MANUALUL REVOLUŢIEI PAŞNICE CARE VA SALVA ROMÂNIA . PARTEA A CINCEA

Stefan Dumitrescu revolutie

CE AR TREBUI SĂ FACEM NOI, ROMÂNII, CA SĂ IEŞIM DIN SITUAŢIA DE POPOR VICTIMĂ AL ISTORIEI NOASTRE ?

 

   Altfel spus ce ar trebui să facem ca să rezolvăm Problema românească. Primul lucru pe care trebuie să-l facem este acela de a ne construi Idealul naţional, de a-l reconstrui, pentru că până la Marea Unire din anul 1918 Idealul românilor a fost  realizarea Marii Uniri, care s-a înfăptuit cu ajutorul lui Dumnezeu şi cu ajutorul celor peste trei sute de mii de ostaşi români care şi-au dat viaţa pentru apărarea pământului. Cu ajutorul întregii armate, şi cu sacrificiul tuturor românilor…După înfăptuirea Marii Uniri din anul 1918 politicianiştii şi partidele politicianiste, (dar şi oamenii de cultură) nu au mai fost capabili să construiască şi să-i propună poporului român un al Ideal naţional. Un Ideal naţional ar fi putut să fie păstrarea  României Mari. Şi Guvernele interbelice chiar să se fi gândit la soluţiile, la metodele prin care am fi putut păstra România Mare. Pentru aceasta ar fi trebuit ca Organismul naţional românesc să se dezvolte mult mai mult, de cel puţin două ori mai mult. Şi să ne echipăm, să ne înarmăm, să ne formăm o Armată care ar fi putut în cazul unui atac să ne apere frontierele.

     Din păcate clasa politică românească formată din politicianişti s-a gândit în primul rând la interesele ei meschine, IAR LA ŢARĂ ŞI LA ÎNARMAREA ARMATEI NU S-A GÂNDIT DELOC. Când Stalin a dat în ziua de 28 iunie 1940 ultimatumul României prin care îi cerea Guvernului român să îşi retragă Armata şi Administraţia din Basarabia şi Bucovina, Guvernul român nu trebuia să cedeze fără luptă aceste provincii.  În concluzie în perioada interbelică Principalul factor care ne-a făcut rău, Duşmanul din interior al Ţării a fost canceroasa clasă politică românească. Revenind acum la tema noastră Idealul naţional pe care trebuie să  ni-l creăm, şi pe care trebuie să luptăm să-l realizăm, am spus că  idealul nostru naţional, farul nostru călăuzitor prin timp este DEZVOLTAREA ŞI EVOLUŢIA MAXIMALĂ A ORGANISMULUI NAŢIONAL ROMÂNESC, ASTFEL ÎNCÂT ÎNTR-O PERIOADĂ ISTORICEŞTE SCURTĂ DE 20-30-40 DE ANI SĂ DEVENIM UNUL DIN MARILE POPOARE ALE EUROPEI. CU O ECONOMIE FOARTE DEZVOLTATĂ, CU UN NIVEL CULTURAL ŞI EDUCAŢIONAL FOARTE RIDICAT, ASTFEL ÎNCÂT SĂ IEŞIM DIN SITUAŢIA DE VICTIMĂ A ISTORIEI, A MARILOR PUTERI, A ASASINILOR ECONOMICII, ŞI NICI O ALTĂ FORŢĂ DIN LUME SĂ NU NE MAI POATĂ FACE RĂU.

 

     În al doilea rând. Cum putem noi împlini, realiza idealul  nostru naţional ? Este posibil ca într-o perioadă oprimă istoriceşte să devenim UN MARE POPOR ŞI O MARE NAŢIUNE ? Da, este posibil, răspundem noi ! Numai să ne dorim lucrul acesta şi să avem Voinţa  să-l realizăm. Dacă nu vom dori lucrul acesta şi nu ni-l vom propune şi-i vom lăsa pe Duşmanii şi trădătorii ţării să spună ca Patapievici că poporul român este un popor de rahat, bun de urinat pe el, sau aşa cum mai spun alţi români că suntem un popor de căcat, sigur că în acest caz nu vom mai ieşi niciodată din situaţia de popor victimă, urmând să dispărem foarte repede din istorie. Și desigur dacă îi vom  lăsa pe  mafioții din țară și pe Asasinii economici din exterior să ne jupoaie în continuare, cu siguranță nu se va alege nimic de noi.

    În prima etapă trebuie să ne propunem să ieşim din Cel mai Mare Război mascat invizibil care a fost declanşat vreodată in istoria noastră asupra Fiinţei naţionale româneşti. Război care a distrus  în aceşti 27 de ani Organismul naţional românesc mai mult de 80 la sută. De 50 de ori mai mult decât distrugerile pe care ni le-au provocat cele două Războaie mondiale.  Război care a început o dată cu  Evenimentele din decembrie 1989, despre care am spus că ele au fost un Război hibrid americano-sovieto-maghiar dus împotriva poporului român. Nu atât împotriva lui Ceauşescu, cât a Statului şi a Orgasmului naţional românesc. Pe Ceauşescu l-au înlăturat pentru că era stânca ce le stătea în cale. Dacă Ceauşescu le-ar fi permis sovieticilor şi asasinilor economici din afara Ţării să facă ce vor în ţară, dacă ar fi fost unealta lor, aşa cum au fost toate guvernele postdecembriste, în cazul acesta Gorbaciov şi Busch l-ar fi ţinut pe Ceauşescu le-a conducerea României până la adânci bătrâneţe. Din păcate, spre cinstea lui, Ceauşescu le-a stat în cale Marilor Asasini Economici, şi n-a cedat. De aceea a şi murit ca un martir. Şi în modul cel mai ciudat, Ceauşescu, care a fost un dictator stalinist crud, este acum unul din martirii istoriei României. După asasinarea mizerabilă care nu le face cinste deloc nici lui Gorbaciov şi nici poporului rus, nici lui Bush şi poporului american, nici Conducătorilor Ungariei, ROMÂNIA A INTRAT TOTALMENTE ÎN GHEARELE ASASINILOR ECONOMICI, DIN EST ŞI DIN VEST, care folosindu-se de trădătorii de neam şi de ţară din România, pe care i-au adus şi menţinut la putere, au terminat această ţară într-un timp istoriceşte record.

Aşadar  din acest moment, dacă vrem să  ieşim din situaţia de Popor Victimă al Marilor Asasini economici din exterior şi al mafiei naţionale aflate la conducerea ţării, trebuie să  facem următoarele lucruri.

    Am spus că România după căderea lui Ceauşescu a devenit Victima celui mai mare şi distructiv Război din istoria noastră, care ne-a distrus atât de mult încât ne-a dat înapoi cu mai mult de o jumătate de veac. România anilor 2017 fiind acum aşa cum era România în anul 1952, ba încă într-o situaţie şi mai rea…Acest Război mascat invizibil este în primul rând unul foarte savant, foarte elaborat, atât de savant şi de mascat încât noi nici nu ne-am dat seama că suntem Victima unui Război. Ca să putem să ieşim din acest Război, sau să-i limităm efectele distructive, sau să putem să-l combatem noi trebuie să-l cunoaştem în toate elementele din care este format, în toate articulaţiile şi scopurile sale. Şi aşa cum spuneam acest Război mascat invizibil este format dintr-o sinteză şi sumă de Războaie în care Agresorul (Marii asasini economici externi) ne apare ca prieten, şi ne pune să facem reforme, care chipurile vor ajuta Economia românească să se integreze în Uniunea Europeană. Reforme care am văzut cum ne-au distrus. Ne-am integrat în Uniunea europeană şi acum după 20 de ani vedem că nu mai avem Economie, că nu mai avem resurse, că nu mai avem forţă de muncă, şi că suntem la pământ.

     După care am aflat şi vom mai afla că Uniunea Europeană se dezintegrează, pentru că Uniunea Europeană a fost şi este un Experiment mondial negativ, aşa cum a fost şi Experimentul comunist mondial. Care a fost distrus de aceiaşi Mari Bancheri internaţionali, care de fapt sunt Mari Asasini economici mondiali despre care ne vorbeşte în cartea sa „Spovedania unui Asasin economic”, John Perkins.

     Aşadar spuneam că Marele Război mascat invizibil care ne distruge de 27 de ani,  iar noi ca proştii stăm să ne distrugă, minţiţi, păcăliţi fiind şi jefuiţi de clasa apolitică românească, este format dintr-o sinteză de Războaie mascate: De: 1. Războiul informaţional, care se exercită asupra poporului român prin multe căi, în primul rând prin televiziuni. Acest război informaţional este unul teribil, posedând o capacitate de distrugere invizibilă extraordinară, având funcţia de a ne manipula, de a ne  dezbina, de a ne dezorienta, de a ne îmbolnăvi psihic, de a distruge Universul informaţional, cultural şi educaţional în care vieţuieşte poporul român…2. Acest Război informaţional este în acelaşi timp şi un Război psihologic, cultural şi educaţional, pentru că ne îmbolnăveşte, ne distruge din punct de vedere psihic, cultural şi educaţional. Faptul că Sistemul de învăţământ românesc este ineficient, că el formează copii cu eşec şcolar, liceeni analfabeţi funcţional, 40 la sută din şcolarii României sunt analfabeţi funcţionali, şi studenţi cu diplome dar care nu ştiu să facă nimic este şi din cauza Războiului informaţional, (și a celui cultural, psihologic și educațional) care se exercită pe foarte multe căi, unele nebănuite.

