Atenție – George Soros finanţează Independența şi separatismul catalan

George Soros, Founder and Chairman of the Open Society Foundation, waits for the start of a meeting at EU headquarters in Brussels on Thursday, April 27, 2017. Soros was in Brussels to discuss the situation in Hungary, including legislative measures that could force the closure of the Central European University in Budapest. (Olivier Hoslet, Pool Photo via AP)

Fundația „Inițiativa pentru Europa Inițiativă pentru Europa” a lui George Soros, a finanțat  organizațiile în 2014 care militează pentru independența Cataloniei, a dezvăluit anul trecut compania La Vangardial

Potrivit documentelor interne, fundaţia a plătit
-27 049 de dolari pentru Consiliul de Diplomație Publică din Catalonia; un organism înființat de Generalitatea de Catalunya cu diverși parteneri privați;
– $ 24,973 la Centrul de Informare și Documentare din Barcelona (Centrul Internațional de Informare și Documentare CIDOB – Barcelona), un grup de reflecție pentru independență.

CIDOB joacă rolul de pre-minister al afacerilor externe pentru generalitatea Cataloniei. Apără în toate privințele același punct de vedere ca cel al lui Hillary Clinton.

http://www.wikistrike.com/2017/09/attention-revolution-george-soros-finance-l-independantisme-catalan.html