STIINTA PIERDUTA A LUI ZALMOXIS sau STEAUA TETRAHEDRONICA, OCTOGONUL SI CULTURA CARPATO – DANUBIANA (5)

‘( Urmare)

CRISTINA NICOLETA SPRINCEANA

Multe dintre tehnologiile civilizatiilor antice au fost preluate de la civilizatiile extra-terestre. De multe ori insa, acestea s-au intors impotriva omului, caci orice fel de tehnologie, oricit de sofisticata, daca nu este acompaniata de o dezvoltare spirituala adecvata, devine un mijloc sigur de distrugere. Evolutia are un singur sens, cel al progresului. Nu exista evadare din lumea materiala numai prin mijloace materiale. Daca se apeleaza numai la tehnologie si se ignora partea spirituala, lumea materiala devine un fel de inchisoare oribila din care, culmea, nu ai unde sa fugi. Acesta este singurul adevar. Natura si Universul sint organizate pe principiul holografic dimensional. La ora actuala ne aflam in dimensiunea a treia si ne pregatim sa trecem (prin intermediul fenomenului de procesiune a echinoxurilor) in dimensiunea a patra. Din pdv al constiintei ne aflam in dimensiunea a doua si ne pregatim sa trecem in dimensiunea a treia. In schema de evolutie a Pamintului exista numai cinci nivele, numai cinci dimensiuni ale constiintei in care omul isi desfasoara existenta.
Nu exista „rase superioare” si „rase inferioare”, exista numai lacomie, narcisism si dorinta de a domina. Evolutia este legea Universala: prostii si pacatosii de ieri sint desteptii si sfintii de miine, barbaria de ieri este mitocania de azi si eleganta de miine – toti,
absolut toti trecem prin aceleasi faze ale schemei de evolutie, cu greselile inerente, perioadele de stagnare si regres temporare.
Fundamentul actualei civilizatii este preluat de la civilizatia atlantida. Pe acesta, fiecare popor si natie si-au brodat un patern propriu, in functie de nivelul de dezvoltare materiala si spirituala proprie, in functie de culoarea locala. In mod similar, exista un patrimoniu Universal la care au contribuit mai mult sau mai putin fiecare popor si natie care s-au succedat pe Pamint, si care in consecinta, apartine speciei umane ca atare. Din nou, patrimoniul Universal capata culori locale in functie de latitudine si longitudine.
Desi nu sint istoric, in urma interpretarii celor doua simboluri descoperite de catre domnul Gheorghe Moldovan pe peretii templului dacic de la Sinca Veche, care au ajuns sa fie publicate in ZUM acum patru ani dintr-o intimplare, pot sa va spun ca populatia Carpato-Danubiana a avut cunostinte extraordinar de avansate pe care nu avea de unde sa le ia din alta parte decit de la civilizatia atlantida care a colonizat Sud-Estul Europei cu mai mult de 12.000 de ani in urma, pe vremea cind Europa de Vest nici nu exista. Acestea nu sint speculatii mistice, nici exagerari nascute dintr-o vanitate ridicola ori dorinta de a demonstra cu orice pret ca vezi Doamne, „noi am fost acolo”, pentru ca in fond si la urma urmei nu conteaza cine si unde este primul. Pina la urma conteaza ce esti capabil sa faci astazi si ce esti capabil sa demonstrezi lumii intregi. Acestea sint insa, concluziile logice care rezulta din semnificatia celor doua simboluri.
Steaua tetrahedronica cu simbolul Yin – Yang in interiorul ei indica faptul ca populatia Carpato-Danubiana cunostea conceptul de MerKaBa. Principiul MerKaBa sta la baza fenomenului de materializare, dematerializare, a depasirii barierei timp-spatiu si a calatoriilor inter-stelare sau inter-galactice.
Cu alte cuvinte, omul poate transforma energia sa interna (energia mentala si emotionala de care dispune), in energie de tipul Yin. Energia Yin accelereaza particulele, moleculele si atomii din care este alcatuit corpul uman, pina cind viteza acestora devine superioara vitezii luminii, asadar o viteza tahionica. In acest moment, intregul corp fizic devine invizibil, de fapt un semnal informational sub forma unei unde. Astfel omul respectiv poate apare si dispare instantaneu, poate trece bariere solide – cum ar fi un perete sau un munte, de exemplu – fara sa le modifice citusi de putin structura, poate calatori in orice punct al Universului, oriunde in trecut sau in viitor. In acest fel este invinsa legea gravitatiei, curba spatiu-timp, de fapt dimensiunea a treia cu toate legile ei fizice. In momentul in care omul doreste sa devina din nou vizibil, sa-si inceteze drumul prin obstacolele materiale ori calatoria in spatiu – timp, nu are decit sa inceapa sa transforme energia Yin in energie de tip Yang, sa decelereze viteza tahionica pina sub viteza luminii si sa-si reconstituie corpul. Aceasta este MerKaBa interna, sinonima cu „laghima”, forta centrifugala folosita de yoghinii indieni de care acestia se folosesc pentru a levita. Pe principiul MerKaBa au fost construite vimanas-urile ramanilor si vailixi-urile atlantizilor cu care acestia au reusit sa calatoreasca in Cosmos.
Deci este foarte clar cam ce fel de cunostinte aveau cei care au desenat cele doua simboluri pe peretii templului dacic…
In plus, simbolul Yin – Yang ne mai spune ceva. Dupa cum am vazut, acesta reprezinta centrul Caii Lactee care transmite spre Pamint informatia codului genetic care determina toate formele de viata pe Pamint. Alte culturi grandioase (cum ar fi cea mayana si chineza) au pastrat simbolul Yin – Yang incorporat in centrul octagonului, figura geometrica care are una dintre laturi „ocupata” de steaua Vega. Deoarece Vega a fost steaua spre care se indrepta polul magnetic al Pamintului acum 12.000 de ani, cind a avut loc scufundarea continentului Atlantid si in plus, datorita faptului ca Vega a jucat un rol benefic aparte in evolutia speciei umane pe planeta Pamint, este logica concluzia ca civilizatia Carpato-Danubiana trebuie sa fi avut cunostinte inalte despre aceasta stea.
As fi extraordinar de curioasa sa aflu daca in mitologia sau mistica dacilor, oriunde pe monumentele lasate de acestia, apare vreo denumire, un semn, un simbol, in sfirsit, orice fel de referire la aceasta stea frumoasa din constelatia Lyra, de asemeni daca exista vreo referire la grupul Pleiadelor. Aceste elemente in plus nu ar face decit sa completeze teoria mea, conform careia populatia Carpato-Danubiana a fost o ramura descinsa direct din civilizatia atlantida, venita din Atlantis in Europa de Sud-Est cu mai bine de 12.000 de ani in urma, cu scopul de a coloniza si civiliza aceasta parte a lumii.

IN LOC DE CONCLUZIE :

Daca multi dintre romani ar citi cam ceea ce se scrie despre ei si istoria lor, ar ramine cu gurile cascate sau ar cadea de-a dreptul trazniti. Se spune insa ca singurul motiv pentru care oamenii rai reusesc sa-si duca planurile la indeplinire, este faptul ca oamenii buni nu fac niciodata nimic ca sa-i impiedice.
Cu siguranta ca trebuie sa existe in Romania oameni inteligenti, pregatiti, cu acces la arhive, documente si informatii care nu sint la indemina oricui, cu alte cuvinte istorici si minti rafinate care ar putea sa scrie citeva lucrari ca un intelectual, nu ca un patruped scapat de la gradina zoologica – lucrari de valoare care sa fie publicate si in afara, bine argumentate, fara trivialitati sau excese sentimentale, lucrari care sa inspire respect si sa poata rezista oricaror controverse ulterioare. Nu am inteles niciodata de ce nimeni nu face lucrul acesta, nu am inteles niciodata de ce exista atita nepasare si delasare din partea celor care au competenta, in timp ce mercenarii coalizeaza cu oponentii ideologici, contribuind la un fenomen de erodare inceata dar foarte sigura.
