Feminismul este un program de depopulare a planetei. Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe a SUA faţă de lumea a treia

Program de depopulare

Rata natalității mondiale sa redus la jumătate în ultimii 50 de ani
De la aproximativ 3,6 nașteri per femeie la doar 1,8
Aceasta coincide cu creșterea feminismului
Ideologia oficială a genului mondial.


Makow – „Sunt unul dintre multele persoane care au pierdut ocazia de a avea o familie normală datorită feminismului. Depopularea se lovește aproape de casă pentru nenumărate milioane.”


De Henry Makow Ph.D.

Am fost condiționați să aruncăm o privire asupra ideii de conspirație. Ideea că oamenii ar putea planifica să-i rănească pe alții fără să-i avertizeze pe victimele intenționate este prea absurdă să le ia în considerare!

Suntem ca și pasagerii dintr-un autobuz care continuă să aibă „accidente” care provoacă moarte și suferințe. Acestea sunt războaie, depresiuni și epidemii etc. Tocmai am terminat cel mai sângeros secol din istoria omenirii: Auschwitz, Dresda, Ruanda, Hiroshima, Cambodgia. Peste o sută de milioane de oameni au fost uciși, iar asta nu ia în considerare avorturile.

 

kissinger_depopulation_highest.jpg

Continuăm să schimbăm „șoferul”, dar accidentele nu încetează. Acest lucru se datorează faptului că șoferii își iau comenzile de la aceeași sursă diabolică.

Deoarece rasa umană continuă să curgă de pe șosea, nu ajungem la destinație. Drumul este planul lui Dumnezeu. Pentru creștini, aceasta este Evanghelia lui Iisus a Iubirii. Destinația: să-L cunoști pe Dumnezeu.

Omenirea a evoluat în acest scop. Dumnezeu dorește să fie cunoscut prin Creația Lui.

Un cititor „Pat” a scris săptămâna trecută că „are greu de crezut că un grup de elite ar putea ajunge la un acord cu privire la orice, ca să nu mai vorbim de o agendă răutăcioasă …” [Se pare că procesul de realizare a acestei agende este prea lent Pentru orice oameni răi … necesită prea multă cooperare fără cusur, fără cusur, secret … Singura entitate cu acest tip de plan și răbdare cu acest plan și răbdare ar trebui să fie diavolul însuși, nu-i așa?

Am răspuns că a fost la ceva. La începutul secolului al XX-lea, avere uriașe au fost construite de capitaliști de monopol precum J.P. Morgan și J.D. Rockefeller. Ceea ce este monopolul, ci dorința de a „avea totul” și de ai conduce pe ceilalți din existență. Răul este cancerul spiritual care încearcă să „se împlinească” nu în Dumnezeu, ci într-o achiziție nelimitată de material și în exces senzual.


rockefeller.jpg

 

Nu a fost un mare salt pentru un J. Rockefeller să plece de la proprietatea industriei petroliere, a industriei farmaceutice, a industriei bancare etc. pentru a dori să dețină întreaga lume. Rockefeller și fundația sa au fost în fruntea populației „controlul” și mișcarea eugeniei. În cele din urmă scopul este de a reduce populația Pământului pentru motivul simplu deformat că cu atât mai puțin există pentru dvs. și pentru mine, cu atât mai mult va exista pentru JD și pentru prietenii săi.

Elita iubește doar controlul nașterilor. Warren Buffet, Bill Gates, Ted Turner se numără printre cei extrem de bogați care au donat miliarde de euro pentru a răspândi Evanghelia contracepției, avortului, vaccinurilor și feminismului, folosind Organizația Națiunilor Unite și „US Aid”. Rockefeller a finanțat invenția pilulei, DIU și deține drepturile la medicamentul de avort RU-486. În ultimii 50 de ani, miliarde de dolari publici au fost cheltuiți pentru „planificarea familială”, menită să limiteze populația prin înșelăciune și constrângere, inclusiv avortul obligatoriu și infanticidul.

