TRECEREA AVERII POPORULUI ROMÂN ÎN PROPRIETATEA POPORULUI EVREU ÎN 27 DE ANI

 

Adrian Grigoriu

Începusem sa scriu un comentariu și am ajuns la un articol – îl pun aici deocamdată.

După revoluţie, sau cum vreţi să o numiţi, a fost euforia dezvoltării economiei private ca panaceu universal al tuturor problemelor avute de români până atunci. Firesc, unii s-au gândit să dezvolte bănci… dar s-a dovedit că s-au gândit greșit tare, semn că habar nu aveau de planul în desfăşurare.

Pe parcursul a câţiva ani, condițiile de înfiinţare şi funcţionare a băncilor s-au înrăit până când nici una nouă nu s-a mai putut înfiinţa.

În perioada 1995-2000 – au fost făcute oferte de cumpărare a băncilor românești de către băncile străine. Băncile românești a căror acționari nu au vrut să vândă au fost atacate pentru a fi desfiinţate, de către chiar BNR.

De exemplu, Valeriu Stoica a oferit 6 (șase) milioane de euro Preşedintelui BIR pentru ca acesta să convingă pe cei 2,500 de acţionari români să vândă acţiunile la anume bănci străine. Omul a refuzat să trădeze interesele acţionarilor şi a fost “răsplătit cu “premiul” de 7 ani de puşcărie, evident fiind complet nevinovat. Apoi banca a fost distrusă prin jefuire fără nici o bază legală, la ordinul şi cu acte de la BNR, cu mâna unor judecători care au pronunţat hotărâri contrare legii, operaţiune derulată de către bandiţii care dirijează tiranic sistemul juridic, celebrul Triumvirat Malefic. Preşedintele Dinculescu al Bancoop a decedat suspect în perioada în care Bancoop a fost închisă. Alţi directori de la bănci româneşti fie au murit în condiţii suspecte, fie au fost încarceraţi pentru motive “trase de păr”.

Sistemul bancar a fost curăţat de români pe căi juridice de cei care sunt cunoscuţi ca Triumviratul Malefic, respectiv Valeriu Stoica, Arin Stănescu (recent decedat) şi Călin Zamfirescu, toţi înalţi ofiţeri MOSSAD cu misiune de a dirija tiranic și criminal sistemul juridic pentru ca averea Poporului Român să ajungă la poporul lor.

Pentru un an (1999-2000), Mugur Isărescu, colegul Triumviratului Malefic în asaltul clandestin împotriva Poporului Român, a fost numit Prim-Ministru pentru că BNR să poată ataca băncile desemnate a fi distruse far ca reputaţia lui să fie afectată. Atunci s-a început distrugerea şi lichidarea ilegală a BIR, Bancoop, Credit-Bank, Albina, Unirea, Columna şi altele. Un caz mai rar de distrugere fără lichidare şi apoi cu preluare a fost preluarea prin mijloace ilegale a Băncii Dacia Felix de către Bank Leumi.

Ultima componentă românească în sistem rămăsese Banca Țiriac. Deşi Tiriac individul a avut subţiri legături cu românii, individul a fost şi este de o viaţă sluga obedientă la Mafia Internaţională. Totuşi nu i s-a permis să ţină control asupra băncii pentru că criteriile Mafiei sunt riguroase şi inflexibile: orice componentă din sistemul financiar și Mass Media trebuie să fie în controlul absolut al etnicilor evrei iar cine se opune în orice formă trebuie distrus. Așadar fiul lui Țiriac a ajuns prin tribunale, fapt care l-a motivat brusc pe Țiriac să dea banca în două etape: în prima a făcut o fuziune cu Unicredit Bank şi mai recent a vândut partea sa acţionarilor lui Unicredit.

După ce sistemul bancar a fost „epurat” de prezenţa românilor în acţionariat şi conducere, adică cândva după 2000, au început „binefacerile” bancare pentru români: credite gârlă, garanţii chipurile nimic (deşi în Codul Civil chiar dacă nu ai semnat nimic garanţie la un credit, răspunzi cu toată averea personală, dar ce să ştie goyimul român de legi viclene?) apoi au venit crize din cauze misterioase, creşteri de preţuri, scăderi de salarii, creditele însă rămân cel mai stabil lucru pe Lume, ele nu fluctuează cu economia… interesant nu?

Când se mai dumiresc românii și încep să caute răspunsuri, Mafia Internaționala creaza unităţi de fals patriotism militant şi specializat profesional. Au apărut astfel „cavalerii specializați” ai apărării poporului în fata nedreptăţii bancare: în zona juridică este masiv promovat Gheorghe Piperea, mason deci antiromân iar în plan politic este masiv promovat Marian Munteanu, se pare că chiar mai mult decât mason. Ambii atrag nemulțumiții şi conduc lupta Poporului Român contra sistemului financiar şi chiar se iau de stăpânul local al sistemului financiar, chiar de BNR. Se construiesc zgomotoase false conflicte între ei și sistemul bancar precum povestea cu creditele în franci elvețieni sau legea dării în plată. Mai ales ultima este imens de favorabilă băncilor dar este prezentată de Mass Media complet invers. Dar desigur se iau de aspecte secundare nu cumva să se ajungă la „reactorul nuclear” al tuturor problemelor Poporului Român de 157 de ani până în prezent, cu precădere în cei 27 de ani.

În ultimii 27 de ani averea Poporului Român s-a trecut în proprietatea Poporului Evreu care acţionează sub false identităţi etnice, atât romaneşti cât şi toate celelalte identităţi existente: austriece, germane, americane, ruse, greceşti, franceze, engleze, suedeze, chineze, japoneze, indiene, turceşti, arabe etc…

Procedeele de trecere au fost

prin Legea 15/1990 prin care tot patrimoniul poporului a trecut în proprietatea statului şi s-a privatizat.

Ce a mai rămas la români a fost colectat de bănci prin sistemul creditelor bancare. Băncile sunt doar unităţi de luptă împotriva românilor controlate tiranic de către BNR care au unic scop preluarea averii imobile şi mobile de la români. Povestea cu profitul este doar diversiune, poveste de adormit vigilenţa poporului.

Ce a scăpat de la cele două procedee anterioare şi a mai rămas la români, a fost atacat prin sistemul juridic. Sistemul juridic are ca scop să permită crimei organizate de mare anvergură să preia cu forţa ce nu s-a preluat prin înşelare şi să valideze jaful fizic cu mijloace juridice. Cu puterea Statului Român aplicată pe calea hotărârilor judecătoreşti pronunţate cu încălcarea tuturor legilor statului Român și UE, pe de o parte membrii crimei organizate de mare anvergură sunt protejaţi şi de asemenea se acordă calitate juridică actelor de violenţă ca să rămână la mafioţi bunurile preluate. După ce sunt curăţate de probleme juridice, infractorii vând bunurile către evrei. Ulterior, banii le sunt luaţi din conturi şi sunt lichidaţi profesional prin accidente sau în sistemul medical.

Tot ceea ce se petrece este mecanism simplu bazat pe crima, minciună şi diversiuni. Diversiunea cea mai puternică este să ţină oamenii cu ochii țintă în televizor la spectacole privind politica sub mirajul prejudecăţii că sistemul politic că ar fi românesc, că ar fi democratic, că ar fi al poporului şi că ar lucra pentru popor dar mai ales că are vreo putere. Sistemul politic nu a avut de la 1989 până în prezent nici o putere în Stat, singura sa putere fiind să captureze atenţia românilor şi să îi înșele că totul se învârte în jurul politicii ca să nu se uite la altceva şi să poată înţelege cine le face răul real și cum..