Ştire-bombă: Ce se aşteaptă în Ucraina către 2018. S-a dat startul proiectului de colonizare Ierusalimul ceresc pe teritoriul Ucrainei

Ierusalimul ceresc

Un eveniment epocal s-a produs la începutul anului 2017, despre care mass-media internaţională, chiar și ocazional, nu a menționat, a fost aterizarea în portul Odesa a primului grup de coloniști din Israel, în frunte cu Igor Berkut. Acest grup de 183 de pionieri evrei au sosit în Ucraina din Haifa pe pămîntul fertil din sudul Ucrainei pentru a pune prima piatră la temelia Ierusalimului ceresc „- despre aceasta a relatat lumii în prima zi a noului an al Cocoşului  Roșu (28.01.17), portalul kv-journal.su .

Din discursul lui Igor Berkut – director executiv al proiectului de creare a vetrei  principale a evreimii mondiale în cele cinci regiuni din sudul Ucrainei – a devenit cunoscut faptul că Noul Ierusalim către anul 2027 va  devini o vatră  pentru prosperitatea evreilor imigranți, construit pe tehnologiile de structură economică 7 Iosif „, banii și tehnologiile inovatoare decisive Ierusalimului  ceresc vor fi date de marile case bancare și CTN la nivel mondial, dintre care majoritatea aparțin evreilor.

Proiectul  Ierusalimul ceresc este un răspuns practic la prezicerea  lui Henry Kissinger, politicianul cel mai informat și a profetului palestinian  Sheikh Yassin că în anii 2022-2025 ani viaţa evreilor care trăiesc în teritoriul actual al Israelului va deveni imposibilă din cauza agresivitatăţii populației musulmane din jurul ţării şi a catastrofelor naturale și a cataclismului „Bătălia de la capăt”.

Netanyahu  avertizează ONU  în legătură cu pragul de „Battle of the End”

Un grup de frunte de coloniști evrei sub conducerea ne evreului Igor Berkut începe pregătirea infrastructurii pentru primirea primei sute de mii de israelieni. Sosirea lor  și aşezarea  a acestora pe teritoriul Noului Ierusalim: în regiunile Odessa, Dnepropetrovsk, Zaporozhye, Herson și Mykolaiv , este de așteptat să aibă loc  până la jumătatea anului 2018. Și chiar înainte de sfârșitul anului 2022 este planificat să ajungă în noua casă  6 milioane de evrei din Israel, și peste 12 milioane din ţări ca SUA, Rusia și UE.

Ucraina după descentralizare, cu-galben albastru este „Noul Ierusalim”

Gestionarea Noului Ierusalim,  va fi anunțată oficial dupa adoptarea Legii privind descentralizarea Ucrainei şi va fi încredinţată  Consiliului de Binefăcători  în componenţa a 12  Lideri.

Șef de  onoare cel etern al Consiliului este declarată  Golda Meir,  originară din Kiev , primul Premier al Statului Israel..

Primul Ministru-Președinte, după ce îşi va încheia mandatul de premier în Israel va fi Benjamin Netaniahy.

 Finanțele vor fi conduse de fostul șef al Rezervei Federale  SUA, Ben Shalom Bernanke.

De problemele de aparare va fi responsabil actualul  Ministru al Apărării al Israelului, Avigdor Lieberman, născut la Chișinău.

Serviciile speciale vor fi  conduse , de fostul șef al Oficiului pentru Relațiile cu  evreii din  URSS şi Europa de Est, „Nativ”, Iakov Kedmi, născut la Moscova.

De afacerile externe va fi responsabil,  politologul publicist Avigdor Eskin, născut la Moscova,

Afacerile Interne vor fi încredințate  fostului Ministru al Afacerilor Interne din  Israel  disidentul sovietic Natan Sharansky .

Propaganda va fi condusă de celebrul prezentator al televiziunii ruse, Vladimir Soloviov.

La JUSTITIE va decide  avocata Tatyana Montyan, născută în Crimeea.

Președinte al CONSILIULUI va fi l fostul Președinte  al Congresului evreiesc din Rusia, Evghenii Satanovsky

Se planifică de a numi Rabin-şef un aşkenaz etnic în versiunea Khazară din ramura copacului Israel.

În privinţa unei asistenţe economice şi  politice  în aplicarea acestui mega proiect civilizator, inclusiv în organizarea migrației şi aşezarea evreilor în  kibutz  (comună) în Noul Ierusalim, Netanyahu s-a înţeles déjà cu actualul Prim-Ministru al Ucrainei, Viktor Grossman; cu Prim-ministrul rus Medvedev D.A. şi consilierul superior, ginerele celui de-al 45-lea  președinte al Statelor Unite, Donald Trump.

 

http://vena45.livejournal.com/