Exploziv: Pentru trădarea lui Putin, dictatorul Coreei de Nord Kim Jong-un îi va organiza o apocalipsă nucleară Rusiei ?

jong-un-missiles

Președintele rus Vladimir Putin a semnat un decret privind sancțiunile împotriva Coreei de Nord. Documentul din 30 noiembrie 2016 a fost publicat luni, 16 octombrie, pe portalul oficial de informații juridice.
Astfel, decretul conține o listă a persoanelor și entităților asociate cu programul nuclear al RPDC sau cu programul său de rachete balistice, care face obiectul unor restricții.
De asemenea, se extind listele de articole cu dublă utilizare și alte articole, a căror import în RPDC este interzis din cauza utilizării lor potențiale pentru programele de rachete nucleare ale țării.
Conform decretului, interdicții suplimentare se impun asupra cooperării comerciale, economice, bancare, financiare, științifice și tehnice cu RPDC.
În special, este interzisă achiziționarea cuprului, a nichelului, a argintului și a zincului în RPDC.
Putin a cerut guvernului să refuze înregistrarea navelor rusești, legate de punerea în aplicare a programului nuclear al RPDC, precum și de a interzice acestor nave cu escale în porturile rusești. Excepția este atunci când apelul către port este necesar în legătură cu o situație de urgență.
În termen de 90 de zile de la data adoptării rezoluției, este necesară închiderea tuturor birourilor băncilor ruse din RPDC. Persoanelor și organizațiilor li se interzice să finanțeze sprijinul pentru desfășurarea comerțului cu RPDC prin intermediul canalelor publice și private.
Cooperarea științifică și tehnică cu participarea persoanelor sau grupurilor reprezentând RPDC este suspendată, cu excepția schimburilor în domeniul medicinei; lista specialităților pentru care este interzisă formarea cetățenilor nord-coreeni pe teritoriul statelor membre ale ONU.
restricție adresa, De asemenea, se extind restric pentru  un număr de persoane nord-coreene și juridice, precum și liste de produse, inclusiv „lux“, importul / exportul, care în / din Coreea de Nord sunt interzise.

kv-journal.su