Dosar secret: De ce Marea Getică, astăzi Marea Neagră este originea lumii

Marea Geticã = Originea Lumii. Aici este originea faraonului Egiptean Tutankhamon, ca și a populației din vestul, sud-vestul și nord-vestul Europei, Americii, Australiei, Canadei și estul Europei.
Arienii vedici din Asia provin din haplogrupul celor din jurul Mãrii Getice („Marea Neagră” de azi) din antichitate. Marea Getică era un ”lac” interior al lumii getice. Film realizat de Dinu Costel Linta

Pentru ca sunetele si vibratiile faceau parte din stiinta geţilor/dacilor antici, în domeniul medical exterminat cu salbaticie de satanistii in evul mediu (The Dark Ages) si orice om de stiinta era ars de viu de acesti satanisti religiosi evreo-greci, care au intors inapoi ceasul evolutiei umane aruncand umanitatea in cea mai neagra epoca a ei, sub pretentia crestinismului evreiesc pe care ei l-au inventat pentru a jefuii, tortura si masacra rasa umana cu ninime cheltuieli de razboi, ppstarea acestor tehnici antice de vindecare a geţilor/dacilor, pe acest grup, e potrivita, acum cand in timpuri moderne aceste tehnici sunt redescoperite si redovedite a fi corecte si folositoare: