Nostradamus acum 4 secole: Trump va declanşa un mare război…

Nostradamus a prezis alegerea lui Donald Trump ca președinte al Statelor Unite, acesta fiind un semn că vine sfârșitul lumii, susțin adepții teoriei conspirației.

În timp ce mulți au fost surprinși de victoria miliardarului american în alegerile din SUA din noiembrie 2016, adepții lui Nostradamus nu sunt, susținând că profetul francez a făcut-o încă din secolul al 16-lea. În centurionul III, catrenul 81, Nostradamus scrie: “Marele gigolo nerușinat şi îndrăzneț. El va fi ales guvernator al armatei. Grosolonia disputei sale”.

Mulți cred că “marele gigolo nerușinat şi îndrăzneț” se referă la caracterul grosolan al domnului Trump, în timp ce “guvernator al armatei” se referă la faptul că Donald Trump este responsabil pentru cea mai puternică forță conducătoare militară a lumii.

În centurionul 1, catrenul 40, o altă predicție a lui Nostradamus spune: “Trompeta falsă ce ascunde nebunia va provoca Bizanțul să schimbe legile sale”. Bizanţul a fost o colonie greacă veche; unii au considerat că acest lucru indică faptul că Grecia este un loc de ajungere al imigranților și refugiaților, un subiect care a stat în centrul candidaturii domnului Trump. A nu se uita că în limba engleză “trump” înseamnă “trompetă”.

În sfârşit, în catrenul 50, Nostradamus scrie că “republica oraș mare” se va angaja într-un mare război, comandat de “trompetă”, ceea ce îi fac pe unii să creadă că Trump va declanşa un mare război în lume.

Sursa: Secretele lui Lovendal