Atacul de la Las Vegas: un terorist al lui Daesh … Să fie adevărat ?

attentat-las-vegas-stephen-paddock-

Versiunea oficială, cel puțin revendicarea grupului terorist Daech decade. Nu numai că psihopatul care a ucis 58 de persoane nu are nimic cu musulmanul pios (alcool, cazinouri, sex …), dar a el plătit, drept bonus, luxul de a se sinucide, ceea ce este un pic  cam din domeniul dezordinii. Noua Dezordine Mondială este pe cale de a se instala și instalarea ei forțată va trece neapărat prin haos. Daech a revendicat responsabilitatea pentru masacru, care a agravat doar cazul său şi i-a scăzut din credibilitate!

Ne imaginăm că următorul accident de avion, accident de tren sau chiar cutremur va fi revendicat de Daech …

„Răul absolut” este modul în care Donald Trump a descris cel mai teribil măcel din istoria americană, care a lăsat cel puțin 58 de morți și peste 500 răniți la un concert de muzică de țară, duminică seară, în Las Vegas.

În timp ce Daesh a revendicat acțiunea de către unul dintre”soldații” săi, luni, FBI și mulți experți n-au fost convinşi de această declaraţie. „În acest moment nu a fost stabilită nici o legătură cu un grup terorist internațional. „a spus un purtător de cuvânt al biroului federal.

Un profil surprinzător

stephen-paddock-las-vegas

Un pensionar alb de 64 de ani din Nevada, care iubește tequila, burrito și cazinourile. Profilul suspectului, Stephen Paddock, nu corespunde cu cel al unui soldat din”Califat”. El a mers regulat la Las Vegas pentru a bea și  juca, potrivit NBC. În ultimele săptămâni, Paddock a efectuat tranzacții care depășesc câteva zeci de mii de dolari. Ar putea fi datorii sau plăți în jocuri de noroc, se pronunţă canalul dat.

http://www.lelibrepenseur.org/attentat-de-las-vegas-un-terroriste-de-daesh-vraiment/