Profeţii-şoc: Vladimir Jirinovski despre viitorul Uniunii Europene şi a Rusiei

Jirinovski

Videoclipul este în limba rusă. Ne cerem scuze de la românii care nu ştiu limba rusă.

Se pare Vladimir Jirinovski să aibă dreptate, dacă e să citim informaţia de mai jos.

Președintele Congresului Evreiesc European, Vyacheslav Kantor, sa plâns față de liderul rus Vladimir Putin de „cea mai gravă situație de după cel de-al Doilea Război Mondial” a evreilor din Europa. Potrivit lui, „evreii fug” din cauza creșterii antisemitismului și a migranților musulmani. „Lăsați-i să meargă la noi!” – a spus Putin. Acest lucru a fost raportat de Interfax.

Marți, 19 ianuarie, în timpul unei întâlniri cu reprezentanții Congresului Evreiesc European, Putin și-a amintit cum reprezentanții acestui popor plecau din Uniunea Sovietică. – Lăsați-i să se întoarcă, zise el cu un zâmbet.

„Am văzut, am văzut rapoartele, acolo se tem că oamenii se pun pe o grămadă în locurile publice, încercând chiar să-și ascundă naționalitatea”, a adăugat președintele rus. Cu toate acestea, el a observat că se îndoia că totul este „atât de rău” în Europa.

Președintele a mulțumit interlocutorilor pentru obstrucționarea eroziunii nazismului „în mod deschis, clar, fără ezitare”. El a menționat activitățile active ale evreilor ruși în sferele culturale și religioase. Șeful statului și-a adus aminte de sinagoga deschisă recent pe Rublyovka. – Mă duc să văd, a promis el.

https://lenta.ru/news/2016/01/19/putin_jews/