Pe de alta parte, este o ironie a soartei ca oamenii care au cele mai bune intentii se lasa si cel mai usor cuprinsi de tendinte extremiste si exaltare, fiind aidoma unor copii mari si galagiosi. Ori „pentru tarisoara noastra scumpa” nu e un argument. Daca la toate acestea se mai adauga si o doza de vanitate personala (care de obicei este mare), rezultatul e un produs vulnerabil, care nu poate aduce mari servicii interesului national. Si astfel, cu mare dezolare… „cade” mai rau decit Troia, si ultima varianta, in care cu singurii oameni cu care s-ar mai fi putut face ceva, pina la urma nu se mai face nimic. Este o mare tristete ca in ciuda oricaror eforturi, nu poate fi gasit cineva care sa stea in doua picioare si conform zicalei americane, sa „walk like a man”. Si uite asa, ce bine era in Kalahari… De fapt, pe acest vid se si mizeaza, nu-i asa? Doar stiti proverbul, cind pisica nu-i acasa…
Vorbind de istorie, trebuie spus ca in contextul acesteia mult mai rea si mai daunatoare decit crima este complicitatea. Daca nu ar exista complicitate, crima nu ar putea avea loc. De fapt, cea mai mare racila a istoriei nu sint criminalii, ci complicii. Astfel, dupa ce ca exista atitea categorii care devin complice prin indiferenta si tacere (cei care stiu cum stau lucrurile dar nu isi bat capul sa schimbe situatia si nu protesteaza niciodata indiferent daca altii le transforma capul intr-o groapa de gunoi si dejectii), prin oportunism (cei care se folosesc de fondurile care eventual se mai aloca in Romania numai pentru a cistiga un capital politic efemer si a-si consolida pozitia personala pentru a putea fura cit mai mult, ei si toate neamurile lor, inclusiv pisica), mai exista si categoria celor care devin complice prin servitudine. Este vorba de lacheii care pentru o aschie de ciolan ‘zvirlita pe sub masa „mai inchid si ei ochii nitelus” si accepta, de pe pozitiile pe care le au, sa contribuie la publicarea in afara a unor adevarate gunoaie, a unor insulte la adresa Romaniei si a poporului roman, la adresa noastra, a tuturor – aruncind astfel, cu multa lasitate, o mina de paie la rugul pe care si asa sint perpeliti si apasati de necazuri 23 de milioane de oameni.
Totusi, exista o intrebare care se pune lacheilor si lacheilor lacheilor care isi petrec toata viata cu crema de ghete si cirpa de lustruit in mina, si care isi schimba ideologiile adoptate de forma in functie de cum bate vintul, jucind rind pe rind rolul marilor stalinisti, marilor comunisti, marilor revolutionari, marilor democrati si reformisti: pina la urma si pina la urma, daca tot contribuie la asemenea murdarii, de ce se mai incurca cu cifre mari („prima mentiune a romanilor apare in 1160 cind valahii…”), cind mai usor de tinut minte sint cifrele mici? N-o fi oare mai bine sa scriem cu totii ca romanii au aparut si ei acum vreo 200 de ani si ca tablitele de la Tartaria sunt niste plastografii pe care le-o fi scris aia care era cu propaganda?…
Iar istoricilor bine intentionati care scriu pentru ca „asa au apucat” si ca „asa s-a scris si mai ‘nainte”, cu toata consideratia ce le-o acord, nu pot decit sa le spun ca istoria nu e dogma bisericeasca”crede si nu cerceta”, ci istoria e stiinta -„cerceteaza si demonstreaza”.
Dupa ce v-am povestit ceea ce inseamna, de unde vine si ce demonstreaza inscriptia de la Sinca Veche (practic, este simbolul unei navete spatiale), ginditi-va numai cam ce fel de minte, ce fel de abilitati si ce cunostinte aveau cei care au desenat MerKaBa si Yin – Yang / Hunab Ku (octagonul si steaua Vega) pe peretii templului dacic de linga Brasov… Inainte de a scrie orice, aduceti-va aminte cine sinteti si de unde veniti.
