Informaţie-şoc: Planul secret pentru România: Soros vrea să ne aducă între 350.000 și 1.000.000 de imigranți

planul- romania

România este într-un real pericol! O armată de naivi își imaginează că dacă refugiații și imigranții economici care invadează Europa au ca obiectiv Vestul continentului, acest lucru este suficient pentru a ne feri de o colonizare masivă a țării. Ce nu înțeleg acești naivi, care din acest motiv nu reacționează, este faptul că, odată ajunși pe teritoriul României, ei pot rămâne aici pentru totdeauna, deoarece nimeni nu garantează faptul că vor fi primiți în alte țări. Cu alte cuvinte, România poate deveni o tabără pentru mase mari de refugiați, lucru care se poate termina cu naturalizarea lor.

Și pentru că mulți români au nevoie de probe ca să iasă din starea de prosteală neomarxistă care le-a fost indusă, le recomand să urmărească un fragment video dintr-o emisiune de pe TVR, realizată pe 1 noiembrie 2017, unde Codru Vrabie, reprezentantul ONG-ului Funky Citizens și colaborator la Fundația Soros-România, a vorbit la postul public de televiziune despre cifra de 350.000 de refugiați pe care ar putea să îi primească România, însă a făcut referire și la un studiu care vorbește despre un milion de „refugiați”!!!

Mai mult decât atât, individul a avut uriașul tupeu să pretindă că… CASELE ROMÂNILOR PLECAȚI LA MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE ar trebui să îi găzduiască pe imigranți, pentru a se putea integra în România.

După cum vedeți, toși acești agenți ai intereselor SOROSISTE nu vorbesc despre soluții de aducere în țară a românilor plecați, ci de soluții de înlocuire definitivă a acestora cu musulmani. Și să nu uitați nicio clipă că George Soros, marele islamizator al Europei, a transferat în urmă cu o lună nu mai puțin de 18 miliarde de dolari în rețeaua sa de ONG-uri pentru a susține cu și mai multă forță politicile neomarxiste ale multiculturalismului, desființarea identităților culturale ale națiunilor, discriminarea majorităților etnice, religioase și sexuale în fața minorităților, totul în folosul „Noii Ordini Mondiale” la care visează el…

Vizionați videoclipul și minunați-vă!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/