      Războiul informaţional se poartă şi pe canale culturale şi educaţionale, pe canale sociale, administrative, politice etc. Aşa cum există o ştiinţă a manipulării există şi o ştiinţă dusă la perfecţiune a dezvoltării strategiilor acestui tip de război, mascat invizibil. La ora actuală Războiul Informaţional este Instrumentul prin care Asasinii Economici din exterior ne manipulează și ne distrug. El le convine desigur şi mafioţilor, hoţilor  şi proştilor aflaţi de 27 de ani la Conducerea Ţării, în instituţiile naţionale, care pot pescui astfel în ape tulburi. Războiul informaţional (și psihologic și educațional în același timp) dus împotriva poporului român a început încă din primii ani ai Experimentului comunist prin posturile Radio Europa Liberă, Vocea Americii, Radio Libertatea. Iar în ţară el a fost dus de dictatura comunistă împotriva propriului popor prin ceea ce s-a numit propaganda comunistă, în care eram bombardați cu mesajele care proslăveau marxism leninismul și cu aberațiile cultului personalității, ale slăvirii orânduirii comuniste, cu învățământul ideologic. În decembrie 1989, când a fost răsturnat de la Putere, poporul român a fost instigat la revoltă împotriva lui Ceauşescu de Posturile de radio Europa Liberă şi Vocea Americii, care ne spuneau că la Timişoara sunt 60. 000 de morţi, care transmiteau cum răpăie mitralierele armatei române pe străzile Timişoarei trăgând în mulțime. Iar după fuga lui Ceauşescu, poporul român a fost manipulat, prostit prin Televiziunea liberă română. Ei bine, atunci în acele zile am văzut cât de periculos, cât de distructiv, ce mare capacitate de manipulare are  Războiul informaţional și psihologic. Şi de atunci, de 27 de ani, poporul român  este continuu, zi de zi, Victima acestui Război informațional, psihologic, economic etc.

     Un alt război mascat invizibil care s-a dus împotriva poporului român a fost Războiul economic, despre care am mai vorbit. În unele perioade, de fapt permanent, acest Război este însoțit, împletit totalmente cu Războiul informaţional și psihologic, purtându-se prin intermediul Războiului informaţional.

      În cartea sa „Spovedania unui asasin economic” John Perkins ne vorbește numai despre Războiul Economic, dezvăluindu-ne metodele subtile și mascate ale Asasinilor economici prin care au distrus economii întregi. Ca să se îmbogățească ei, adică Multinaționalele, Corporațiile și cei care se află în spatele Corporațiilor și ale Multinaționalelor, Marii Bancheri Internaționali și Băncile lor. Adică Finanța mondială, cea care formează Guvernul mondial care acționează din umbră. Ei bine, strategii care au gândit acum câteva decenii Războiul economic (prin care a fost îngenuncheată și România) au mers mai departe în imaginația lor diabolică și au gândit un Război mascat mult mai complex, mai savant și mai distructiv decât simplu Război economic, prin combinarea, împerecherea Războiului mascat economic cu Războiul informațional, cu Războiul psihologic, cu Războiul cultural, cu Războiul educațional, în funcție de țară și de contextul social-politic din acea țară. Așa a rezultat ceea ce noi am numit Marele Război Mascat invizibil, pe care noi l-am studiat în detaliile sale și căruia i-am găsit și Contra-Arma.

     Organismul național românesc a fost distrus atât de repede și într-o măsură atât de mare pentru că el a fost Obiectul și Victima unui asemenea Mare război mascat format dintr-o sinteză de Războaie care se combină, comunică între ele. Nu intrăm în detalii să vorbim despre fiecare tip de război pentru că facem lucrul acesta într-o lucrare dedicată special Războiului mascat invizibil.

      Până acum am văzut că România a fost victima : 1. Războiului informațional și  2. a războiului psihologic. Dar România a fost de asemenea Victima,  3. Războiului economic, care ne-a distrus  Economia, ne-a acaparat resursele, și care ne-a dat în urmă cu mai mult de o jumătate de secol. Și care a conlucrat foarte bine cu Războiul informațional și războiul psihologic, distrugându-ne și Economia, și Universul național informațional și cultural și  îmbolnăvindu-ne și psihic.

  1. Războiul cultural, este războiul care distruge cultura unui popor, sau o parte a culturii unui popor, înlocuind valorile culturale reale, cu pseudovalori sau antivalori. Antivalorile (cum ar fi reclamele la produse toxice, sau propaganda pentru căsătoriile homosexuale, sau manipularea prin care o populație este incitată la ură și război) au această funcție de a produce în psihologia oamenilor și în societate efecte negative…5. Războiul educațional, este acel război mascat prin care prin diverse metode și strategii îi este distrus unui popor Sistemul național de educație și de învățământ,  îi este influențat negativ mentalul colectiv fără ca  poporul român sau Instituțiile acelei Țări să realizeze. Și cum acest tip de război nu este nici măcar detectat, nu ai cum să te aperi împotriva lui. 6. Războiul politic, însoțește și el războiul informațional, psihologic, cultural, economic, educațional. În ce constă acest tip de război politic ? Foarte precis în ceea ce vedem că se întâmplă în România, și noi numim dezbateri și confruntări politice ale Partidelor politice, alegeri libere, VAI, DAR CARE ÎN REALITATE SUNT ȘI GENEREAZĂ RĂZBOIUL POLITIC ÎN ROMÂNIA, CARE A FOST ȘI ESTE FOARTE DISTRUCTIV…După căderea regimului comunist au apărut pe scena istoriei Sistemul pluripartidist și alegerile libere, care sunt  etapele ce duc la formarea clasei conducătoare și a statului.

     Or ce vedem ? că pe scena politică partidele politice se războiesc între ele creând un circ, un climat tensionat, mult haos și o gălăgie infernală, care distrag atenția românilor de la gravele probleme ale națiunii, cum ar fi distrugerea industriei, a economiei, a societății, a culturii, a învățământului…Sau cum ar fi reindustrializarea României readucerea forței de muncă în țară, sărăcia, distrugerea învățământului, etc. Or, Conducerile partidelor care alcătuiesc Parlamentul, Statul, în loc să se preocupe de starea și de dezvoltarea Organismului național ele se bălăcesc în certuri interminabile, fapt care a dus și duce la involuția Sistemului socio-economic. Circul și certurile, jocurile demagogice și murdare pe care le vedem pe scena politică acesta ESTE RĂZBOIUL POLITIC. El este în realitate un  cancer social, psihic, informațional, cultural și politic care intoxică, îmbolnăvește, distruge societatea românească începând de la vârf. Acest Cancer social a cuprins întreaga clasa conducătoare a României, a cuprins Vârful  Subsistemului de decizie şi control al Sistemului socio-economic românesc, transformând Statul român într-un stat canceros, într-un Antistat, care de 27 de ani distruge România. Aşa se explică de ce Creierul României, Anti-Statul, în loc să gândească, să elaboreze decizii bune pentru întregul Organism Naţional nu face altceva decât să jefuiască Economia, să genereze o  ceartă continuă, un haos murdar care îmbolnăveşte întregul corp al societăţii româneşti.

      La tipurile de Războaie pe care le-am numit mai sus adăugăm : 7.  Războiul financiar, (care ne distruge sistemul financiar, ni l-a distrus aproape total) care acţionează împreună cu Războiul economic, dar împreună şi cu celelalte Războaie mascate.  8. Războiul axiologic (care ne distruge sistemul de valori, înlocuindu-l cu un sistem de antivalori, care produc efecte negative în universul social şi în psihicul uman), 9. Războiul Ecologic, care ne-a distrus sistemul ecologic, munţii, pădurile,  10. Războiul alimentar, care ne-a distrus Agricultura, şi care ne intoxică şi ne îmbolnăveşte cu produse pline de e-uri şi de alte substanţe toxice. De aceea România a fost adusă în situaţia de a importa 70 la sută din alimente, acestea fiind toate pline cu substanțe care generează boli…11. Războiul Biologic, ne-a distrus şi ne distruge sănătatea nouă, românilor ! La finalul acestui capitol: subliniem, aceste Războaie care alcătuiesc sinteza şi suma numită de noi Războiul mascat invizibil sunt mai multe, unele ne sunt încă necunoscute. Ele sunt studiate de noi.

     Mai există însă şi alte războaie, cum ar fi cel 12. psihotronic, (care se foloseşte de arma psihotronică despre care se vorbeşte atât de mult)  13. magnetic (care ne distruge prin „îmbolnăvirea” câmpul magnetic). Ei bine, când aceste tipuri de Războaie acţionează împreună capacitatea lor de distrugere, care este şi ea mascată, nevăzută creşte exponenţial. Ne întrebăm de ce a crescut numărul cazurilor de sinucideri, numărul cazurilor de cancer, numărul şi tipurilor patologiilor psihice la copii etc în România ? Din această cauză, că aceste  Războaie acţionează împreună. Şi ce este mai rău este faptul că ele o dată declanşate, sunt asemenea bulgărelui de zăpadă care cu cât se rostogoleşte la vale (în psihicul indivizilor umani, în corpusul societăţilor naţionale, în corpusul Civilizaţiei umane ) cu atât se măresc, se adâncesc, devin mai complexe, producând efecte negative atât de multe, de neştiute, şi atât de distructive încât acest bulgăre de zăpadă nu mai poate fi controlat. Aceste Război mascat invizibil a devenit deja unul mondial, pătrunzând, ca să spunem aşa, în toate societăţile şi culturile, pe care le-a îmbolnăvit şi le îmbolnăveşte.