Experienta a confirmat faptul ca de multe ori adevarul il gasesti cu totul din intimplare, acolo unde te astepti mai putin (parca Fleming se astepta sa descopere penicilina intr-o gramada de mucegai…) si ca adesea ceea ce pare o elucubratie aberanta este de fapt pina la urma, purul si singurul adevar.
Sint mai multe lucruri in cer si pe pamint, Horatio, decit ai visat tu vreodata in filozofia ta” – Hamlet, William Shakespeare
Intentionez ca intr-o buna zi sa public o lucrare pe piata americana in care sa dezbat contributia Carpato-Danubienilor si a poporului roman la patrimoniul culturii Universale. Daca exista persoane in Romania care au interesul sa colaboreze si sa furnizeze informatii din istoria romanilor, le invit cu toata curtoazia sa ma contacteze, sa-mi scrie si sa-mi trimita materiale. Ma intereseaza in special calendarul dacic, monumentele, alfabetul, inscriptiile, simbolurile si monezile dacice, traditiile religioase si culturale, legende si mituri, obiceiuri vestimentare si culinare, etc. As fi curioasa sa stiu daca exista constructii piramidale sau orice fel de obiecte piramidale lasate de popoluatia Carpato-Danubiana. Vreau sa va spun ca exista o stiinta aparte care studiaza relatia dintre unde si materie, numita cimatica. Exista un dispozitiv alcatuit dintr-un disc de metal acoperit cu un strat fin de nisip, numit tonoscop si care transforma sunetul in imagine. Daca cineva rosteste „OM” de exemplu, imaginea redata de tonoscop este aceea a unui cerc cu multiple piramide in interiorul lui. Imaginea este aceeasi cu centrul unei Mantra hinduse antice numita „Sri Yantra Mantra”. Aceasta Mantra era si este folosita pentru a medita si se spune ca prin meditatie poate fi vizualizat Soarele central, nevazut altfel, in jurul caruia sistemul nostru solar calatoreste in decursul Marelui An Cosmic care are durata de 25.920 de ani paminteni. Cu siguranta ca populatia Carpato-Danubiana trebuie sa fi avut cunostinte despre proprietatile deosebite ale formelor piramidale si alte lucruri legate de acestea.
Ma mai intereseaza sistemele de Astronomie – Astrologie, divinatie si geomancie ale dacilor. Cu siguranta ca acestia trebuie sa fi stiut sa „citeasca” curentii telurici si in functie de energia telurica, sa descopere zacaminte, sa fie capabili sa prezica anumite evenimente si eventual, sa le altereze desfasurarea – stiinta extrem de interesanta practicata de mii de ani in China si raspindita apoi in intregul Orient, cunoscuta sub numele de Feng Shui.
O sa vi se para curios, insa as dori sa mai stiu daca exista pe undeva referiri la inaltimea Zeului Zalmoxis, a altor Zei sau a populatiei care a ocupat teritoriul respectiv cu mii de ani in urma. Supozitia mea este ca acestia trebuie sa fi fost mult mai inalti decit sintem noi astazi, de cel putin trei metri, as zice. As fi curioasa sa stiu daca numele Pelegon va spune ceva.
