PLANUL SECRET AL LUI IGOR DODON ŞI A LUI VLADIMIR PUTIN: REPUBLICA POPULARĂ BASARABEANĂ

PLANUL LUI VLADIMIR PUTIN ŞI IGOR DODON pentru R.MOLDOVA: De ce Rusia îl promovează cu atîta insistenţă pe IGOR DODON. Postul de preşedinte al R. Moldova va permite lui Vladimir Putin să ţină sub control ARMATA şi POLIŢIA R. Moldova. Vladimir Putin nu s-a dezis de la formarea Republicii Populare Basarabia în cadrul Federaţiei Ruse în care să includă R. Moldova, Transnistria şi regiunea Odesa. Cum se va proceda? După ce va învinge în alegerile prezidenţiale, doamne fireşte, Igor Dodon, se vor declanşa alegeri anticipate, forţele pro-ruse directe şi alţii camuflaţi vor pune mîna pe Parlamentul şi Guvernul R. Moldova. Şi cînd va lua puterea reală în R. Moldova, armata şi poliţia vor fi neutralizate, şi va putea să înroleze în armata Transnistriei mii şi mii de ofiţeri şi voluntari de pe teritoriul controlat de R. Moldova. În aşa fel armata consolidată a Transnistriei va deveni una capabilă, avînd ofiţeri instruiţi, să ia sub control regiunea Odesa. Şi Ucraina va trebui să lupte pe două fronturi: în regiunea Odesa cu armata Transnistriei care ar putea număra la mai multe zeci de mii şi în Donbas şi alte zone din Ucraina cu armata activă a Federaţiei Ruse înzestrată cu tancuri şi rachete. Ne aflăm la etapa istoriei cînnd IGOR DODON trebuie oprit cu orice preţ şi deferit justiţiei. Practic noi ne aflăm întrun război hibrid cu Federaţia Rusă. Acest adevăr trebuie să cunoască toţi cetăţenii de bună credinţă. Marea TRAGEDIE a Basarabiei ar putea începe la 13 noiembrie 2016.

MIHAI CIUBOTARU

„Inal Ardzinba, consilierul-șef al Administrației președintelui rus pentru CSI, primul consilier al asistentului prezidențial Vladislav Surkov, organizează întâlniri cu unii politicieni ucraineni, susține șeful Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), Vasili Hrițak, transmite Unian.

„Avem informații despre întâlnirile sale cu unii politicieni din Ucraina. Din păcate, este greu de documentat, pentru că întâlnirile au loc într-un alt stat. Dar o astfel de activitate există”, a spus Hrițak, citat de paginaderusia.ro.

Totodata, șeful SBU a dezmințit zvonurile că Ardzinba ar avea programată o vizita la Odesa.

„Astfel de zvonuri se răspândesc, dar am puțină încredere că Inal Ardzinba va veni în regiunea Odesa. De fapt, într-adevăr el continuă să fie responsabil de proiectul „Basarabia”, inițiat în 2015”, a spus Hrițak.

El a adăugat că împiedicarea creării „Republicii Populare Basarabene”, dupa modelul DNR-LNR, s-a reușit grație celor trei etape de „curățenie” efectuate de SBU în regiunea Odesa.

„Confirmarea acestor informații (despre sosirea lui Ardzinba la Odesa – n.r.) nu o avem. Dar dacă va veni, îl vom intampina obligatoriu”, a spus șeful SBU.

De la începutul anului 2014, în Ucraina, Republica Moldova și Rusia apare frecvent informația cu privire la posibilitatea creării de catre agentii Moscovei, în regiunea Odesa, a așa-numitei „Republici Populare Basarabene”, care să înglobeze o parte din regiunea Odesa și sudul Republicii Moldova (Găgăuzia).” Sursa: www.ziarelive.ro/

ANATOL ȘALARU: VOTAȚI PENTRU MAIA SANDU! CA MINISTRU AL APĂRĂRII, VĂ POT SPUNE CĂ VENIREA LUI IGOR DODON LA PUTERE VA TRANSFORMA REPUBLICA MOLDOVA ÎNTR-UN PION ÎN MÂNA RUSIEI

28_anatol_salaruFac apel la toţi membrii Partidului Liberal, la simpatizanţii noştri şi la toţi cetăţenii Republicii Moldova să iasă la vot pe data de 13 noiembri şi să-i acorde votul Maiei Sandu. Orice absenţă de la vot este un vot dat lui Igor Dodon scrie ministrul apărării de la Chișinău, Anatol Şalaru, pe Facebook, preluat de Romanian Global News.

„Primul tur al alegerilor pentru funcţia de preşedinte al Republicii Moldova a trecut şi, chiar dacă pentru PL rezultatele nu au fost cele aşteptate, lupta merge mai departe. Astăzi, bătălia pentru valorile democraţiei europene, pentru un stat de drept în slujba oamenilor, şi nu al oligarhiei, sunt reprezentate de Maia Sandu. Ca ministru al apărării, vă pot spune că venirea lui Igor Dodon la putere va transforma Republica Moldova într-un pion în mâna Rusiei și îl va folosi pentru a lovi atât în Ucraina, cât şi în România. Venirea lui Igor Dodon la putere înseamnă nu doar reorientarea strategică a Republicii Moldova, dar şi perpetuarea statului nefuncţional. Sunt ministru în actualul guvern și ştiu că nu toate lucrurile sunt cum ar trebui şi că este loc de mai bine. Un preşedinte dedicat reformelor instituţionale profunde este ceea ce are astăzi nevoie Republica Moldova. În acest context, fac apel la toţi membrii Partidului Liberal, la simpatizanţii noştri şi la toţi cetăţenii Republicii Moldova să iasă la vot pe data de 13 noiembri şi să-i acorde votul Maiei Sandu. Orice absenţă de la vot este un vot dat lui Igor Dodon. Eu voi vota pe data de 13 noiembrie pentru Maia Sandu. Cu Dumnezeu înainte!”, a scris Anatol Şalaru pe Facebook.