FLASHMOB LA CHIŞINĂU cu genericul : „SIS–ul DIN R. MOLDOVA INTIMIDEAZĂ CARAVANA UNIRII

Asociația „Onoare, Demnitate și Patrie” (ODIP) a organizat miercuri, 13 iulie, la ora 11.00, în fața Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, un flashmob cu genericul : „SIS – scăpați de VI-RUȘI”, transmite Romanian Global News.

Flashmobul a avut loc în contextul în care au fost exercitate mai multe presiuni asupra Asociației „Onoare, Demnitate și Patrie” (ODIP) cu scopul de a împiedica desfășurarea Caravanei Unirii, lansată de ODIP la începutul acestei luni.

La evenimentul membrii asociației aufăcut publice, într-o conferință de presă la fața locului, toate detaliile intimidărilor la care au fost supuși, precum și primele rezultate ale turul I din Caravana Unirii. A fost anunțată lansarea celui de-al doilea tur al Caravanei Unirii, care va avea loc în localitățile din Anenii Noi, Strășeni, Călărași și Ungheni.

Asociația „Onoare, Demnitate și Patrie” este o organizație apolitică, non-profit, care are scopul de a educa o generație de tineri activi, prin promovarea valorilor naționale și a culturii românești.