Informaţie-bombă: Se începe în Catalonia un război civil ?

Spania Catalonia

Una dintre principalele știri ale mass-mediei mondiale în ultimele zile a fost referendumul asupra independenței Cataloniei, care a avut loc la 1 octombrie 2017 de autoritățile locale. Pentru independență, 90% au votat. Împotriva independenței – 10%. Participarea la vot a fost de 42% (2 milioane 200 de mii din 5 milioane 300 mii de persoane). Autoritățile spaniole consideră că referendumul este ilegal.

Tot felul de capete fierbinţi de pe YouTube și de la televizor arată spre cer cu degetele pentru a doua săptămână, într-o încercare absurdă de a anticipa ce se va întâmpla în continuare în Catalonia. Se va întîmpla  în Catalonia următoarele: va fi război.

Vom cita express.co.uk de pe data de 5 octombrie:

Spania a trimis două convoaie militare în Catalonia. Noaptea trecută, s-a raportat că AALOG 41 (Grupul de suport logistic nr. 41), cu sediul în Aragon, se îndrepta spre Catalonia. Numărul exact al soldaților nu este cunoscut, însă, potrivit ziarului El Confidencial, contingentul militar este trimis pe 20 de camioane.

Și acum mergem la youtube.com, tastăm Catalonia, armată, trupe și așa mai departe în căutare:

Ce concluzii rezultă din aceste videoclipuri?

În primul rând, în timp ce ziarele scriu despre 20 de camioane cu soldați, în cadru se află pregătirile pentru transfer și chiar transferul a cel puțin  20 de tancuri, pe care ziarele din motive necunoscute  ascund acest fapt.

20 de tancuri nu sunt, bineînțeles,  grupul de armate „Centrul” și nici măcar o brigadă de tancuri a Statelor Unite, totuși pentru Spania acest lucru este destul de mult. Există doar 300 de tancuri, dintre care jumătate nu sunt active, iar cele care  sunt nu toate sunt „Leopard 2”

În al doilea rând, mass-media globală scrie că ceva acolo undeva s-a deplasat în jurul datei de 4 octombrie. Dar pe YouTube vedem eșalonul format cu tancuri deja la 23 septembrie, adică cu o săptămână înainte de referendum și masacrul cu poliția. Așa ce să înțelegem? Generalii de brigadă au prevăzut într-un fel viitorul și au decis să transfere în mod preventiv trupele?

Dar de ce tancuri? Nici nu ne imaginăm cum tancurile pot liniști protestele cetățenilor. Dacă protestele sunt potolite de tancuri, atunci dispersarea demonstrației în acest caz se numește Război.

Și acest război, este foarte posibil, a fost planificat de ceva timp. Acum ni se arată cum  oficialii jucători de șah şi-au început mişcările, dar, din anumite motive, există o suspiciune că chiar înainte de începerea jocului există un acord asupra întregului rezultat al meciului.

sursa:http://www.ejercito.mde.es/unidades/Zaragoza/aalog41/