    Aşa am ajuns la conceptul conceptului de fiinţă umană bolnavă, de societate bolnavă şi de civilizaţie umană bolnavă. Trăim în societăţi bolnave, intoxicate şi îmbolnăvite de acest tip de război, şi am devenit o Civilizaţie umană bolnavă, bolnavă psihic, economic, cultural, trăind într-un mediu care devine cu fiecare zi mai bolnav, mai toxic. Eu bine, dacă Marii Bancheri Internaţionali, dacă cei care controlează lumea au lansat acest Tip de Război mascat invizibil, al Patrulea Război mondial, şi dacă acest tip de Război a pătruns şi pătrunde adânc în substanţa Fenomenului uman, în toate cutele și profunzimile lui, în Corpusul civilizaţiei umane, din păcate ei nu pot acum să mai controleze acest Război mondial mascat invizibil, care se dezvoltă şi se adânceşte cu fiecare zi.  Nimeni nu mai poate opri acest tip de război să se dezvolte, să pătrundă cât mai adânc în marele fenomen uman. Acest lucru se întâmplă  desigur şi în România, dar şi în Ţările Uniunii Europene. Şi deocamdată nimeni nu ştie cum poate fi oprit acest Război mascat şi efectele lui negative.

      Revenind la situaţia Ţării noastre vom spune că acest Război mascat invizibil a cărui Victimă este  România încă din anii 1990, care ne-a distrus şi ne distruge în continuare poate fi dezamorsat şi anihilat cu o singură condiţie. Dacă la Conducerea României ar veni o Echipă de  Intelectuali patrioţi care ar dori binele românilor, care ar vrea să rezolvăm cu toţii ceea ce noi am numit Problema românească. Şi care ar  trece imediat la construirea Sistemului socio-economic de evoluţie în ţara noastră.

 

ALTE METODE  ŞI STRATEGII ALE RĂZBOIULUI MASCAT INVIZIBIL

 

   Războiul mascat invizibil este războiul care este gândit, Proiectat şi aplicat în practică de Marii Bancheri internaţionali, de Stăpânii lumii, de Corporaţiile internaţionale, de Multinaţionale şi de alte Societăţi şi Forţe secrete prin care sunt distruse economii naţionale, societăţi naţionale, ramuri economice, în folosul lor, fără a se folosi forţa militară, aşa cum a fost şi este cazul României

     Am spus în mai multe lucrări ale noastre că alte metode, strategii folosite de Marii Bancheri internaţionali au fost şi sunt, 1. Trecerea unei Ţării de la capitalism la socialism, şi invers, Trecerea unei ţării de la socialism la capitalism. Amândouă aceste treceri sunt Metode mascate prin care sunt distruse economii şi popoare întregi. Poporul român a trăit şi trăieşte pe pielea lui aceste treceri care ne-au distrus Economia, și ne-au distrus ca Organism naţional. Dacă am trece Statele Unite la socialism și peste 40 de ani le-am trece din nou la capitalism s-ar alege praful de ele. Ceea ce s-a făcut cu Rusia, după 1917 și cu Ţările care au trecut prin Experimentul comunist după al Doilea Război mondial, a fost tocmai acest  Experiment în care s-a folosit metoda trecerii de la capitalism la socialism, apoi după trecerea a două generaţii, Ţările au fost trecute din nou la capitalism. Rezultatul îl vedem, România a trecut prim mari suferinţe, iar acum după 27 de ani trecând de la socialism la capitalism este aproape distrusă.

     METODA INTRODUCERII SISTEMULUI SOCIO-ECONOMIC AL UNEI ŢĂRI PE O LINIE DE EVOLUŢIE NEGATIVĂ. Aşa după cum se ştie în momentul trecerii României de la capitalism la socialism, după al doilea război mondial, mai exact după 1948 Sistemul socio-economic românesc trecând de la capitalism la socialism a fost introdus pe o altă Linie de evoluţie. Linia de evoluţie pe care a fost introdus sistemul socio-economic a fost una negativă, care a funcționat ca un factor economic și social negativ, mai precis o Linie de evoluţie care produce efecte negative mai mult decât pozitive. Aşa se explică de ce economie românească, o economie relativ dezvoltată în perioada antebelică, după 1948, o dată cu trecerea la comunism, o dată cu intrarea pe Linia de evoluţie comunistă s-a prăbuşit. Până acum nu se ştia, acum însă se ştie: Linia sau traiectoria pe care evoluează, se deplasează un Sistem economic naţional este Factor economic care produce efecte pozitive sau efecte negative. Linia de evoluţie pe care a fost introdusă, în urma  vânzării Ţărilor din Estul Europei lui Stalin la Ialta în februarie 1945, România, adică linia comunistă, era una care se ştia dinainte că produce efecte negative. Numai noi, românii, nu știam. Cu introducerea României pe Linia de evoluţie negativă comunistă Sistemul socio-economic românesc era introdus în Experimentul comunist care a durat până în anul 1989, o dată cu căderea lui Ceauşescu. Din acest moment vorbim despre Experimentul comunist ca Metodă a Războiului mascat invizibil. Ei bine, România, Sistemul socio-economic românesc introdus în Experimentul comunist, acesta avea să funcţioneze de aici înainte ca o capcană malaxor care avea să distrugă unități economice, suflete, destine etc.

    De asemenea cei care au gândit şi au proiectat Sistemul socio-economic comunist (Modelul comunist de societate şi economie) ştiau dinainte că Sistemul socio-economic comunist produce ca şi Linia  de evoluţie pe care se află, mai multe efecte negative decât pozitive. Faptul acesta avea să ducă într-o primă etapă la distrugerea Economiei naţionale comuniste, aşa cum s-a întâmplat la noi după război, o dată cu naţionalizarea şi colectivizarea agriculturii,

     Experimentul comunist (şi Experimentul postcomunist) în care România şi noi, românii, aveam să fim cobai, dacă a fost în prima etapă Capcana în care am fost băgaţi, şi care a căutat să ne atragă, să ne prindă în ea,  el, Experimentul comunist, a funcţionat pe toată durata sa ca o Capcană-malaxor, în care o dată intraţi, prinşi aveam să asimilăm toate efectele negative  produse de  acest Model comunist…Sistemul socio-economic comunist românesc şi-a revenit abia după anii 1964-65 când la Conducerea partidului a venit Nicolae Ceauşescu. Şi asta pentru că mica liberalizare care s-a produs după 1965 a descătuşat energiile creatoare ale românilor. Dup 1971 când Nicolae Ceauşescu a întrerupt mica liberalizare, şi pentru că făcând împrumuturile mari de la Marii Bancheri internaţionali el căzuse deja în capcana lor, Sistemul socio-economic comunist român când a venit scadenţa plăţii dobânzilor a intrat în involuţie.

      De fapt Sistemul socio-economic comunist, fiind mai ineficient, pentru că nu fructifica la maximul inteligenţa şi creativitatea românilor (el fiind un Sistem care producea în primul rând Puterea pentru nomenclatura comunistă) având un randament mai mic decât sistemele socio-economice capitaliste occidentale, şi fiind introdus pe o Linie de evoluţie negativă, aflându-se în interiorul unei Macro-situaţii  rigide,  încătușată de dictatură, după 1982 el s-a găsit în ceea ce noi am numit Fundătura istorică. Fundătura istorică în care s-a găsit Sistemul socio-economic românesc înainte de 1989, când a intrat în criză şi a început să involueze, era acea Macro-situaţie socială, economică, istorică fără soluţie. Aflat în această situaţie de Fundătură istorică un Sistem economic se blochează, intră în involuţie, nu mai poate să-şi rezolve problemele pe care i le pune viaţa şi istoria. În această Situaţie, Nicolae Ceauşescu şi Echipa sa, dacă poate fi numită aşa, dacă ar fi fost inteligenţi ei ar fi trebuit să găsească o Soluţie, o strategie prin care Sistemul socio-economic românesc să iasă din această situaţie de Fundătură istorică. Singura soluţie prin care Sistemul socio-economic comunist românesc putea ieşi din Situaţia de fundătură istorică era renunţarea la Sistemul comunist, la Linia pe care afla şi trecerea la construirea Sistemului socio-economic de evoluţie, descoperit de noi în cadrul Biroului de viitorologie de la Bucureşti.

       După evenimentele din decembrie 1989, care l-au răsturnat pe  Ceauşescu, (şi care au fost în realitate un Război hibrid americano-sovieto-maghiar) România, încăpută în ghearele Marilor Bancheri Internaţionali, care sunt de fapt Marii Asasini economici, a fost de data aceasta introdusă într-un alt Experiment şi mai mascat şi mai savant, şi mai distructiv decât Experimentul comunist. Am numit acest Experiment în care au fost introduşi poporul român, format din cobai atomizaţi, şi România EXPERIMENTUL POSTCOMUNIST.

