PUTIN ÎN SLUJBA ILLUMINAŢILOR

Un cititor îmi oferă un link de pe site-ul digi24.ro, de unde aflăm că preşedintele Putin pune sub supraveghere Internetul şi reţelele mobile. Citez din ştire:

Președintele rus Vladimir Putin a semnat o serie de legi antiteroriste extrem de criticate, care consolidează supravegherea comunicațiilor. Măsurile, publicate pe site-ul guvernului și adoptate la sfârșitul lunii iunie de deputații ruși, penalizează nedenunțarea unui delict, reduce vârsta răspunderii penale la 14 ani și introduce pedepse care ajung până șapte ani de închisoare pentru „justificarea publică a terorismului”, inclusiv pe internet.
Monitorizarea comunicațiilor online de către serviciile speciale este întărită de obligația furnizorilor de internet și a administratorilor rețelelor sociale de a stoca mesajele, apelurile și datele utilizatorilor timp de șase luni. Aceştia au şi obligaţia de a transmite datele agențiilor guvernamentale, dacă acestea le solicită.

P.S. Am spus-o de mai multe ori pe acest site că Putin e un ticălos, la fel ca şi alţi lideri ai lumii care gândesc supravegherea şi controlul Internetului. E penibil şi se încalcă total drepturile omului dacă poţi să condamni pe cineva pentru opinii personale. Dacă cineva critică un guvern sau un preşedinte sau este împotriva anumitor măsuri ale autorităţilor, el poate fi acuzat imediat de “terorism pe Internet”, ceea ce este o gravă măsură împotriva libertăţii de exprimare. Având asemenea legi, autorităţile unui stat pot oricând abuza de ele.

Pe de altă parte, precum vedeţi, există o cârdăşie a liderilor lumii care, deşi ei par a fi duşmani în ochii publice, totuşi au aceleaşi opinii în a restricţiona şi controla Internetul. Vedeţi, de exemplu, articolul din 2015 (Ministrul francez de externe vrea să cenzureze şi să elimine o parte de Internet, pentru a ne apăra de terorism! Ne întoarcem în Evul Mediu, când Biserica Catolică ardea cărţi! Halal politicieni!) în care arătam cum un ministru francez declara că o parte din Internet ar trebui să fie cenzurat. Ceea ce mă duce încă o dată la concluzie că toţi sunt marionetele Illuminati, însă, na, de faţadă, ei se mai ceartă între ei. Vorba cititorului meu: “Uite cum ies la iveala Iluminatii. Numai că Putin joacă rolul de “Gigi contra”.

Sursa: secretele lumii