Ce este , de fapt, Eurasia lui Putin, Dughin şi Dodon

Dughin Eurasia

Nu mulți oameni din Vest își dau seama că Alexandr Dughin este un cripto-evreu, iar Mișcarea lui Eurasiatică este strategia specială a Sionismului global de a extinde Sionul Lumii Noi în Eurasia. El separă evreii semitici / sefarzi de evreii  ashkenazi (92% din totalitatea evreilor din lume), care sunt Khazari (turci cu sânge semitic, care s-au transformat în iudaism la mijlocul secolului al VIII-lea și dintre care erau unii ruși cu sânge turcesc) și susține că Eurasia ar trebui să aparțină conglomeratului multinațional / multicultural condus de „Khazarii alesi de Dumnezeu”.

De fapt, Eurasia sa nu este altceva decât reconstruirea Imperiului Khazar, distrus de ruși în secolul al X-lea. Dughin este absolut de indiferent față de faptul că Rusia este o țară mononaţională, cu 70% ruși etnici și 80% care se consideră ruși. El este cel mai mare dușman al Rusiei și al rușilor, pentru că este pentru distrugerea identității naționale ruse prin „Eurasia” Khazară anti-rusă.

Uniunea Nord-Americană. Uniunea  Africană, Uniunea Europeană, Uniunea Pacifică – și acum „Uniunea Eurasiatică” a dlui Dugin – este tocmai planul sionismului global: să slăbească națiunile de bază ale lumii, să șteargă istoria, să desființeze identitățile naționale, să-și împartă teritoriile în părți nesemnificative slabe, care vor intra în conflict între ele și care ar fi ușor să se unească în trans-sindicate pro-sioniste pe drumul spre Sionul Global.

Și astfel de cripto-evrei ca Dughin vor transfera conducerea în Eurasia către teroriștii sioniști ca Eskin, care ar susține dominația sionistă în mod deschis și neechivoc. Eurasia domnului Dughin este Sionul Khazar. Și dacă citiți cu atenție eseul său „Evreii și Eurasia”, el atribuie evreilor rolul major în istoria rusă a secolului al XX-lea. Nici mai mult nici mai puțin.

Fundamentalismul său creștin este o prostie și este la fel de dăunător pentru Rusia și pentru saltul cuantic al Rusiei, așa cum este „Eurasia” lui, care elimină rușii din Rusia, astfel încât chiar și să se numească astfel a devenit rușinos în Rusia lui Dughin. Dughin nu a cerut interzicerea fizicii cuantice în Rusia și să se dea foc la manualele de fizică cuantică. De aceea a invitat la Consiliul său „Mișcarea Eurasia” un terorist sionist deschis, pe Avigdor Eskin, care a devastat mormântul unui palestinian, lăsând acolo capul unui porc mort.

Dar, din păcate, adevărații evrei din Vechiul Testament erau etiopienii negroizi. Și speculațiile domnului Dughin despre „rolul evreilor” și visele domnului Eskin despre „Sionul Global” sunt fantezii nenorocoase ale tribului care nu are nimic de-a face cu Vechiul Testament și aparține turcilor.

Acest lucru nu înseamnă că Rusia nu ar trebui să formeze o Uniune cu vecinii săi sau că mândria  identităţii ruse este nazism. Naționalismul rus este opus nazismului lui Hitler și nazismului  Talmudului.

Naționalismul și nazismul sunt două lucruri opuse. Nazismul neagă dreptul la viață a altor națiuni și, astfel, neagă însăși conceptul de naționalitate. Contrar naziștilor, naționalismul se bazează pe principiul holografic al fizicii cuantice: dacă universul se află în întregime în fiecare [matrice] punct, atunci fiecare punct [matricei] nu este pur și simplu diferit de celălalt punct, ci este unic. Aceasta implică o lume multi-polară, care constă în state suverane autosuficiente – unice – state matrice. Și dacă rusului din Rusia îi este interzis să se numească  rus, şi adevărata istorie a Rusiei fiind suprimată prin „Eurasia”, aceasta este tocmai implementarea politicii de genocid a Talmudului.

Deoarece evreii autentici ai Vechiului Testament erau etiopieni negri, iar autenticitatea lor de a fi „poporul ales al lui Dumnezeu” se bazează pe „sângele mamei”, toate pretențiile domnului Dughin de a aparține „etiopienilor aleși de Dumnezeu” sunt ridicole. Iar încercarea lui de a deriva tradiționalismul rus din tradițiile etiopienilor este un caz clinic.

PS În 1999, Eskin a pângărit mormântul lui Izz al-Din al-Qassam: a așezat un cap de porc pe mormânt.

 

 ТЕРРОРИСТ ЭСКИН ПОЛОЖИЛ ГОЛОВУ СВИНЬИ НА МОГИЛУ ПАЛЕСТИНЦУ ТЕРРОРИСТ ДУГИН ПОЛОЖИЛ ГОЛОВУ СВИНЬИ НА МОГИЛУ РУССКОМУ TERRORIST ESKIN PUT SWINE'S HEAD ONTO THE GRAVE OF A PALESTINIAN TERRORIST DUGIN PUT SWINE'S HEAD ONTO THE GRAVE OF A RUSSIAN

https://irenecaesar.wordpress.com/tag/%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B8-%D0%B8-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D1%8F/