    Şi în acest Experiment postcomunist (sau Experimentul mondial denumit Globalizare)  Marii Asasini economici (aceiaşi care în trecut au gândit şi au implementat în istorie Experimentul comunist mondial, în care România a fost unul dintre Cobai) au folosit acelaşi Metode ca şi în Experimentul comunist mondial. Adică : 1. Au introdus Sistemul socio-economic naţional pe o Linie de evoluţie negativă, care produce mai multe efecte negative decât pozitive. Cazul României, ne-au introdus după 1990 pe o Linie de evoluţie care ne-a nenorocit pur şi simplu. 2. Ne-au obligat să avem un Sistem Socio-economic naţional ineficient și autodistructiv, care le convine lor, condus de un Anti-stat liberal bazat pe sistemul pluripartidist şi pe alegeri libere, pentru că ştiau că această Structură de conducere statală bazată pe sistemul pluripartidist rezultat în urma alegerilor așa zis libere, dar de fapt măsluite, este una canceroasă, care va distruge Economia, ceea ce s-a şi întâmplat. 2. Care va introduce sistemul socio-economic românesc într-o Macro-situaţie distructivă şi autodistructivă care mai târziu va deveni Fundătură istorică. Aceasta fiind, cum spuneam, un Factor economic negativ, distructiv. Şi, cum spuneam, Sistemul chiar a intrat într-o Fundătură istorică. La rândul ei și aceasta fiind un Factor negativ, distructiv, care produce efecte negative în corpusul sistemului socio-economic național.

       La ora actuală România, Organismul naţional românesc care se tot distruge şi autodistruge  de 27 de ani se află într-o Fundătură istorică din care nu ştim cum să ieşim. Din care cei care se află la conducerea României de 27 de ani, deci clasa politică, partidele politice şi instituţiile Ţării, Academia, Institutele de cercetări economice şi sociologice habar nu au cum se iasă. Pentru că se găsesc în Situaţia de Minus Informaţie şi de Fenomen Minus informaţie. Se vede limpede că de 27 de ani partidele politice, Academia, Institutele de cercetări, Mass medie, oameni de ştiinţă sau de cultură au fost incapabili să gândească o Soluţie, Strategie prin care România poate ieşi din această Macro-situaţie distructivă şi autodistructivă. Din această Fundătură istorică în care ne autodistrugem şi ne scufundăm cu fiecare an, deşi partidele politice aflate la putere vorbesc despre creştere economică. Bineînțeles că ne mint, așa cum ne-au mințit dintotdeauna, mai ales înaintea alegerilor. Realitatea istorică fiind dramatică, România trăind în aceşti 27 de ani cel mai mare dezastru din istorie. Noi am arătat cu cifre şi date că România şi poporul român au suferit distrugeri atât de mari încât am regresat cu peste 50 de ani în istorie FIIND ACUM LA NIVELUL ANULUI 1950. România fiind o ţară depopulată, populaţia rămasă în ţară este de 12-13 milioane de locuitori, iar tot ce există industrie, economia în ţară este 90 la sută proprietatea Asasinilor Economici externi. Până și terenul arabil nu mai este al nostru, l-am vândut și pe acesta în proporție de peste 50 la sută..

      Singurul care ştie cum poate fi România salvată, scoasă din această Macro-Situaţie dezastruoasă, distructivă și autodistructivă este Biroul de Viitorologie de la Bucureşti. Şi vă arătăm acest lucru dumneavoastră, Românilor, în această carte, cum pot ieși poporul român și România din  situație de popor victimă al Istriei .

 

MARILE EXPERIMENTE MONDIALE CARE CUTREMURĂ ȘI DISTRUG NAȚIUNILE ȘI CIVILIZAȚIA UMANĂ

 

      După ce v-am arătata în detaliu ce s-a întâmplat cu România şi cu poporul român în perioada Comunistă şi în perioada Postcomunistă, când Organismul naţional este aproape distrus, vă spunem acum ce ar trebuie să facem noi, românii, ca să scoatem România, Sistemul socio-economic românesc din această Macro-situaţie distructivă şi autodistructivă în care ne găsim de 27 de ani. Din acest cel mai Mare Dezastru istoric prin care a trecut poporul român de la Decebal încoace. Ne întrebăm a câta oară ? Poate să iasă poporul român din acest Experiment naţional distructiv şi autodistructiv în care am fost băgaţi de Marii Asasini economici, Experiment care ne-a distrus, iar noi habar nu avem că suntem Cobaii acestui mare şi Groaznic experiment şi că suntem aproape desfiinţaţi ca popor ? Ca naţiune am fost  desfiinţați, noi devenind după 1990 Colonie şi piaţă de desfacere pentru Corporaţiile şi Multinaţionalele Marilor Asasini din Exterior…De asemenea suntem desfiinţaţi ca Stat, Statul român autentic dispărând o dată cu Nicolae Ceauşescu, iar de atunci nu a mai apărut. Noi nu mai suntem de asemenea un stat suveran şi o naţiune suverană şi independentă. Suntem un stat captiv şi o colonie captivă.

 Poate fi România salvată, scoasă din această Macro-situaţie distructivă, din această Fundătură istorică ?

     Răspunsul nostru este  NU !. Atâta timp cât ne găsim pe această Linie de evoluţie cu Economie capitalistă, de piaţă, Nu ! Atâta timp cât vom fi conduşi de aceste partide politice, de orice partid politic care va fi înfiinţat, de orice sistem pluripartidist bazat pe alegeri libere, NU ! Şi atunci cum putem ieşi din această situaţie îngrozitoare când suntem victimele Marelui experiment  postcomunist, şi când suntem Obiectul celui mai Mare Război mascat invizibil, format la rândul lui din  Războaiele mascat invizibile numite mai sus?

     Vă propun să ne întoarcem puţin în istorie: Ştim acum că Marii  Bancheri Internaţionali, care sunt şi Marii Păpuşari ai popoarelor, sau Marii Asasini Economici, care deţin peste 80 la sută din capitalul planetar, şi dispun de strategi specialişti în Războaiele mascat Invizibile (pe care ei le numesc  Războaie din generaţia a 5-a, a 6-a , a 7-, etc) au gândit încă din prima jumătate a secolului XIX Utopia comunistă, adică Modelul de societate şi economie naţională comunist, pe care au încercat să-l aplice în practică, ştiind că acest Model economic şi de societate, comunist, acolo unde va fi aplicat, în ţara în care va fi implementat va produce dezastru. Acea ţară va fi dată mult înapoi, economia ei va fi distrusă, iar guvernele ţărilor devenite comuniste vor veni într-o etapă ulterioară la Marii Bancheri internaționali să se împrumute. Faptul acesta ducând la îmbogăţirea Marilor Bancheri Mondiali, care îşi măresc astfel pe Calea Economiei negative, distructive, Capitalul. După 70 de ani, s-a văzut că acest Model comunist de economie şi societate nu a dat rezultate în Ţările în care a fost aplicat. Că popoarele şi Ţările care s-au aflat în interiorul acestui Experiment mondial comunist au avut de suferit şi au rămas ţări  înapoiate. Ne întrebăm: a reuşit vreo Ţară care făcea parte din Sistemul comunist mondial să iasă singură din acest Experiment distructiv ? Au încercat germanii din Germania de Est, comunistă, în 1953 printr-o revoltă, au încercat ungurii în 1956, prin ceea ce s-a numit Revoluția din Ungaria (nu a  fost nici o revoluție, a  fost o revoltă înăbușită în sânge), au încercat polonezii în 1980 înfiinţând Sindicatul Solidaritatea, care de fapt a fost înfiinţat în Polonia de KGB, acum se ştie precis acest lucru. Răspunsul este NU ! Pentru că Moscova, a intervenit de fiecare dată și a înăbușit aceste revolte, încercări de a ieși din starea de popoare victimă. Iar pe Marii Bancheri Internaționali nu i-a interesat absolut deloc să elibereze Țările  din Estul Europei de sub cizma dictaturii staliniste. Pentru că era o situația convenabilă pentru ei creată chiar de ei.

            Experimentul mondial comunist a luat sfârşit şi ţările care au fost cobai în acest Experiment comunist au putut să iasă din acest Experiment diabolic nu când au vrut ele, CI CÂND AU VRUT ÎN 1989 MARII BANCHERI INTERNAŢIONALII. Adică tot cei care au Creat, au înfiinţat Experimentul comunist mondial, folosindu-se de unealta lor, de omul lor numit Mihail Gorbaciov, pe care l-au ajutat să ajungă la Conducerea Uniunii Sovietice…

    Ei bine, în anul 1989 au avut loc aşa zisele revoluţii din fostele Ţări Socialiste prilej cu care Dictaturile comuniste au fost date jos, Ţările socialiste urmând să aplice în practică linia lui Gorbaciov, adică să aplice în practică Perestroika şi Glasnostul. De fapt acestea au fost de faţadă, în realitate Ţările din sfera de influenţă a Uniunii Sovietice urmau să fie înapoiate Marilor Bancheri internaţionali şi să reintre în Sfera de Influenţă a Occidentului, unde Uniunea Europeană îi aştepta deja. Și de fapt, aşa cum bine se ştie, în anul 1989 Sistemul comunist mondial a fost dărâmat în urma unui Sistem de lovituri de stat pregătite dinainte şi coordonat de KGB şi de CIA. Şi pentru că Ceauşescu nu voia să cedeze Puterea, cei doi Mari, Gorbaciov şi G Bush, s-au întâlnit la Malta, unde au hotărât : 1. o nouă reîmpărţire a sferelor de influenţă, (care era hotărâtă de mai înainte de Marii Bancheri Internaționali, deci de Stăpânii lumii) şi 2. dărâmarea regimului Ceauşescu (pregătită demult de KGB şi de CIA, așa cum hotărâseră Marii Bancheri internaţionali) în urma nu a unei revoluţii autentice, aşa cum am fost păcăliţi noi, românii, ci în urma unui Război hibrid sovieto-americano-maghiar dus de Serviciile secrete ale acestor Ţări împotriva Statului român și a poporului român..

