai guvernului sunt evrei. Aceasta a devenit o normă.

– După mai multe întâlniri cu Vladimir Putin, Ariel Sharon, în conversații confidențiale cu mine în mod repetat,  a subliniat că „noi evreii si Israelul avem in Kremlin, pe cel mai mare prieten“

– În Rusia, se vorbește mult despre originea evreiască a lui Dmitri Medvedev. Se orbește că mama sa, care ar  fi evreică. Nu știu cum să comentez acest lucru. Noi nu îl recunoaștem ca evreu. Cu toate acestea, vă voi spune următoarele. Timp de trei zile înainte de a fi anunțat succesorul  președintelui Vladimir Putin, Dmitry Medvedev a venit la noi în Centrul nostru, unde a promis că va fi totul  în cel mai bun mod posibil pentru noi. Vom obtine mai mult decat dorim. Îmi amintesc că au fost trei zile înainte de anunțul moștenitorului lui Putin.

– Astăzi cei mai înalți conducători ai Rusiei vin în Centrul nostru. B.Grîzlov, Yu.Luzhkov S.Mironov și mulți alții. A devenit ceva obișnuit atunci când suntem adesea vizitați de liderii Rusiei.

La întrebarea după conferința de la audiență „de ce V. Putin l-a întemnițat pe M. Hodorkovsky”, răspunsul a fost:

„Sunt foarte familiarizat cu Hodorkovski, avem relații bune cu el. Hodorkovski ni s-a adresat după ajutor prea târziu, cu 2 zile înainte de arestarea sa. Nu am avut timp să-l ajutăm. Evreii nu ar trebui să caute dreptate în viață, ci să fie inteligenți. Hodorkovski a fost ruinat de aroganța lui că totul i se permite. A început să finanțeze opoziția față de V.Putin și a plătit pentru aceasta. ”

Lazar a fost însoțit în această vizită la Centrul Shabad de baronul David Rotshild în vârstă de 29 de ani, o projeniturp a  faimoasei familii Rothschild de evrei (să nu geneze pe nimeni titlul de baron la nişte bancheri evrei, acest titlu familia Rothschild din Marea Britanie l-a primit în mijlocul secolului al 19-lea). Înainte de începutul prelegerii lui B. Lazar, o scurtă introducere, jenantă, a făcut tânărul baron:

„Am început să călătoresc în Rusia în mod regulat după anul 2000. Pentru prima dată l-am văzut pe Rabbi Berl Lazar la Davos, în Elveția, și când am venit în Rusia, una dintre primele mele acțiuni a fost să-l cunosc mai bine. Această cunoaștere s-a transformat  într-o prietenie apropiată și confidențială. Împreună am început numeroase inițiative caritabile. Sper că prietenia noastră de încredere va continua și pe viitor „.

În timpul prelegerii lui B. Lazar a devenit cunoscut faptul că MECC este dotată cu o bibliotecă magnifică, o piscină, o cantină imensă pentru mâncare gratuită etc. Cantina  magnifică a fost finanțată de Rothschild. Dar această cantină  tânărul baron n-a vizitat-o niciodată. Este  curios faptul de ce n-a fost interesat să-şi vadă de la bun început fructul propriei sale carităţi.

Cu toate acestea, nici chiar cu un singur cuvânt n-a fost pomenit de tânărul baron, nici de Lazar despre afacerile şi proprietatea familiei Rothschild  în Rusia – British Petroleum, cea mai mare companie de petrol din Marea Britanie, un gigant în lume. În august 2003, British Petroleum a achiziționat o cotă de 50% în compania Tyumen Oil, care anterior a aparținut grupului financiar Mihail Fridman. Mikhail Fridman a convertit 50% din TNK-ul privatizat sub Elțin în mai mult de 4 miliarde de valută forte. Mai mult chiar, toată lumea şi-a zis că Mikhail Fridman s-a ferit de soarta lui Hodorkovski” cea cu arestări, ascunzându-se  în spatele unei „afaceri comune” cu un gigant internațional. Încercați să-i luaţi acum afacerea prin naționalizare.

