DE CE INSTITUŢIILE STATULUI ROMÂN ÎNCALCĂ CU BUNĂ ŞTIINŢĂ CONSTITUTIA ŢĂRII PRIVIND ACCEPTAREA IMIGRANŢILOR

Imigranţi

INSTITUTIILE STATULUI ÎNCALCĂ CU BUNĂ ŞTIINŢĂ CONSTITUTIA ŢĂRII PRIVIND ACCEPTAREA IMIGRANŢILOR, România devenind ţară de destinaţie! DOVADA!

Mulţi am ajuns să cunoaştem prevederile Constituţionale datorită unor ciudatenii ce se petrec sub ochii noştri: fie că vorbim de propunerea obligativităţii vaccinurilor, fie că vorbim de imigranţii legali sau ilegali care se înmulţesc în progresie geometrică inclusiv în România, ajungem la concluzia că prevederile Constitutionale se încalcă.

Şi mai mulţi dintre noi însă cad în capcana mass mediei de a accepta prezentarea faptelor anticontitutionale că fiind unele normale şi VREMELNICE, în faţa cărora nu avem ce face şi în consecintă se minimalizează apectul international, asumat de către organisme internaţionale şi politicieni, acela de metisare a populaţiei europene.

Numai că metisarea populaţiei vest-europene se desfăşoară pe fondul scăderii religiozităţii oglindită în lipsa cetăţenilor din biserici iar la noi, est-europenii, se desfăşoară in cu totul alte condiţii. România, ca şi celelalte ţări estice, au inca un propunţat caracter religios.

Spun acestea deoarece acum am dovadă oficială, că planurile începute în acest sens din 2006 cu concursul Fundaţiei Soroş sunt puse în aplicare.

Astfel, prin răspunsul Nr. 26129/RG/3349/LOV /133/TP /2092lDPOCMP/18.09.2017 la adresa către Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale privind „stoparea acceptării imigranţilor ilegali şi transformarea lor în populaţie colonizatoare” aflăm că ţară noastră este transformată în ZONA DE DESTINANTIE PENTRU IMIGRANŢI., ceea ce încalcă flagrant Constituţia României Art. 3(4): ,,Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.”

Aveţi în ataş documentul respectiv pe care aveţi libertatea să îl folosiţi aşa cum credeţi de cuviinţă.