DOSAR SECRET: Masacrul de la Las Vegas, operațiune STEAG FALS și SACRIFICIU UMAN. Începutul autodistrugerii Americii în anul cînd se implinesc 100 de ani de la Revoluţia Bolşevică ?

Paddock

Masacrul din Las Vegas a insemnat 2 lucruri: sacrificiu uman si operatiune steag fals.

Operatiunea de tip STEAG FALS

De ce au nevoie elitele de operatiunile de tip steag fals? Simplu: pentru a convinge oamenii să renunţe la dreptul de autoapărare.In acest caz, statul politienesc in care se va transforma America, nu va avea nevoie de cetateni inarmati. Pentru a-i deposeda legal de arme pe toti, este nevoie de un ,,nebun” sau mai multi care sa faca ravagii in multime cu arma.

Dar, au aparut deja primele semne de intrebare asupra evenimentului.:

,,Eric Paddock, fratele lui Stephen Paddock, omul care a omorât 58 de persoane în Las Vegas, spune că acesta nu a arătat niciun moment vreun semn că ar fi un ucigaș în masă…

Despre arsenalul pe care polițiștii l-au găsit în casa lui Stephen Paddock, fratele nu cunoștea prea multe. Acesta a declarat că știa de existența unor arme deținute legal, dar niciuna nu era automată și că, în general, fratele său nu era un mare pasionat al armelor de foc.”

Asadar, omul nu era ucigas, nimeni nu l-ar fi crezut in stare de asa ceva, nu avea nicio arma automata, dar in camera sa era un intreg arsenal… Apoi, ca de obicei, teroristul nu mai ramane in viata. De ce TERORISTII sunt OMORATI si NU CAPTURATI?  Mergand pe modelul asta oricine poate fi declarat terorist, i se insceneaza ceva, apoi este ucis pentru ca nu-i asa, mortii nu vorbesc.

Alt semn de intrebare apare in urma unor video-uri in care se observa cum se trage in multime si de la alt etaj, altul decat etajul 32, in contracditie cu declaratiile autoritatilor:

Chiar daca stim despre el ca lupta de fapt impotriva fNOM (Falsa Noua Ordine Mondiala), despre un astfel de eveniment vorbea Alex Jones, cu doua zile inainte de producerea lui.

SACRIFICIUL UMAN

Urmariti imaginile. Locul este plin de simboluri oculte. Veti vedea ca nu intamplator au murit oameni acolo.Lumea nu realizeaza ca de fapt a fost un ritual de sacrificare umana, adica satanic. In acel loc a fost construit cu  ceva timp in urma, un hotel in forma de piramida. Piramida este un simbol masonic si illuminati. De asemenea in piata se afla un obelisc, simbol falic pagan. Cele doua hoteluri sunt luminate exterior prin niste linii paralele verticale asemenea codului de bare, reprezentand inchisoarea electronica antihristica. Deoarece lumea este condusa de niste elite sataniste, si evenimentul a fost orchestrat de ele, acest sange a ajuns sa fie o jertfa adusa diavolului.

Un alt simbol si indiciu ca este o operatiune steag fals, este ceea ce scrie deasupra scenei in fata careia s-a adunat multimea: ROUTE 91 HARVEST, (cifrele 9 si 1, cu semnificatie pentru ocultisti), adica un alt 9/11.

Asadar, luand in considerare evenimentul, motivul si autorii lui, s-ar putea sa ca acesta sa fie inceputul  autodistrugerii Americii, mai ales ca anul acesta se implinesc 100 de ani de la Revolutia Bolsevica.

Sa ne amintim ce spunea Staretul Ignatie in PROFETII DESPRE AMERICA : „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”.

Las Vegas, operațiune STEAG FALS și SACRIFICIU UMAN într-un platou înconjurat de simboluri OCULTE: PIRAMIDA, OBELISC…