În „Războiul împotriva populației” (1988), Dr. Jacqueline Kasun scrie că, în 1981, un director al agențiilor de control al populației din Washington DC a enumerat 92 de agenții private (dar majoritatea finanțate din fonduri publice), 12 Organizații Națiunilor Unite și 57 de agenții ale guvernului SUA (P. 198). „Problema reală a planificării familiale a guvernelor nu este una dintre familiile aflate în afara controlului, ci a planificatorilor care nu au control”, a scris ea (p.211).

Din același motiv, Illuminații se află în spatele „eliberării sexuale” și includerea homosexualității. Prin finanțare și controlul mijloacelor de informare în masă, ele ne fac să privim sexul ca pe o recreere / eliberare fizică, mai degrabă decât ca o expresie a unei legături spirituale (adică o căsătorie iubitoare) care are ca rezultat copiii.

Modus operandi este de a finanța și de a promova minoritățile nemulțumite pentru a destabiliza și a submina lumea. Feminismul este un prim exemplu. Se pretinde că este vorba de a oferi femeilor șanse egale la locul de muncă atunci când de fapt este dedicată descurajării femeilor de a căuta împlinirea în maternitate.

 

camp9.jpg

În biblia feminismului modern, „Mistica feminină” (1963), Betty Friedan face această comparație obscenă între gospodine și deținuții din lagărul de concentrare:

„Au fost reduse la preocuparea copiilor cu hrană, eliminare, satisfacerea nevoilor primitive ale trupului, lipsa intimității și stimularea din lumea exterioară, dar, mai presus de toate, au fost forțați să-și petreacă zilele în muncă care au provocat o mare oboseală. .. nu a avut nici o concentrare mentală, nu a dat speranță de avansare sau recunoaștere, a fost uneori lipsit de sens și a fost controlată de nevoile altora … „(306)

În mod clar, Friedan vorbeste despre mame. Comparând îngrijirea copiilor lor la sclavia brutală și otrăvirea deținuților de la Auschwitz este războiul psihologic

de cel mai vicios fel. Friedan, care ascundea faptul că era o activistă comunistă plătită, ar fi trebuit să fie denunțată ca un ucigaș. În schimb, ea a fost sărbătorită ca oracolă nouă și a primit diplome și burse onorifice la Harvard, Yale și Columbia. Sâmbătă, revista a numit-o „o lucrare științifică, potrivită pentru un studiu serios”, iar antropologul, evreu, Ashley Montegu a spus că este „cel mai înțelept, mai sanatos, cel mai solid, mai înțelept și compasiune de tratament pentru cea mai mare problemă a femeii americane”.

Avem nevoie de dovezi suplimentare că lumea este un oraș de companie cu un cal, iar J.D. și cabalul său dețin compania? Ei decid care dintre politicieni, universități și cadre universitare obțin finanțare, cărți care sunt publicate și revizuite, ce filme se fac. Suntem condamnați să privim în oglinzi care nu reflectă realitatea. De aceea suntem atât de sceptici față de conspirație. De aceea sunt publicat eu. Pe de altă parte, Eve Eisler își citește piesa pornografică „Monologii vaginului” pe HBO. Această „piesă”, în care femeile privesc genitalele lor cu oglinzi de mână și descriu scene aburite de sex lesbian cu minori, se comportă ca o împuternicire feministă. De fapt, este o invitație la lesbianism.