    Ce observăm ? : că Țările și popoarele care au fost cobaiul Experimentului comunist mondial, fiind în sfera de influență a Uniunii Sovietice, nu au putut prin forțele lor proprii să iasă din acest Experiment comunist. Nu au putut să inițieze o acțiune națională (nici să gândească un Plan teoretic prin care ar fi putut să iasă din Experimentul comunist în care erau prizoniere) în urma cărei să nu mai fie Cobaii, Victimele Experimentului. Ci Experimentul comunist a încetat când au hotărât Marii Bancheri internaționali. Care au renunțat la Experimentul comunist mondial pentru că aveau interesul să distrugă Economiile naționale din fostele Țări Socialiste din Est ca să salveze Economiile din Țările occidentale dezvoltate aflate în criză. Amenințate să se scufunde în criză (așa cum se întâmplă și acum) și să se prăbușească.  Or pentru Marii Bancheri internaționali asta ar însemna moartea lor, căci o dată cu prăbușirea Economiile în Țările dezvoltate s-ar fi prăbușit și sistemul lor financiar. Instrumentul mondial prin care ei își măresc capitalul. Altfel spus ei au vrut să-și salveze Băncile, Corporațiile și Multinaționalele lor, care intraseră demult în criză. Și cum Economiile occidentale nu puteau ieși din criză decât prin distrugerea Economiilor fostelor țări socialiste din Răsăritul Europei și prin transformarea lor în Piețe de desfacere și în Colonii, au optat pentru această Soluție… Cazul României, al Bulgariei, al Ungariei etc.

    O dată cu distrugerea Experimentului comunist Mondial, pentru că așa era Planul ocult al Marilor Bancheri mondiali Țările foste socialiste din sfera Uniunii Sovietice au intrat acum în alte două Experimente mondiale. Experimentul mondial fiind, cum spuneam, cea mai Mare Metodă a Războiului mascat invizibil utilizat de Marii Bancheri Mondiali pentru a-și spori capitalul, și pentru a-și atinge Ținta lor, REALIZAREA NOII ORDINI MONDIALE. Și această Nouă ordine mondială fiind tot un Mare Experiment mondial, așa cum a fost Experimentul mondial comunist, care le permite lor să pună mâna pe Conducerea întregii Civilizații umane. Aceste două Mari Experimente mondiale sunt în derulare și ele sunt : 1. Uniunea Europeană, care lucrează pentru ei, și care va fi distrusă la fel ca Experimentul comunist mondial, atunci când le va conveni lor, când va fi bine pentru ei și 2. Marele Experiment mondial al Globalizării…Și acest moment se pare că nu este departe pentru că Uniunea Europeană scârțâie și trosnește din toate încheieturile.

      În concluzie, dacă nici o țară nu a putut să se salveze din strânsoarea Experimentului Mondial comunist, a Sistemului mondial comunist, va putea România începând cu anul acesta, 2017, să iasă din situația de Țară victimă a Războiului mascat invizibil, din Experimentul postcomunist, care ne distruge de 27 de ani ? Din strânsoarea Experimentului numit Uniunea Europeană în care suntem o colonie și o piață de desfacere pentru Asasinii Economici ? Vom putea noi, românii să ieșim din Macro-situația distructivă și autodistructivă  care este în același timp și Fundătură istorică ? Să ne aducem aminte că Ceaușescu nu a știut să iasă din Capcana malaxor a Experimentului comunist național. De fapt nici nu a vrut să iasă pentru că era bolnav de putere și nu putea să renunțe la Putere… În concluzie, așa cum știm, deci nici o altă țară nu a reușit lucrul acesta, adică să iasă din Experimentul comunist, să se salveze din condiția de prizonieră a Experimentului comunist…

      Asta și pentru că Ceaușescu și Echipa lui de aplaudaci și slugi se găseau în Situația de Minus informație și de Fenomen minus informație. Și chiar dacă nu s-ar fi găsit în această Situație de Minus informație și de Fenomen Minus informație, așa cum am mai spus, Ceaușescu nu ar fi renunțat pentru nimic în lume la Putere. Pentru că a renunța la comunism pentru el însemna să renunțe la Putere. Și nici Marii Asasini Economici mondiali nu puteau să scape din mâna prada numită România, care urma după asasinarea lui Ceaușescu să fie jefuită de ei…Să-i ajute să iasă din criză și să-și mărească și mai mult Capitalul. 

 Și în final această întrebare din nou: va putea România să iasă din Experimentul postcomunist și să se  salveze, dacă nu a putut  să iasă din Experimentul comunist ?

 

SĂ VEDEM DIN PUNCT DE VEDERE LOGIC, TEORETIC CUM AR PUTEA ROMÂNIA ANULUI 2017, APROAPE DISTRUSĂ, SĂ IASĂ DIN SITUAȚIA DE VICTIMĂ

 

     Din punct de vedere logic, teoretic, da, este posibil ca România să iasă din acest Experiment neocomunist, care funcționează ca o  Macro-situație Capcană concasor care ne macină și ne distruge cu fiecare zi. Din punct de vedere practic în actuala situația Nu !

 Din punct de vedere logic ca să ieșim din Experimentul neocomunist,  înseamnă să ieșim din situația de Victimă a Războiului mascat invizibil care ne toacă de 27 de ani. Ca să ieșim din  acest Mare Război mascat va trebui : 1 să desființăm Războiul informațional care ne bombardează cu informație zi de zi și minut cu minut, pe foarte multe canale. Pe canelele mass-media, pe canale culturale, sociale, politice, administrative, care țin de domeniul  educației, al sănătății etc. Acest lucru ar fi posibil dacă la Conducerea României ar exista un Președinte patriot, un Guvern patriot și un Parlament format din oameni patrioți și inteligenți, adică un Stat autentic, care lucrează pentru români, care ar vota o Lege prin care războiul informațional este scos în afara legii. Și care ar lua toate măsurile ca acest Război să fie desființat. 2. Uniunea Europeană  în care suntem o Țară captivă, o colonie și o Piață de desfacere nu ar permite în nici un caz acest lucru, spunând că se încalcă Dreptul la libertatea de expresie, care este un Drept prevăzut în Drepturile omului.

     Dacă am anula Războiul informațional, care a inundat mai toate Țările, a pătruns și pătrunde în tot Corpusul Civilizației umane la fel am proceda și cu Războiul  psihologic. Studiem toate formele și modalitățile prin care acest tip de război acționează asupra românilor și îl scoatem în afara legii.  3. La fel procedăm cu toate tipurile de războaie ; 4. financiar, 5. economic, 6. cultural, 7. educațional, 8. axiologic, 9. alimentar, 10. biologic, 11. ecologic, 12 psihotronic, 13. climateric, 14 social, 15 politic etc și câte or mai fi pe care nu le cunoaștem. (Strategii americani ai Războiului de tip Mascat invizibil le numesc Războaie  G. 4, G 5. G 6, adică Războaie din generația a 4-a, a 5-a, a 6-a). Toate aceste Războaie trebuie scoase în afara legii în România și declarate Crime la adresa umanității în toate țările. Iar cei care au practicat și practică aceste Războaie mascat invizibile prin care sunt distruse Societăți și Economii naționale întregi, așa cum a fost distrusă Economia și Societatea românească după 1989, trebuie declarați criminali de Război.

     Dacă s-ar realiza lucrul acesta în România, acum în anul 2017, am vedea cum  situația în România se va schimbă radical într-un timp foarte scurt. Pentru că aceste războaie lucrează ca un cancer care sapă, distrug din interior, din profunzime și de peste tot Corpusul Organismului social.

    Nu se poate întâmpla însă acest lucru atâta timp cât la Conducerea României va fi această Clasă de hoți și de inconștienți, interesați doar de puterea și de îmbogățirea lor, care s-a format : 1. În acest  Model de  capitalism, de Societate și Economie de piață, și  2. datorită sistemului pluripartidist bazat pe alegeri, chipurile libere. Or această clasă politică formată după 1989 pe baza sistemului pluripartidist și a alegerilor libere nu are nici un interes să plece de la putere, situația în care ar pierde toate  privilegiile. Nici Uniunea Europeană, Experimentul mondial care ar fi urmat să devină vechiul Proiect francmasonic al Statele Unite ale Europei în care suntem victime și cobai nu dorește lucrul acesta, pentru că în cazul acesta ar fi încălcat dreptul la libera exprimare, ar fi compromisă democrația. Or Uniunea Europeană  dorește ca în România să existe Statul de drept, despre care am văzut că este un Anti-stat, un instrument care lucrează pentru Asasinii Economici din afară, împotriva poporului român, și democrație.  Însă noi vedem foarte bine că aceasta nu este democrația autentică și o clepto-crație.

