Adevărul despre statul islamic ISIS sau numit grupul terorist Daesh

ISIS

Cine este ISIS? Este IsraIeli Secret Intelligence Service.
Daca in congresul american sunt numai satanisti de jidani khazari, poporul american le este doar paravan. Liderul ISIS, responsabil de peste 200 de luptători islamici, a fost arestat în orașul Benghazi, Libia, în urma unei lupte sângeroase între trupele aliate și luptătorii ISIS.
La scurt timp după ce a fost capturat și arestat, ofițerii anti-teroristi libieni au fost uimiți să descopere că liderul ISIS de rang înalt era de fapt Ephraim Benjamin, un cunoscut agent Mossad .
Legăturile dintre guvernul israelian și grupul terorist Daesh, altfel cunoscut sub numele de statul islamic sau ISIS, au fost de mult timp speculate ca fiind strans legate. Guvernul israelian a făcut referire adesea la Daesh ca pe un ” instrument util ” și a recunoscut că preferă ca Siria să fie sub controlul ISIS, mai degrabă decât condusă de președintele ales al țării, Assad și de guvernul său.
Israelul a oferit de asemenea ajutor extensiv și chiar mai mult inclusiv si tratamente medicale pentru militanții lui Daesh. Cu toate acestea, revelația că, cunoscuții mosadiști lucrează ca,comandanți de rang înalt pentru ISIS sugerează că legătura dintre inteligența israeliană și organizația teroristă se desfășoară chiar mai adânc decât isi poate imagina majoritatea oamenilor de pe planeta.

Istoria secretă