ELISA DEPOPULATION AGENDA

Feminismul se potrivește programului de depopulare al elitei. Din 1963, când a fost publicat „The Mystique Feminin”, am avut o defalcare fără precedent în familie. Mai mult de jumătate din toți copiii sunt acum născuți din căsătorie; Numărul gospodăriilor monoparentale sa triplat. În „Inima frântă”, William Bennett scrie: „Majoritatea patologiilor noastre sociale, a criminalității, a ratelor de detenție, a bunăstării, a performanțelor educaționale, a abuzului de alcool și droguri, a sinuciderilor, a depresiei, a STD-urilor sunt manifestări directe și indirecte ale crack-ului Familia americană (p.4). „

Acum suferim de subpopulație. Rata de naştere a SUA a fost redusă de la 4 la 1,88 copii pe femeie, iar cea europeană și canadiană sunt de 1,5. (Avem nevoie de 2,2 doar pentru înlocuire.) Rusia (1,6 copii) a rămas constantă. În „Moartea Occidentului”, Pat Buchanan susține că declinul populației este responsabil pentru dispariția inevitabilă a Occidentului.

wehatemen.jpg

Reproducerea necesită cea mai delicată grijă. În cazul ființelor umane, femeia trebuie să fie pregătită pentru maternitate și onorată pentru contribuția ei la societate. Trebuie să se demonstreze bărbatului că standardul bărbatului este de a oferi conducere și susținere pentru mamă și copii. Atât mama, cât și tatăl trebuie să poată să-și dea copiilor îndrumarea spirituală și spirituală.

În schimb, în școli și universități, loviturile delicate ale sexualității feminine sunt zdrobite sub jackofot feminist. Femeile tinere sunt învățate că sexul heterosexual, căsătoria și familia sunt inerent opresive. Homosexualitatea, pe de altă parte, este un act de revoltă care este „șic” și „normal”.

Comparația lui Friedan cu mamele cu deținuții din lagărul de concentrare este perfectă. Betty Friedan, agentul Cabalului Illuminati, a pus mamele în lagărul de concentrare. Mamele !? Scopul final este într-adevăr genocidul. Elite-ul dorește ca populația lumii să fie mult mai mică. Poate fi o întrebare că aceasta este lucrarea diavolului?

——–

Related – Stanley Monteith – Agenda pentru controlul populației

————– Betty Friedan-Mommie A fost o comisie

Primul comentariu de la Bruce-

Trecerea recentă a lui Mary Tyler Moore, una dintre iubitorii de feminism cultural din Hollyweird; Principalul flux media, incluzând așa-numitele stăpâni ai conservatorismului republican, Fox News a scos și a arătat cu bucurie pe ecranul televiziunii modul în care doamna Moore, în sinele ei comedie sitcom, Show-ul Mary Tyler Moore a reprezentat femeia independentă care a cucerit tabla Camerele de cronici înfundați, vechi, șovinismul masculin al bărbaților. Tăbărind zidurile opresiunii masculine. Făcând tot capul albite în prezent, fața tortului alcătuiesc bimbos care sunt și au fost atât de inspirați de îndrăzneala doamnei Moore împotriva acestei asupriri bărbătești, bărbătești, șoviniste. Incorect numindu-se jurnaliști. Bineînțeles că știm ce trece ca jurnalism este doar lenea intelectuală pură.

MTM2.jpg

(Stânga, ingineria socială masonică evreiască)

Oricine poate să vorbească două silabe poate să parodie toate firele de știri, adică Associated Press, United Press International, Reuters și așa mai departe și așa mai departe. Care este ceea ce constituie jurnalismul pentru acești conducători de discuții din cadrul MSM. După cum a exprimat Don Henley în piesa lui Dirty Laundry; „Trebuie să arăt bine, nu trebuie să fiu clar.”

Nu o dată am văzut nici o mențiune de la acești campioni în MSM de așa-numitul adevăr în rolul anterior al d-lui Moore în sitcom-ul, Dick Van Dyke Show. Ceea ce o arată ca o mamă și o soție de ședere acasă, în timp ce soțul ei este câștigătorul de pâine. Aceasta ar fi o anatemă pentru tema lor satanică de a transforma societatea cu susul în jos.

Trăim în câteva zile întunecate, Henry. Mă rog ca o întoarcere spre normalitate să-și arate lumina într-o zi; Dar nu-mi țin respirația

https://www.henrymakow.com/200202.html