DEMOCRAŢIA LIBERALĂ, CEA MAI IMPORTANTĂ ACTIVITATE ANTIROMÂNEASCĂ

Democratia

CEA MAI IMPORTANTĂ ACTIVITATE ANTIROMÂNEASCĂ ESTE LUPTA POLITICĂ.

Poporul Român nu are problema principală cu cei din interiorul statului, români sau străini.

Noi am avut, avem și vom avea problema fundamentală numai cu cei din exterior care ne atacă neprovocat. Ei acționează asupra societății direct dar și prin intermediul străinilor cu false identități românești sau prin români aserviți strainilor, numiți de unii drept “trădători” sau “cozi de topor”. Problema rămâne mâna care prinde coada de topor.

Lupta politică este o vijelie într-un pahar cu apă din care numai Poporul Român iese în pierdere, de fiecare dată. Se împart românii în grupuri, partide, asociații și grupări, găști și cete, se ceartă, se epuizează în dispute, ca la final să piardă și să pierdem cu toții. Cum se face că cel chipurile “puternic” adică poporul, se ofilește iar cei ce ar trebui sa fie slujitorii săi, înfloresc?
Oare de ce?

ÎN SISTEMUL DEMOCRATIC POPORUL NU ARE NICI O PUTERE.

Democrația înseamnă “puterea poporului” in greaca veche. Putere înseamnă sa poți executa schimbări. Schimbările într-un sistem social sunt realizate de cei din funcțiile de conducere ale sistemului deci ….. nu de popor.

Chipurile Poporul alege acești oameni să decidă în treburile statului in favoarea poporului. Dar cum se face ca toate deciziile se finalizeaza in rezultate exclusiv împotriva poporului dar în favoarea străinilor și minimal și a celor “alesi”? Vedem că poporul nu decide efectele din societate ci niște oameni decid și execută, deci, unde e puterea poporului?

De fapt poporul voteaza oameni despre al căror caracter nu avem voie să știm nimic din cauza legilor care, chipurile, ne protejeaza tuturor viața privată. Deci, este chipurile în interesul nostru să nu știm nimic despre cei care utilizează instrumentele statului împtriva noastră. Genial!

Ei ajung în funcții, chipurile, prin sistemul electoral. Hai să zicem că ar fi așa.

Accesul în sistemul electoral, pe liste adică, este anevoiois, practic imposibil.

Poporul ia de bun ce li se spune prin Mass Media iar mai tarziu, prea târziu intotdeauna, cei aleși se dovedesc a fi niste bandiți antiromâni. Accesul la conștiința poporului este blocat de Mass Media.

Ce se voteaza la urne este deturnat informatic spre rezultate în interesul străinilor care dirijează instrumentele sistemului.

Deci instrumentul votului nu poate funcționa în favoarea Poporului Român.

Dar ce instrument al Statului funcționează în favoarea Poporului Român? Răspunsul se impune singur din date istorice și prezente: nu există nici un instrument al Statului Român care să funcționeze în favoarea Poporului Român.

POPORUL ROMÂN NU ARE ABSOLUT NICI UN MIJLOC DE A SCHIMBA CEVA IN STATUL ROMÂN, din motiv că Statul Român nu a fost niciodată românesc și a fost de la bun început creat ca să exploateze Poporul Român, în consecință nu a conținut nici un instrument de care să se poată folosi exploatații. Astfel, Poporul Român nu poate influența sau schimba nici o decizie a nici unei instituții a Statului, nu poate opri nici o acțiune a organelor de stat.

Vedem cum cei ce ocupă din funcții în Statul Român comit orice abuzuri sau ilegalități împotriva Poporului Român fără a avea nici o opoziție pentru că nu există nici un instrument de a schimba ceva care să fie accesibil Poporului Român.

Concluzia este inevitabilă: DEMOCRAȚIA NU POATE EXISTA, ESTE O FICȚIUNE, O FANTEZIE, O IMPOSIBILITATE PRACTICĂ, precum pilotarea unui avion de către pasageri.