În anii 1990,  în Rusia lui Elțin, evreul maghiar George Soros au fost foarte activ. Acest miliardar din Statele Unite a finanțat achiziționarea în 1996 de la stat de către Boris Berezovsky pe numele partenerului său junior Roman Abramovich  compania „Sibneft“ pentru 100 de milioane de dolari. Și în septembrie 2005, pe același „Sibneft” V.Putin a ordonat să fie  cumpărat de la R.Abramovich deja cu 13,1 miliarde de dolari din trezoreria statului. Atunci prin în anii 1990, George Soros a sperat să facă o afacere importantă în tranzacțiile de privatizare și a oferit generos acţiuni filantropice profesorilor, medicilor și oamenilor de știință ruși pentru a-șicrea o imagine bună.

În epoca lui Putin, Soros a fost înlocuit de Rothschild din Marea Britanie, care a decis să plătească mai mult pentru structurile lui Berl Lazar. Rezultatul lui Rothschild este mult mai eficient decât cel al lui J. Soros. Prin lobby-ul lui Berl Lazar, British Petroleum nu numai că a ajuns la un nivel inaccesibil pentru alți concurenți străini. În conflictul total cu Marea Britanie, care s-a declanşat după ce  Marea Britanie a refuzat să-l extrădeze pe Andrei Lugovoi justiției britanice în cazul asasinării lui Alexander Litvinenko, au fost închise toate birourile Consiliului Britanic  din Rusia  (!!), dar British Petroleum a rămas pentru Kremlin o un altar sfânt.

Întotdeauna mi-a fost interesantă întrebarea despre modul în care reprezentanții unei comunități evreiești, cu adevărat mici, au devenit atât de puternici în a-și însuși bogățiile Rusiei. Prelegerea lui B. Lazar la Oxford și însoțirea sa de către tânărul  Rothschild m-au făcut mai profund să înţeleg  acest fenomen. În lumina acestui fapt, lupta împotriva corupției, anunțată de V.Putin, este deosebit de interesantă.

Comentariu:

Dovezile  originii evreieşti a ultimilor doi președinți a FR. au devenit evidente. Această concluzie poate fi trasă dintr-un discurs a lui Berl Lazar, președintele Federației Comunităților Evreiești din Rusia (textul citit mai sus), care a recunoscut aspectul spiritual de origine evreiască a lui Putin și Medvedev. Acest lucru înseamnă pentru noi și faptul apartenenţei fizice la originea evreiască a acestor „lideri“ ai statului FR, deoarece evreii (iudeii) nu-l vor primi în casa lor după toate regulile evreiești pe un ne evreu (Gentil) aşa cum era  Putin  la momentul respectiv și este şi astăzi. Mai ales că V.Putin nu era în acel moment om de stat, ci  un băiat care mergea la școală.

Faptele vorbesc de la sine… ne spune Evanghelia. Într-adevăr, orice declarație despre originea evreiască a lui Putin-Medvedev ar fi neconvingătoare, dacă nu ar exista un motiv serios pentru acest lucru. Dar există fapte împotriva cărora nu veți obiecta, și anume, consolidarea poziţiei evreilor  în toate structurile administrative ale puterii de stat FR. V.Putin nu numai că a contribuit în mod activ acest lucru, dar a şi numit guvernatori de  orientare evreiască care să-l ajute pe teren. În plus, adoptarea legilor anti-ruse și lupta împotriva așa-numitului extremism, care este o copie a represiunilor politice din anii ’20 ’30 ai secolului 20 în Uniunea Sovietică, atunci când 80% din membri ai guvernului erau etnici evrei. Medvedev a mers mai departe și, pe lângă continuarea directă a afacerilor lui Putin, și-a anunțat intențiile de a face viața evreilor în FR chiar mai confortabilă. Este un lucru absolut cinic în condițiile exstinţiei totale a altor popoare indigene din Rusia.

https://newsland.com/user/4297701455/content/berl-lazar-fakticheski-priznal-proiskhozhdenie-putina/4130903

 

BERL LAZAR – şeful lui Putin