 

      De asemenea am spus că după 1989 Sistemul socio-economic românesc a fot introdus pe o Linie de evoluție negativă, linie de evoluție care este un factor economic ce lucrează pentru Asasinii Economici din exterior și ne distruge pe noi economic și social. Așadar, România trebuie scoasă de pe această Linie de evoluție și introdusă pe altă Linie de evoluție,  pe o traiectorie evolutivă, care să fie un Factor economic, social, educațional pozitiv, care lucrează pentru Organismul național  românesc. 2. Sistemul socio-economic trebuie scos de asemenea din Războaiele mascat invizibile analizate mai sus. 3. Am mai spus de asemenea că acest Război mascat invizibil atât de savant și de abscons a introdus Sistemul socio-economic românesc după 1989 în ceea ce am denumit noi o Macro-Situație distructivă și autodistructivă, care funcționează și ea ca un Factor economic, social, cultural, psihologic, educațional etc, negativ. Altfel spus atât Macro-situația cât și Sistemul socio-economic românesc produc mai multe efecte negative decât pozitive. Aceasta însemnând că Sistemul românesc se găsește într-o stare de involuție, că el își autogenerează permanent starea de involuție. Și ceea ce este  și mai rău este faptul că Sistemul socio-economic românesc a fost împins într-o 4. Fundătură istorică, altfel spus am fost și suntem într-o situație fără ieșire.

       Ca să ieșim din această situație de popor victimă, din acest Experiment postcomunist, 1. trebuie să scoatem Sistemul socio-economic de pe Linia de evoluție negativă, 2. trebuie să scoatem Sistemul socio-economic din  Macro-situația distructivă și autodistructivă, 3 trebuie să scoate Sistemul socio-economic din Macro-situația de Fundătură istorică în care am fost băgați și în care  ne-am adâncit noi !.

     Dar lucrul acesta chiar dacă Guvernul sau Partidele, sau Academia ar dori să îl facă, adică să scoată Sistemul socio-economic din situația de criză, de involuție în care se află de 27 de ani, nu pot pentru că se află în situația de Minus Informație și de Fenomen minus informație. Altfel spus (am definit în mai multe lucrări ce este aceea Situația de Minus informație și de Fenomen Minus informație. A se vedea lucrare noastră „Psihologia și pedagogia Situației Minus informație și a Fenomenului Minus informație”) habar nu au cum se scoate România din această stare de involuţie, din această criză, pentru că nu deţin cunoştinţele, nu deţin informaţia care să le permită să realizeze lucrul acesta. Această Informaţie care ne-ar permite nouă, românilor, să ieşim din criză, din Experimentul neocomunist, pentru a plasa Sistemul socio-economic pe o traiectorie evolutivă, o deţine, așa cum am mai precizat, Biroul de Viitorologie de la Bucureşti.

 

ŞI TOTUŞI POPORUL ROMÂN ŞI ROMÂNIA POT SĂ IASĂ DIN ACEASTĂ SITUAŢIE   DRAMATICĂ ȘI PERICULOASĂ

 

     Aşadar, spuneam că după 1989 România încăpută pe mâinile Asasinilor Economici din Est şi din Vest a fost introdusă într-o Macro-situaţie distructivă şi autodistructivă, pe care am numit-o Experimentul postcomunist, un Experiment prin natura şi esenţa sa distructiv, care a distrus aproape 70 sau 80 la sută Organismul naţional românesc…În acelaşi timp spuneam în lucrările noastre că poporul daco-român de la  Decebal încoace a fost (cu puţine excepţii)  un popor victimă, care s-a obişnuit cu această  condiţie umană de Popor victimă.

    Faptul că toată istorie poporul dacao-român a fost un Popor victimă, aşa cum este şi acum în perioada postcomunistă (şi aşa cum a fost şi în perioada interbelică şi în perioada comunistă) şi că a fost incapabil să iasă din această condiţie de popor victimă, ba, mai mult, că s-a obişnuit cu această condiţie pe care şi-o generează în primul rând el, constituie ceea ce am numit PROBLEMA ROMÂNEASCĂ. Ieşirea din această condiţie de popor victimă al Istoriei – idee care l-a preocupat pe Mihai Eminescu, care era interesat de scrierea unei filozofii practice prin care viza scoaterea poporului român din starea de subistorie – nefiind altceva decât REZOLVAREA PROBLEMEI ROMÂNEŞTI. Această rezolvare a Problemei româneşti ne preocupă de zeci de ani, şi credem că am  descoperim, am găsit Soluţia prin care poporul român poate ieşi şi din situaţia de Victimă a  Războiului mascat invizibil în care ne găsim acum, dar şi din situaţia de Popor vitrină al istoriei. Lucrul acesta este posibil teoretic, logic, dar poate fi posibil și practic, pentru că Domnul ne-a ajutat să descoperim Sistemul socio-economic de evoluţie al viitorului.  Primul Sistem economic din istorie care produce în primul rând Evoluţie, își produce propria sa evoluție, evoluția omului și a societății, care dă de lucru tuturor oamenilor din Ţara respectivă, care nu cunoaşte fenomenul crizelor şi al şomajului, care funcţionează fructificând la maximul creativitatea, inteligenţa şi capacitatea de muncă a individului uman. Producând, aşa cum am spus, în primul rând Evoluţia, Progresul şi Dezvoltarea sa ca Sistem şi pe a indivizilor umani care îl formează şi un Nivel educaţional ridicat.

      Faptul că Societatea și Economia sunt văzute ca un Organism unitar, devin un Organism viu în care Oamenii sunt celule Organismului, fiecare având datoria să lucreze pentru dezvoltarea şi evoluţie Organismului, la rândul lui Organismul având datoria de a asigura tuturor celulelor sale un loc de muncă, de a-i asigura o dezvoltare educaţională şi culturală ridicată, de a-i asigura condiţii de viaţă şi de muncă, de creaţie cât mai bune astfel încât Individul uman să creeze cât mai mult, să participe cât mai mul la progresul şi evoluţia Organismului din care face partea – ACEASTA ESTE DOCTRINA ORGANICIST EVOLUTIVĂ ŞI EDUCAŢIONALĂ. Aceasta este Ideea de bază, esenţa, definiţia Doctrinei Organicist Evolutive şi Educaţionale. Aşadar Doctrina Organicist evolutivă şi educaţională  ne arată ceea ce trebuie să devină Societatea românească, Direcția în care trebuie să mergem.   În concluzie, dacă vrem ca să ieşim din situaţia de Popor Victimă în care ne găsim trebuie să ne conducem de acum după Doctrina evolutiv educaţională.

 

ETAPELE IEŞIRII DIN SITUAŢIA DE POPOR VICTIMĂ  AL EXPERIMENTULUI POSTCOMUNIST ŞI DE POPOR VICTIMĂ AL ISTORIEI.

 

 Ca să ieşim din situaţia disperată şi periculoasă, foarte distructivă în care ne găsim, şi în care am fost introduşi după 1989 trebuie să ştim:  1. Ce s-a întâmplat cu noi în istorie, din ce cauză am fost un popor victimă  toată istorie, un Popor victimă al istoriei, al imperiilor şi al nostru. Lucrurile acesta sunt explicate pe larg în cărţile noastre „Psihologia şi pedagogia poporului român”, „Explicarea poporului român”, „Filozofia destinului românesc”, „Scrisori literare şi pedagogice adresate românilor pe drumul salvării României”, „Doctrina  Burebista sau salvarea radicală a poporului român și renașterea României”. Sunt de asemenea explicate mai sus în această carte.

  1. Trebuie să ştim ce s-a întâmplat cu noi după 1989, care au fost cauzele şi factorii care au făcut ca Organismul românesc să se prăbuşească atât de repede într-o perioadă istoriceşte scurtă, de numai un sfert de veac. În ce situaţie ne găsim. Ne găsim în această situaţia: după 1990 am devenit victima şi obiectului celui mai mare Război mascat invizibil din istorie noastră, care ne-a distrus sistematic la toate nivelele…Lucrul acesta l-am arătat mai sus. În concluzie România şi poporul român se găsesc în cel mai Mare şi mai distructiv Război din istoria noastră, existând posibilitatea să dispărem ca popor. De altfel agresorii noştri nu au urmărit şi nu urmăresc numai distrugerea economiei româneşti şi a societăţii româneşti, care sunt aproape distruse CI DISPARIŢIA NOASTRĂ CA POPOR DIN ACEST AREAL GEOGRAFIC ŞI DIN ISTORIE. După lectura acestei cărți tot românul știe acum ce s-a întâmplat cu noi și în decembrie 1989 și după 1990 până azi.
  2. În acest moment istoric trebuie să ne întrebăm, Putem noi să ne salvăm ca popor şi ca naţiune în istorie ? Răspunsul nostru, al Biroului de Viitorologie de la Bucureşti este acesta: Da, putem, dar şansele sunt foarte mici, şi ele depind în primul rând de noi, de poporul român.  Depind de posibilitatea de a ne aduna şi organiza intr-un Grup de intelectuali patrioţi paşoptişti (aşa cum a fost Gruparea Paşoptistă care a făcut şi Revoluţia de la 1848 şi Unirea din anul 1859) care să lucrăm pentru  salvarea poporului român şi a  României în istorie. Dacă nu se va reuşi constituirea acestei Grupări paşoptiste care să preia Conducerea şi administrarea  ţării şi România va fi condusă în continuare de aceste partide politice care de 150 de ani  Conduc România şi care ne conduc şi azi, ROMÂNIA VA DISPARE ÎNTR-UN TIMP FOARTE SCURT.

