Ştire-bombă: Papa Francisc își va părăsi postul în curând. Roma va arde și pe lume o așteaptă Apocalipsa

Papa de la Roma

Benjamin Faircloth
Într-un film de 6 minute pe care îl prezentăm mai jos, Tom Horn (Tom Horn) explică de ce Papa Francisc nu poate fi Papa al 112-lea, care  va împlini profeția Sfântului Malachy – clarvăzătorul medieval care a prezis numele tuturor pontifilor romani.

La sfârșitul textului Malachy se spune că papa ar fi al 112 – lea un fel de „Petru Romanul“, cînd Roma va fi distrusă și va începe Ziua Judecății:

„În ultimele zile de viață al Sfintei Biserici Romane va sta Petru Romanul, care va trebui să pască turma printre cele mai mari nenorociri. Atunci totul se va termina, iar orașul de pe cele șapte dealuri va fi distrus, iar ultimul judecător va veni să judece pe toți. Sfarsitul »

În 2011, Tom Horn a prezis cu precizie demisia timpurie a Papei Benedict al XVI-lea, al 265-lea Papă. După cum a prezis Tom Horn, Papa Francisc a succedat Benedict al XVI-lea, preluând funcția în 13 martie 2013.

Din acel moment, toată lumea a fost sigură că, dacă Papa Benedict al XVI-lea a fost Papa al 111-lea, deci, Papa Francisc este acel pontif al 112-lea – cel care trebuie să îndeplinească o profeție înspăimântătoare. Cu toate acestea, Tom Horn crede că Papa Francisc nu este într-adevăr un pontif:

Eu cred că Papa Francisc nu a fost ales canonic, și în conclavul cardinalilor la această zi continuă o luptă ascunsă. De aceea Papa Francisc a ales numele lui Francis de Assisi. Francisc de Assisi a fost cel mai mare profet. Și a profețit despre ultimul timp, despre ultimul Papă, care, potrivit lui Francis de Assisi, ar fi ales cu un fel de încălcare, adică nu în mod canonic.

Când Papa Francisc a ales acest nume ciudat –  m-am gândit imediat că noul papa – este o soluție temporară, sarcina sa este de a fi un pontif formal, deoarece locul Papei nu ar trebui să fie gol. Acum, puzzle-ul este pe deplin format, deoarece cardinalii care au votat pentru Francisc astăzi cer în mod deschis ca Papa să demisioneze. Acest lucru este publicat în toate știrile.

În locul  luiFrancisc cardinalii îl cer în unanimitate, pe secretarul de stat al Vaticanului Pietro Parolin (Pietro Parolin), al cărui nume, fără nici o exagerare înseamnă literal: Petru Romanul.

Pietro Parolin – în calitate de secretar de stat al Vaticanului, secretar adjunct pentru relațiile cu statele (al treilea cel mai important post în serviciul diplomatic al Vaticanului), arhiepiscop titular Akuipendium, cardinal-preot cu titlul Bisericii Ss. Simone și Giuda Taddeo a Torre Angela:

Potrivit Conclavului Cardinalilor, Pietro Parolin este mult mai potrivit pentru rolul Papei.

În primul rând, el nu este un nativ din Argentina, ci un italian indigen, care a fost întotdeauna foarte important pentru conclav. În al doilea rând, Parolina are acum 62 de ani, este cu 18 ani mai tânăr decât Papa Francisc, care promite ca guvernarea să fie foarte lungă.

Există mai multe argumente despre care nu știm. Cu toate acestea, există, de asemenea, lucruri care sunt în general cunoscute.

Profeția pastorului Brian Carn:

Papa Francisc va avea frica  de boală, toată lumea se va îngriji de sănătatea sa. Dar cu Papa în acest sens totul va fi în ordine. Cu toate acestea, el este defăimat și trebuie să vă faceți griji pentru că, atunci când pleacă papa Francisc, vine un alt tată care va face lucruri foarte întunecate.

Profeția pastorului Benjamin Faircloth, 2015:

„Papa Francisc va pleca și succesorul său va deschide calea pentru înălţarea Antihristului, care va crește și se va manifesta pe tot pământul. Nu știu dacă plecarea lui Francisc va fi din cauza morţii sau se va retrage ca Papă. Dar știu asta din gura lui. El mi-a spus că a mai rămas 2-3 ani înainte de a merge la casa Tatălui ”

Astfel, este foarte probabil ca Tom Horn să aibă dreptate. Papa Francisc va pleca în curând și succesorul său va fi cunoscut sub numele de Profetul Fals, care, conform Apocalipsei, va ajuta intronării Fiarei. Profeția lui Malachy va fuziona cu profeția din Apocalipsă și se va împlini.

sursa:

Tom Horn: Petrus Romanus will soon replace Pope Francis