SISTEMUL ACTUAL ESTE UN SISTEM DE TERORIZARE ȘI EXPLOATARE ÎN MASĂ A POPORULUI ROMÂN, A FOST IMPUS PRIN ÎNȘELĂCIUNE, TEROARE ȘI CRIMĂ ȘI ESTE MENȚINUT PRIN …….. DEMOCRAȚIE CARE SE BAZEAZĂ PE …… ÎNȘELĂCIUNE, TEROARE ȘI CRIMĂ.

Teroarea este obținută prin intimidare iar distrugerea este realizată prin sărăcire bazată pe înșelaciune în masă. Poporul simte că ceva nu e în regulă dar nu găsește raspuns DE CE, CINE și CUM oricat ar asculta sau privi la radio, la televizor, la filme întrucât, logic, organizatorii sistemului dețin control absolut și al acestor instrumente. Oriunde ar fugi de teroarea din România, românul găsește aceeași teroare în forme similare până la identitate în alte state.

POPORUL ROMÂN ESTE DISTRUS LENT ȘI ÎNCĂ NU ȘTIE CUM SA OPREASCĂ ACEST FENOMEN. ÎNCĂ!

Metaforic, străinii trag in Poporul Român cu o mitralieră. Mitraliera este sistemul politic format din agenții lor locali, straini sau români aserviți, politicienii și cei care se invărt in zona lor. Muniția este compusă din instrumente și instituții financiare precum banii, bancile, creditele, dobânda și instrumente și instituții de diseminare de informații de tot felul.

Ce a trebui sa facă poporul român să nu mai fie distrus:

1) sa ia mitraliera din mâna străinilor?
2) sa ia muniția din mâna străinilor?
3) sa distrugă operatorul mitralierei?
4) sa distrugă mitraliera?
5) sa distrugă muniția?
6) sa redirecționeze mitraliera căre operatorul ei?
7) altceva?

Pe care din cele de mai sus le poate executa Poporul Român?
Și cum?
A mai realizat cineva, având aceleași probleme, vreun succes, măcar parțial?
Dacă da, știm ce, cum a făcut?

DACA DEMOCRAȚIA NU POATE EXISTA, OARE EXISTĂ VREUN SISTEM CE AR PUTEA FUNCȚIONA ÎN FAVOAREA POPORULUI? RĂSPUNSUL LA ACEASTĂ ÎNTREBARE ESTE „DA”, A FUNCȚIONAT PE CEA MAI LUNGA PARTE A EXISTENȚEI POPORULUI DAC/VLAH/ROMÂN, DAR ESTE INTERZIS DE LEGILE STATULUI TERORIST ROMÂN.

Și daca ar exista posibilități de acțiune, cine anume le-ar putea executa în numele și in favoarea Poporului Român? Raspunsul la aceste întrebări este blocat prin interzicerea prin lege de catre Statul Român și pedepsirea cu incarcerarea a celor care cercetează și informează Poporul Român cu privie la aceste soluții, ceea ce este un mod obișnuit din vechime de apărare pentru un sistem terorist și conștient de slabiciunile sale.

Păi să răspundem competent la aceste întrebări de mai sus și abia apoi să purcedem la acțiune. Alfel, ne luptam cu același efect ca și predecesorii, adica unul nul, iar eventual, vom „redescoperi roata și apa caldă” descoperiri făcute de predecesori cu multe generații în trecut.

Continuitatea existenței Poporului Român ar putea fi realizata prin solidarizare, încurajare si acțiune concretă, fizică.

Cu intenție am formulat sumedenie de întrebări deschise, lăsate fără răspuns. Căutarea raspunsurilor conduce la aflarea adevarului și a soluțiilor pe cont propriu. Există și ajutor pentru urgentarea procesului de dumirire.

Dacă considerați util, dați “Share” să ajutăm la dumirirea Poporului Român ținut de atâția ani in confuzie.

Doamne, ajută!

ADRIAN GRIGORIU