Istoria ascunsă a lumii: Zionismul vs. Comunismul: aliați secreţi ? Cum pot fi înşelaţi alegătorii ?

zionvsbolchurchill

Churchill a greșit când a spus că Israelul a fost cea mai bună soluție pentru problema evreiască. Pe măsură ce evenimentele se desfășoară în Siria, vedem asta prin faptul că
Soros ce reprezintă comunismul și Trump ce reprezintă sionismul  nu sunt concurenți. Este acelaşi cleşte care ține omenirea în mâna sa malefică.

De Henry Makow Ph.D.

Se pare că soarta lumii se află într-un război între două ramuri ale conspirației evreiești masonice pentru hegemonia mondială.

În 1920, Winston Churchill a spus că evreii comuniști și evreii sioniști se aflau într-o „luptă pentru sufletul poporului evreu”, o luptă „între bine și rău”.

 

hat6.jpg

Astăzi, acest „conflict” se desfășoară între George Soros și lacheii lui din  Partidul Democrat (comunism) versus Donald Trump(sionismul) și alegătorii lui păcăliţi.

Cetăţenii americani sunt doar spectatori sperând că câteva fărămituri vor cădea de pe masă. Acum cînd șarada electorală s-a terminat, ei nu au nici o putere. Același lucru este valabil și pentru „evreii naționali” ai lui Churchill, care, ca şi  mine, sînt obligaţi să fie loiali față de țara în care trăiesc.

Folosirea înșelătoare a lui Trump sub steagul fals al atacului chimic drept pretext pentru a ataca Siria îl plasează în mod direct în tabăra sionistă și pe  calea de coliziune cu Rusia și Iranul. Americanii au obosit să fie  folosiți ca surogat pentru ambițiile imperiale sioniste. Trump a dovedit că este un comisionar, un curier sionist. CNN și The New York Times aplaudă. Acest fapt accentuează temerile că Mossadul este stăpînul lui Trump.

Trump și-a trădat promisiunea electorală făcută poporului american de a evita intervențiile și de a dezamorsa tensiunile cu Rusia. El și-a pierdut un segment considerabil de sprijin, cu siguranță să-i otrăvească președinția și să se asigure că nu va fi reales.

Churchill.JPG


Tatăl  lui Bașar al-Assad, Hafez, a declarat că Israelul a fost şi va fi „un cuțit înfipt în inima Orientului Mijlociu”. Evenimentele i-au dovedit profeția. Planul Yinon urmărește fragmentarea țărilor arabe. Potrivit lui Benjamin Netanyahu, Israelul este destinat să fie „o putere globală în creștere”, în timp ce SUA își face munca murdară.

LUPTA ESTE REALĂ ?

În 1920, Winston Churchill,  scria: „S-ar părea că Evanghelia lui Hristos și Evanghelia lui Antihrist au fost destinate pentru unul şi acelaş popor și că această rasă mistică și misterioasă a fost aleasă pentru manifestările supreme, atât pentru cel divin cât și pentru cel diabolic „.

Cu toate acestea, dacă ne uităm în urmă, se pare că iudaismul nu poate să creadă în Hristos. Comunismul și sionismul sunt de fapt căi diferite pentru tirania lumii masonice iudaice (satanice).

Churchill a început prin a recunoaște ceea ce puțini sunt dispuși să admită chiar și astăzi, că comunismul este evreiesc: „Această conspirație la nivel mondial pentru a impune răsturnarea civilizației și reconstituirea societății pe baza dezvoltării reținute, a răutății malefice și a imposibilității egalității, A fost în continuă creștere … Acesta a fost principalul motiv al oricărei mișcări subversive din timpul secolului al XIX-lea … și au zdrobit poporul rus trăgîndu-l de părul din cap și … au devenit practic maeștrii incontestabili ai acestui enorm imperiu.”

Churchill a admis sionismul drept contragreutate și provocator al comunismului:

 

Leon-Trotsky-Lev-Davidovich-Bronstein-USSR-Peace-and-Freedom-in-Sovdepiya-Anti-Semitic-White-Army-Propaganda-Poster-191931.jpg


„Sionismul a devenit deja un factor în convulsiile politice ale Rusiei, ca o puternică influență concurențială în cercurile bolșevice cu sistemul comunist internațional. Nimic nu ar putea fi mai semnificativ decât furia cu care Troțki [de stânga] a atacat sioniștii în general, şi .Dr. [Chaim] Weizman în mod deosebit. Pătrunderea crîncenă a minții sale nu-i lasă nici o  îndoială că proiectele sale a unui stat comunist la nivel mondial sub dominație evreiască sunt direct împiedicate și împiedicate de acest nou ideal, care dirijează energiile și speranțele evreilor din toate ţările spre un scop mai simplu, mai adevărat și mai uşor de atins. Lupta care începe acum între evreii sioniști și bolșevici este  o luptă pentru sufletul poporului evreu „.

Evident, Churchill s-a înșelat. Scopul Israelului nu este nici mai simplu sau mai adevărat. Evreimea organizată, atât sub forma sa comunistă, cât și sub forma sa sionistă, este dedicată să saboteze calea de evoluţie a umanităţii, astfel încât să poată introduce tirania.

Potrivit Protocoalelor Sionului, scopul lor este: „Să-i purtăm pe toți prin disensiunile, animozitățile, furia, foametea, inocularea bolilor, dorința, până când Neamurile nu văd altă cale de scăpare decât prin apelul la banii și puterea noastră. (Protocolul 10)

„Vom uza și vom epuiza neamurile prin toate acestea, încât ele vor fi obligate să ne ofere o autoritate internațională, care prin poziția ei ne va permite să absorbim fără întreruperi toate forțele guvernamentale ale lumii și astfel vom forma un supra-guvern .“ (Protocolul 5

Am subliniat deja că atât comunismul, cât și sionismul sunt ramuri ale francmasoneriei. Cu toate acestea, nu am reușit să găsesc informații suplimentare care să lumineze adevărata relație  între comunism și sionism. În loc de concurenți, ele par a fi acelaşi clește care ține lumea în mâna ei malefică. Poate un cititor mă luminează?
—————–
Makow – au fost americanii înşelaţi de neo-conservatori?
Trump a făcut o înțelegere cu neoconservatorii la tema Siriei?

Primul comentariu de la John C

La sfârșitul ultimului articol în care ați întrebat dacă există o legătură între comunism și sionism. Aţi citit lucrările lui Moise Hess (1812 – 1875)? El a fost profesorul lui Karl Marx și a susținut, de asemenea, un stat rasial socialist în Israel. Sfânta istorie a omenirii,  a Romei și Ierusalimului sunt amîndouă dedicate ideii de a crea numeroase state socialiste naționale (evreiești și de altă natură) care ar fi unite într-un socialism global. El a prezis, de asemenea, un război între germani și evrei.

https://www.henrymakow.com/2017/04/zionism-communism-secret-allies.html