Hitler a trăit în Argentina, conform unui document declasificat al lui D. Trump

Hitler

Hitler a vécu en Argentine, selon un document déclassifié par D. Trump

Conform documentelor CIA declasificate, Adolf Hitler ar fi trăit în Argentina timp de un deceniu după ce se presupune că şi-a pus capăt zilelor.
În cele din urmă, Donald Trump a decis să nu publice toate documentele referitoare la asasinarea lui John F. Kennedy. Aproximativ 2.891 de cazuri considerate „sensibile” au fost totuși făcute publice. Acesta este în special cazul unui raport referitor la Adolf Hitler.

Cimelody-3″
Potrivit Daily Star, David Brixnor, un agent al CIA din Caracas, Venezuela, a raportat că Adolf Hitler era „încă în viață în 1955”, la un deceniu după moartea sa. Informația nu a putut fi niciodată confirmată de autoritățile americane.

David Brixnor, care acţiona sub codul „Cimelody-3” din America de Sud, a raportat că a primit această informație de la un agent nord-coreean. Adolf Hitler a fost văzut în Columbia. „Führerul” ş-ar fi schimbat numele: Adolf Schrittelmayor. Agentul CIA era chiar contactat direct de un fost soldat SS. Phillip Citroen era considerat o sursă sigură și aproape de dictatorul nazist. Există o imagine cu cei doi bărbați (vezi mai sus).

„Pe urmele lui Hitler”
„La momentul în care a lucrat pentru o companie feroviară britanică, Phillip Citroen a spus unui fost membru al consiliului că a întâlnit un individ care semăna foarte mult cu Adolf Hitler ce pretindea a fi. Citroën a declarat că-l întâlnise la Residencias Colonial în Tunja, Columbia. Potrivit sursei, era un oraș aglomerat cu foști naziști ce-l idolatrizau pe acest așa-numitul Adolf Hitler adresându-i-se  Führer, salutându-l în stil nazist“, este specificat în raport.

Teza că Adolf Hitler a reușit să fugă din Berlin și a trăit câțiva ani în Argentina a fost anterior avansată de jurnalistul argentinian Abel Basti în cartea sa „Pe urmele lui Hitler”.

http://www.wikistrike.com/2017/10/hitler-a-vecu-en-argentine-selon-un-document-declassifie-par-d.trump.html