În Israel se vorbeşte deschis despre venirea iminentă a noului Mesia

Moşiah

Comisarul israelian de poliție a făcut o declarație neobișnuită că ofițerii din Israel se pregătesc în mod activ pentru venirea lui Mesia.

Presa israeliană este plină de publicații entuziaste despre sosirea iminentă a Moshiach (în tradiția ortodoxă – Antihrist. – nn). Societatea este încălzită de informaţii aproape zilnic că există toate condițiile necesare pentru o întâlnire, introducerea în templu și incununarea unui mesia fals. Așa cum am scris mai devreme, Sinedriul reînviat s-a adresat președinților Donald Trump și Vladimir Putin să construiască în Ierusalim, al treilea Templu, susținând că au fost îndeplinite toate condițiile necesare pentru aceasta. În același timp, se ascunde faptul că, în locul templului planificat se află acum Moscheea Al-Aqsa și distrugerea acesteia va duce în mod inevitabil la un nou război mondial.

Dacă cineva crede că aceste așteptări și pregătiri se referă doar la partea ortodoxă a israelienilor, atunci el greşeşte profund. De venire lui Moshiach este activ în curs de pregătire nu numai să creadă evreii, dar întreaga societate israeliană, precum și numeroasa diasporă evreiască, împrăștiată peste tot în lume. Dar cel mai interesant lucru este că autoritățile oficiale israeliene se pregătesc pentru acest eveniment religios.

Inspectorul general de poliție din Israel Ronny Alsheyh, a declarat într-o vacanță de Anul Nou hasidic recent, organizat de Habad că departamentul său se pregătește în mod activ pentru venirea lui Mesia:

„Când va veni Mesia, toată lumea va dori să vină și să-l întâlnească, astfel încât este posibil supraaglomerare… În acest moment, trebuie să ne asigurăm siguranța concetățenilor noștri …

Nu există nici o îndoială că fericirea și slujirea lui Dumnezeu ne vor apropia. În curând, să dea Dumnezeu, trebuie să începem pregătirea pentru operațiunea de securitate necesară din cauza venirii lui Mesia „.

Toți cei mai importanți rabini israelieni susțin de asemenea că evreii trebuie să se pregătească pentru venirea lui Mesia . Ei chiar pretind că a venit vremea lui Mesia. Presa evreiască scrie că, în ultimul timp, toți creștinii trebuie să depășească diferențele lor cu evreii, și să se pregătească împreună pentru a-l întîlni pe Moshiach.

Potrivit rabinilor, aproape totul este pregătit pentru această întâlnire:

– la chemarea consiliului rabinic, Sanhedrinul a început deja planuri concrete pentru construirea celui de-al Treilea Templu

– au fost crescute „vaci roșii”, a căror cenușă va trebui folosită pentru ritualuri în noua biserică

– altarul este construit și complet pregătit pentru templu. În articolul Justificare ideologică pentru începutul celui de-al treilea război mondial , am scris că Chivotul Legământului necesar drept un altar în biserica a fost răpit de un grup necunoscut de forțe speciale de înaltă calificare din sanctuarul secret, al capelei Bisericii Sf Maria Sionului, în nordul Etiopiei.

– sînt gata coroana lui Moshiach și veșmintele marelui preot, au fost selectaţi și au crescut într-un mediu de „lipsă a fricii de moarte“ necesari pentru efectuarea de ritualuri băieți kohanim. Ultima piatră, „piatra de cult” necesară pentru haina marelui preot, a fost găsită și răscumpărată pentru 225 milioane de dolari în Africa de Sud.

Societatea israeliană ajută în mod activ rabinii să găsească toate artefactele necesare.

Secretarul de presă al Sanhedrinului rabinului Gilel Vays a găsit în Israel o vie care crește în conformitate cu vechile reguli, fără implicarea tehnologiilor moderne. Din fructele acestei podgorii, o metodă antică a fost folosită pentru producerea vinului, primele 30 de sticle din care au fost deja livrate la Sanhedrin. Vinul este un element indispensabil al slujirii templului. Podgoria aparține școlii secundare de pregătire militară Yatir din sudul Hebronului. Potrivit directorului acestei școli, Hagger Moise „această vie este organică și este cultivată din motive idealiste, dar nu din cauza cerințelor templului,“ arata ca o încercare slabă de a liniști partea laică a societății israeliene.

Centrul de formare israelian Mikdash a început producția de ulei de măsline de ritual pentru menora templului. 700 de matrițe pentru acest ulei unic au fost deja numerotate și certificate. Rabinul Shmuel Weffer a spus cu entuziasm:

„Acest ulei a fost special făcut prin colectarea manuală a măslinelor, care sunt cultivate pentru uleiul menorei a Templului din Ierusalim, care va fi restaurat foarte curând.“

În societatea israeliană, metodologiile privind salutul și binecuvântarea lui Mosshiak în ebraică sunt larg răspândite. Acestea sunt binecuvântări speciale, pe care fiecare evreu trebuie să le spună la întâlnirea lui cît de curînd.

Rezumând cele de mai sus, vreau să observ atmosfera de bucurie și de o inspirație care a înghițit societatea israeliană în ultima vreme. Chiar și mass-media a abandonat practica anterioară de tăcere și ironie pe un subiect legat de restaurarea templului și venirea lui Moshiach. Ceea ce a fost spus anterior mai degrabă parodic și în mare parte negat, acum este scris în mod deschis și cu bucurie. Singurul subiect silențios legat direct de sosirea lui Moshiach este necesitatea de a demola moscheea Al-Aqsa pe Muntele Templului. În rest, există o deschidere deplină în societatea israeliană.

Sursa: truthngo.org/