As vrea sa mai stiu de asemeni, care sint cuvintele de origine daca. Eu am gasit de exemplu ca „rai”, adica cer, provine din limba atlantida in care insemna „print”. Acest termen a fost preluat de egipteni si atribuit printului Soare Ra. Am mai gasit conectii intre cuvinte ale limbii romane si limba Naacal. De exemplu, in Naacal numele fostului continent Mu insemna de fapt „pamintul-mama”, ori in anumite regiuni ale Romaniei (Oltenia de exemplu), la mama se spune mu-ma. Nu ca aceste conectii ar insemna mare lucru si nici nu pot constitui un argument care sa stea in picioare. Cum insa cind ai de-a face cu trecutul, nu se stie niciodata unde ajungi cind incepi sa tragi de un fir…
Apropos de trasul firului din ghemul istoriei, v-ati fi putut inchipui de exemplu, ca Greuceanu din povestile lui Ispirescu, cel care „crestea intr-un an cit altii in zece”, este acelasi cu uriasii despre care se povesteste in Biblie, titanii din mitologia greaca si care de fapt nu sint alceva decit o alta rasa umana de natura extra-terestra cu o alta garnitura cromozomiala, inaltimea de zece metri, un alt nivel de constiinta si altfel de capabilitati mentale – mentionata in scrierile antice de catre Plato, Arisophanes, descrisa in Popol Vuh si Cartea Dzyan din Tibet – care a populat planeta cu milioane de ani in urma?…
Este complicat sa va explic acum pentru ca aceasta explicatie nu face subiectul articolului de fata, insa exista un mod de a cerceta trecutul sau istoria numit reconstituire holografica a evenimentelor ori in conformitate cu terminologia Sanskrita, accesarea Recordului Akashic („inscris” in centura Van Allen din jurul globului terestru).
Pentru a accesa Recordul Akashic sau Memoria Universala trebuie sa depasesti cele trei iluzii care definesc dimensiunea in care evoluam la ora actuala: spatiul, timpul si notiunea de „eu”.
Daca nu v-ati nascut clairvoyant, puteti ajunge sa cercetati aceste dimensiuni practicind yoga.
In cazul in care exista persoane care cred ca acesta ar fi un subiect interesant, imi pot scrie si eventual, pot alcatui ulterior in limita timpului disponibil, o rubrica in care sa explic tehnica prin care oricine poate sa ajunga prin exercitiu si cu putin noroc, sa exploreze cu destula acuratete alte dimensiuni decit cele tri-dimensionale. Cei care ajung sa stapineasca astfel de tehnici, dezvolta asa-numita „vedere la distanta” care ii ajuta „sa vada” oriunde in spatiu si in timp (trecut, viitor), in corpul uman, etc. Numai noi in ingustimea mintii noastre educata in acest sens, credem ca acestea sint fenomene „para-normale” sau ca cei care „au har” sint „alesii Domnului”.
De fapt si de drept, in toate acestea nu este nimic para-normal, iar „alesii Domnului” nu sintem numai unul sau altul, ci sintem toti oamenii care traim pe Pamint, indiferent ce credem si in ce credem. Exista o explicatie stiintifica si o baza anatomico-fiziologica daca vreti, care suporta toate aceste fenomene. Este vorba de cimpul electro-magnetic al omului si de circularea acelei energii, prana, de care v-am vorbit mai inainte, intre coccis – perineu (zona corespunzatoare la barbati cu zona prostatei si la femei cu zona Grafenberg) si glanda pineala sau „al treilea ochi” din creier – fenomen pe care hindusii si yoghinii il numesc „trezirea lui kundalini”.
Prin intermediul accesarii Recordului Akashic pot fi aflate lucruri care nu exista in nici un fel de arhive, iar culmea este ca foarte multe lucruri contrazic total ceea ce se gaseste scris in documente, arhive sau ceea ce stim din cartile de istorie. Recordul Akashic este un domeniu cu totul si cu totul fascinant deoarece ofera raspunsuri la intrebari ramase fara raspuns, dezleaga mistere a caror dezlegare nu poate fi altfel gasita si verfica o serie de fenomene. De exemplu, daca vrei sa studiezi gravitatia, faci un milion de ecuatii si crezi ca ai inteles fenomenul. Nu vei intelege insa ce inseamna cu adevarat gravitatia pina cind nu iti cade un mar in cap.
Pe de alta parte insa, deoarece este duplicatul a tot ceea ce s-a intimplat vreodata pe Pamint, Recordul Akashic este adesea o poveste urita si trista, cu multe crime si amaraciune, in care cineva comploteaza totdeauna impotriva altcuiva.
