Reședința prezidențială de la Condrița a devenit sală de BANCHETE pentru familia lui Igor Dodon?

Condrita

Scule aflate în solda Coordonatorului se revoltă că Dodon a transformat Reședința de stat în sală de banchete, iar justiția, societatea, mass-media nu are reacția cuvenită la această crimă. Băi oameni buni (iertați-mă că vă zic așa, fiindcă voi nu sunteți oameni buni, voi sunteți scule), societatea a reacționat, mass-media independentă (ZdG) a scos în proțap „evenimentul”. Justiția care nu reacționează în privința abuzurilor repetate(!!!) ale lui Dodon și a altora ca el, este a Coordonatorului. Dacă justiția tace, asta înseamnă că Dodon este sub tutela și protecția lui. Noi când vorbim de stat capturat asta avem în vedere – justiție care lucrează selectiv. Ea „se autosesizează” doar atunci când Coordonatorul pune degetul pe butonul instalat în biroul lui de șef al PD. Tăbărâți asupra lui, a Coordonatorului, dați în el cu tifla atitudinii voastre principiale. Altfel critica „intransigentă” a păpușii Dodon e critică selectivă dacă omiteți păpușarul.

Valeriu Saharneanu

 

Autor: Ziarul National

Zeci de invitați au fost surprinși ieri seara la Reședința prezidențială de la Condrița, unde ar fi avut loc cumetria fiului cel mic al președintelui Igor Dodon.

Potrivit postului TV 8, la Reședința prezidențială ar fi avut loc un chef de zile mari. Mai multe mașini de lux au fost surprinse intrând pe teritoriul Reședinței, iar la intrare se afla o mașină a Poliției de Patrulare.

Unele surse le-au spus celor de la TV 8 că invitații au venit să sărbătorească cumetria mezinului familie Dodon.

La eveniment au fost văzuți venind și animatori.