  Este adevărat că actuala clasă politică nu doreşte desfiinţarea partidelor politice şi plecarea ei de pe scena istoriei, nu doreşte nici o schimbare, decât rămânerea ei la conducerea Ţării. Dar dacă poporul este convins că pentru România este bine ca partidele politice, aşa cum le cunoaştem noi de 150 de ani, și cum le-am cunoscut acum în această perioadă postcomunistă, să dispară din istorie şi în locul lor să fie înfiinţată o altă modalitate de formare a clasei conductoare a României, el poate decide renunțarea la partidele istorice, și înlocuirea lor cu o altă structură statală de conducere și autoconducere a Societății românești. Pentru aceasta se va organiza un referendum pe tema aceasta, și dacă poporul român votează renunțarea la partidele politice, atunci  Occidentul şi Uniunea Europeană, care este şi ea pe ducă, e o şandrama gata să se prăbuşească, nu au ce să spună.

 Precizăm, noi nu propunem desfiinţarea democraţiei prin desființarea actualelor partide politice, care am văzut cât de nocive și cât de nedemocratice sunt, ci realizarea unei adevărate democraţii și căutarea unei alte structuri statale de conducere a României mult mai bună…Şi nu propunem desfiinţare clasei conductoare, aceasta va rămâne, ci a clasei politice, prin separare fenomenului de conducere al Sistemului socio-economic de fenomenul politic. Lucrul acesta fiind posibil şi benefic pentru poporul român și pentru România. Pentru că aşa cum am văzut mai sus Partidele politice şi fenomenul politic au produs efecte negative în Sistemul socio-economic românesc şi în istorie.

  1. Şi dacă ieşim din această situaţie de popor Victimă al Experimentului postcomunist, din  această Macro-situaţie distructivă şi autodistructivă, cum ieşim ?, şi încotro mergem ?, pe ce cale  mergem ? Răspuns: mergem către realizarea Idealului naţional, Idealul nostru naţional fiind acela de a deveni într-un timp istoriceşte scurt un Popor foarte mare, un Mare popor foarte dezvoltat, cu o economie foarte dezvoltată, cu o capacitate de apărare foarte mare. Un popor de 30-40-50 de milioane de oameni, pe parcursul a 2, 3, 4, 5 decenii, cu un nivel educaţional foarte ridicat, toţi fiind celule unui Organism  unitar, pentru care lucrăm cu toții. Care ne dă locuri de muncă și condiții bune de viață, ne cere să creăm şi să muncim la maximul fructificându-ne talentul, creativitatea, vocaţia, asigurându-ne cele mai bune condiţii de muncă şi de creaţie, la modul cel mai real.

       Precizăm: nu mai avem voie să rămânem în istorie un popor mic și laș, căruia i s-au furat resursele, i s-a luat forţa de muncă, a fost jefuit, pentru că  dacă rămânem în istorie un popor mic şi amărât, condus de o clasă politică de hoţi rapace, pe lina pe care ne aflăm acum, noi vom fi tot timpul Victima altora. Aşa cum suntem acum. Aşadar, ştim care este Idealul nostru naţional şi încotro mergem. Direcția și Linia de evoluție pe care vom mergem. Mergem pe traiectoria care ne ajută să devenim un Mare Popor şi o Mare Naţiune. Aceasta fiind singura noastră şansă a poporului daco-român de a rămâne în istorie. Acesta este marele nostru Ideal și marele Război cu noi înșine în primul rând: ori devenim un Mare popor şi o Mare naţiune, ori dispărem în istorie. Ştiind foarte bine că Alţii, (Unii ne spun că ne sunt prieteni) vor să ne înjumătăţească, şi pe noi şi Omenirea, aşa cum ne-au înjumătăţit până acum.

  1. Ca să devenim un  Mare Popor şi o Mare Naţiune foarte dezvoltată noi va trebui să renunţăm la actualul Sistem socio-economic capitalist, în care clasa conductoare este şi clasa politică, formată pe baza sistemului pluripartidist şi a alegerilor, chipurile libere. Precizăm însă că dacă renunțăm la clasa politică, la partide și la alegerile pentru parlament, Sistemul socio-economic de evoluție la construirea căruia vom trece, va avea o clasă Conducătoare, care se va ocupa de administrarea și rezolvarea trenurilor Țării.

                            REFORMAREA UNIUNII EUROPENE

 

  1. Atenţie: dar nu ieşim în nici un caz din Uniunea Europeană şi din NATO. Numai că vom propune ca Uniunea Europeană să renunţe la ideea masonică de a deveni Statele Unite ale Europei, în care se vor topi toate popoarele europene, sau de a rămâne aşa cum este acum o Uniunea Europeană – Experiment negativ, – din care profită doar Germania şi Franţa, Multinaţionalele, Corporaţiile şi Marii Bancheri Internaţionali. Această Uniune Europeană, care s-a dovedit a fi neproductivă (tocmai pentru că a fost gândită de Marii Bancheri internaţionali, ca în acest Experiment social-economic şi istoric să profite în primul rând ei, apoi Multinaţionalele şi Marile Ţări; Germania şi Franţa) trebuie să se transforme într-o Uniune Europeană mai bună. Uniunea Europeană ca un Conglomerat de state s-a dovedit a produce mai multe Efecte negative decât pozitive. 

       În locul acestei Uniuni Europene trebuie să construim o  Confederaţie europeană, în care statele, Ţările sunt suverane şi independente, egale între ele, şi cooperante, ajutându-se în folosul ambelor părți. Ţările care vor forma viitoarea Uniune Europeană vor fi ţări cu Economii dezvoltate, care asigură locuri de muncă şi condiţii bune de trai şi de creaţie tuturor oamenilor care trăiesc în ele. Or lucrul acesta nu poate să-l asigure, aşa cum ştim, Sistemul socio-economic capitalist, care stă la baza Uniunii Europene ci Sistemul socio-economic de evoluţie al viitorului. Europa nu va ieşi din criză şi se va prăbuşi tocmai datorită acestui Sistem socio-economic capitalist, în care societatea naţională este condusă de sistemului pluripartist bazat pe  alegeri libere. Uniunea Europeană viitoare, dacă vrea să se salveze, va fi o Confederaţie de naţiuni şi de popoare suverane, independente, cu economii naţionale organice, unitare, în care naţiunile se ajută unele pe altele, şi nu se îmbogăţesc furându-le, jefuindu-le pe celelalte. Cazul României şi al Bulgariei. Când am intrat în Uniunea Europeană România avea o Industrie dezvoltată, excedentară, acum nu mai avem nimic. Pentru că am fost păcăliţi. Am fost chemaţi să intrăm în Uniunea Europeană ca să fin jefuiţi. (Ştim, se va zice că noi singuri ne-am vândut, ne-am falimentat, ne-am jefuit Economia. Este aproape exact. Dar românii au fost puşi în poziţia de a-şi jefui Economia, pentru că Ei,Marii Asasini economici știau dinainte că românii își vor jefui economia. Și că Sistemul socio-economic românesc după 1990 a fost introdus într-o Macro-situaţie distructivă şi autodistructivă. Şi Ei ştiau foarte bine lucrul acesta). În viitoarea Uniune Europeană sau Confederaţia Statelor europene suverane şi independente, EGALE ÎNTRE ELE, CARE COOPEREAZĂ PENTRU DEZVOLTAREA FIECĂREI ȚĂRI ȘI A CONFEDERAȚIEI ÎN ANSAMBLUL EI,  Războiul economic, Războaiele  mascat invizibile de toate felurile vor fi interzise, scoase în afara legii.

  1. Ca România şi poporul român să se salveze în istorie va trebui să părăsim  această Linie de  evoluție negativă (este de fapt o Linie a anti-evoluției) și să ne înscriem pe o Linie de evoluție pozitivă. Lucrul acesta se va întâmpla când vom începe să construim Sistemul socio-economic de evoluție. Nu vom putea trece la construirea Sistemului socio-economic de evoluție (care înseamnă de fapt o altă lume, mai bună, care evoluează, cu un nivel educațional foarte ridicat) decât pe cale democratică, prin alegeri democratice, mai precis printr-un referendum. Deja românii s-au convins că partidele politice care au existat  și au condus România după 1989  au fost și sunt  Grupări de interese, formate din oameni care au candidat în alegeri ca să acceadă la funcții înalte în instituțiile Țării…Pentru a se îmbogăți. Pentru a-și urmări numai interese lor personale. Ele au fost incapabile să ofere Românei  și românilor soluții prin care România ar putea să progreseze și să evolueze. Dimpotrivă tot ce au întreprins ei, oamenii politici, nu au făcut altceva decât să distrugă și să jefuiască Economia, și să înjumătățească populația, societatea României. În acest moment, anul 2017, România a regresat atât de mult încât am ajuns la nivelul anului 1950.