Si apropos de comploturi si conspiratii, ar fi interesant sa auziti ce are de spus un om care a avut de-a face, sa spunem, cu istoria Romaniei. Daca te duci de la Sinaia spre Brasov, pe partea stinga a soselei se face un drum pe care aproape ca nici nu-l observi din cauza hatisului si care urca fara prea multe ocolisuri, aproape abrupt pe un munte acoperit de paduri. Sus, in mijlocul unei paduri exista o poiana insorita si in partea stinga a poienii, cu spatele spre padure, este o casa care priveste spre Est – Sud-Est. Totul pare destul de izolat. In aceasta holograma a trecutului, a aparut un om, care mi-a „spus” ca acesta era locul unde ii placea cel mai mult sa se duca iarna. Intr-adevar peisajul era de iarna, cu multa zapada, atit de insorit si frumos ca nu-ti mai venea sa pleci de acolo. Linga el a aparut o femeie, mai inalta ca mine, lata in solduri si cu picioare groase, cu parul nevopsit si ondulat pina aproape de umeri, o femeie care parea destul de simpla, dar foarte linistita. Omul mi-a spus ca femeia era ardeleanca si ca este singura pe care a iubit-o vreodata si singura care i-a dat liniste. Mi-a mai spus ca a lasat in urma o fata la care se gindeste adesea, apoi a inceput „sa vorbeasca” si „a vorbit” timp de patru ore si jumatate, explicind o multime de lucruri care aparent sint si vor ramine pentru totdeauna de neinteles. Din ce a povestit omul acela, a reiesit cit de adevarat e proverbul romanesc „unde dai si unde crapa”, adica ce vrea sa faca un om in viata lui si ce iese. Ah, ce durere, ce durere sa ajungi sa intelegi ce e de neinteles… astfel incit ajungi uneori sa te gindesti ca e mai bine sa nu mai intelegi niciodata nimic.
Intr-o astfel de reconstituire holografica a istoriei sau accesare a Recordului Akashic, un mare voievod roman care a domnit acum vreo 500 de ani, „a povestit” ca mai toti domnitorii Tarilor Romanesti cunosteau o „metoda de lupta” mostenita de la daci si care in interpretarea mea, seamana cu un gen de practica shamana. Domnitorul respectiv „a povestit” ca inainte de lupta (este vorba de bataliile care erau planificate a avea loc in paduri din motive strategico-militare), erau trimise femei cu oale cu apa in padure pentru a executa un fel de ritual, invocind spiritele naturii si cerindu-le ajutorul in scopul derutarii si infringerii inamicului. O astfel de metoda prin care omul fraterniza cu natura, a mai spus marele domnitor, a fost folosita inaintea unor lupte pe care el insusi le-a dat pe viata si pe moarte in padurile care inconjurau Vasluiul ca o potcoava si care erau in vremea aceea mult mai mari si mai intinse decit sint acum. Metoda respectiva s-a pierdut si nu se mai stie nimic despre ea in ziua de astazi, dar exista inca paduri in Romania care au ramas de sute de ani sub influenta acestor practici de tip shaman si in care au loc fenomene ciudate, din nou… aparent de neinteles.
Asadar, prin coroborarea extraordinar de interesantelor informatii pe care eu personal le-am obtinut sau le pot obtine oricind din Recordul Akashic (si care dezleaga multe din misterele trecutului, explicind ceea ce astazi pare de neinteles) cu cele istorice locale si cele din istoria si cultura altor popoare, se poate creiona oricind un profil cultural al locuitorilor zonei Carpato-Dunarene si al poporului roman care au o traditie multi-milenara si nu sint pripasiti prin Romania din greseala – asa cum incearca sa sugereze sau sa le atribuie o alta identitate unii si altii.

Cu multumiri speciale grup Amon si omni-potentilor masteri B. pentru cel putin unsprezece ani indelungati de truda, migala, dragoste, protectie, nenumarate revelatii si nepretuite daruri – C.N.S.