    Ba încă suntem într-o situație și mai rea, pentru că nu mai avem nimic, nici industrie, nici resurse, populația țării s-a înjumătățit, forța de muncă ne-a fost luată, învățământul, cultura și sănătatea sunt la pământ. ACUM ESTE NEVOIE DE O  MARE SOLUȚIE CARE SĂ SCOATĂ ROMÂNIA DIN FUNDĂTURA ISTORICĂ ÎN CARE AM FOST BĂGAȚI. Partidele politice cele care sunt azi în Europa nu sunt capabile să gândească și să propună o Soluție care să salveze Societățile naționale. Același lucru se întâmplă în toate Țările dezvoltate. Alegerile din Franța din primăvara anului 2017 sunt grăitoare în acest sens. Alegătorii nu au mai votat cu partidele tradiționale, care s-au erodat. În sistemele socio-economice capitaliste aflate în criză (care produc mai multe efecte negative decât pozitive) sistemul pluripartidist bazat pe alegeri libere nu mai poate oferi Sistemului național soluții. Atât Sistemul socio-economic capitalist cât și sistemul pluripartidist bazat pe alegeri libere (care formează clasa politică, adică Subsistemul de decizie și control al națiunii sau Statul) produc efecte negative. De aceea ele trebuie înlocuite cu alte structuri statale mai eficiente. Lucrul acesta se va face prin trecerea la construirea Sistemului socio-economic de evoluție, care va fi cerut, subliniem, va fi cerut, de Societățile umane. Acestea văzând că actualele partide politice (cazul României, Bulgariei, Franței, Germaniei) nu reușesc să vină cu soluții care să salveze Sistemele socio-economice naționale

  1. Până atunci : 1. Va trebui ca „Doctrina Sistemelor socio-economice naționale organicist  evolutive și educaționale” să se impună, să fie cunoscută de români, înţeleasă şi îmbrăţişată, și să fie cerută de societatea românească, iar mai târziu de alte societăți naționale. 2. Să apară în societate Conștiințe, intelectuali patrioți, grupări progresiste care să își dea seama că Sistemele socio-economice capitaliste sunt perimate și periculoase, că ele produc mai multe efecte negative.  Și asta tocmai pentru că după ce și-au îndeplinit misiunea în istorie ele au devenit sisteme învechite, perimate care nu mai sunt capabile să ajute Societatea națională și Civilizația umană să evolueze  

 

TEORIE. CA SĂ SE SALVEZE CIVILIZAŢIA UMANĂ TREBUIE SĂ URCE PE URMĂTORUL NIVEL DE EVOLUŢIE. ACEST SALT VA PUTEA FI FĂCUT NUMAI DACĂ TRECEM LA CONSTRUIREA SISTEMULUI SOCIO-ECONOMIC DE EVOLUŢIE

 

   Aşa cum am mai spus, în această etapă istorică se vede foarte bine cum Sistemele socio-economice naţionale capitaliste sunt de mult timp în criză, ele producând mai multe efecte negative decât pozitive. De aceea şi Civilizaţia umană arată aşa cum arată, este rămasă în urmă ca evoluţie, plină de violenţă, (probabil  că din această cauză Civilizaţiile extraterestre nu intră în contact cu noi) săracă, bolnavă, nefericită şi primitivă. Sistemele socio-economice capitaliste naţionale, Corporaţiile, Multinaţionalele (care sunt tot Sisteme socio-economice) sunt cele produc crizele economice, crizele educaţionale, crizele culturale, fenomenul şomajului, războaie, produc îmbolnăvirea psihică, spirituală a Omului şi a Societăţii umane, transformându-le în fiinţă şi societate de consum etc. Toate acestea ducând la stagnarea  procesului de dezvoltare şi de evoluţie al Societăţii şi al Civilizaţiei umane. Omenirea se găseşte acum în faţa a două căi : 1. ori rămâne  pe acest nivel de evoluţie, acceptând să trăiască în aceste Sisteme socio-economice capitaliste, situaţie în care nu va renunţa la calea capitalistă de evoluţie, şi în acest caz se va autodistruge, 2. ori va evolua pe următorul nivel de evoluţie, superior nivelului de evoluţie pe care se găseşte în această perioadă istorică Omul şi Civilizaţia umană, nivel pe care noi l-am denumit Nivelul evolutiv.

      Societăţile umane din această perioadă istorică, şi ne referim în primul rând la Ţările dezvoltate, dar şi la Civilizaţia umană nu pot să evolueze dacă rămân pe actuala Cale capitalistă de dezvoltare. Adică dacă nu renunţă la Sistemul socio-economic capitalist, care este Sistemul socio-economic care le convine Marilor Bancheri Mondiali, care sunt şi Marii Asasini Economici ai lumii. În cazul acesta Civilizaţia umană se va prăbuşi. Deja este foarte bolnavă, foarte intoxicată de cel de al Patrulea Război mondial, care este unul mascat invizibil şi hibrid. Şi atunci ca să se salveze Omenirea trebuie să urce pe următorul Nivel de evoluţie. Aşa cum a mai urcat în istorie de pe nivelul de evoluţie al Comunei primitive, pe Nivelul Sclavagist, de la acesta pe Nivelul de evoluţie capitalist, pe care ne găsim acum de mai multe secole. Timp în care, cum spuneam, Sistemul socio-economic capitalist s-a învechit, este un sistem perimat, care nu numai că nu poate satisface nevoile şi cerinţele Omului şi ale Societăţii umane, dar a devenit şi toxic, distructiv. El producând de acum involuţie, efecte negative.

       Acelaşi lucru trebuie să-l facem şi noi, românii, dacă vrem să ne salvăm ca popor şi ca Naţiune în istorie. Pe noi ceea ce ne-a nenorocit după 1989 a fost Sistemul socio-economic capitalist, bazat pe sistemul pluripartidist şi pe alegeri libere. La aceste două lucruri trebuie să renunţăm. Şi desigur Marele Război mascat invizibil (care a fost de fapt foarte vizibil, dar poporul acesta a stat cu mâinile în sân lisându-se jefuit şi distrus. Iar instituțiile specializate care trebuiau să-l apere, SRI, Armata, Ministerul de interne l-au trădat) care a fost declanşat asupra noastră de Asasinii Economici din exterior şi din interior. Noi putem ieşi din Situaţia de victimă a acestui Război mascat invizibil, şi ne putem salva în istorie dacă renunţăm la Sistemul socio-economic capitalist, adică la Nivelul de evoluţie pe care ne găsim acum şi urcăm pe următorul nivel de evoluţie, superior. Altfel spus într-o perioadă istorică scurtă de  5-10 ani să începem să urcăm pe următorul nivel de evoluţie, ca în următorii 10-20 de ani să ne dezvoltăm şi să evoluăm atât de mult încât să devenim Marele Popor despre care am vorbit mai sus. (Urmând această Cale de fapt toate popoarele vor deveni mari popoare, mari naţiuni dezvoltate şi evoluate)

       Cel care ne va ajuta să facem acest salt de dezvoltare şi evoluţie în istoria noastră, cel care ne va ajuta să urcăm pe următorul nivel de evoluţie este Sistemul socio-economic de evoluţie, descoperit în România în deceniul al 8-lea al veacului trecut, din mila Domnul şi cu ajutorul Lui de Subsemnatul. Aşadar descoperirea Sistemului socio-economic de evoluţie, care va fi Sistemul Economic al viitorului, cel care va scoate Civilizaţia umană din criză, este creaţie a Gândirii  româneşti, a gândirii economice româneşti.  Şi pentru că acesta este Sistemul socio-economic care va scoate Ţările  şi Civilizaţia umană din criză el este una dintre cele mai mari descoperiri din istorie umanităţii. Este mijlocul, vehicolul care va urca Civilizaţia umană de pe actualul Nivel capitalist de evoluţie, pe care ne găsim de câteva secole, pe următorul Nivel de evoluţie, când vom fi o specie mult mai evoluată, mai umană, mai înţeleaptă, şi mai fericită.

 Asta le propunem noi, românilor, în Doctrina Organicist evolutivă şi educaţională, să trecem de la actualul Sistem socio-economic de evoluţie, capitalist, când ne găsim într-o Macro-situaţia distructivă şi autodistructivă, când ne găsim pe o Linie de evoluţie negativă, şi în Situaţia de Fundătură istorică la construirea Sistemului socio-economic de evoluţie.  Perioada de trecere de la actualul Sistem socio-economic capitalist la Sistemul socio-economic de evoluţie poate fi de cel mult 5-10 ani. În realitate dacă la conducerea României ar veni un Stat autentic românesc, fapt care ar echivala cu reapariţia Statului în istoria noastră (am spus că Statul român a dispărut o dată cu Nicolae Ceauşescu, el fiind înlocuit cu un pseudo-stat şi cu un Anti-stat, cu o  haită de mafioţi care s-au pus în slujba Marilor Asasini din exterior) şi din anul acest putem trece la construirea Sistemului soci-economic de evoluţie.

 Cum la ora actuală Problema numărul 1 a noastră, a românilor, foarte stringentă, este salvarea noastră ca popor şi ca naţiune, şi cum ne putem salva în istorie numai mergând pe această Cale a construirii Sistemului socio-economic de evoluţie, înseamnă că este imperios necesar să renunţăm cât mai repede la Sistemul socio-economic capitalist şi să trecem la construirea Sistemului socio-economic de evoluţie !

 

Sfârșitul părții a cincea