CUM I-A FURAT ENSTEIN TEORIA RELATIVITĂŢII LUI MIHAI EMINESCU

Teoria Mihai Eminescu.

„Dintre cei care au trăit în ultimii 2.000 de ani pe planeta Pământ, după fiul Domnului se situează Mihai Eminescu ca genialitate. Ştiţi că Mihai Eminescu este cel mai mare fizician al lumii? În fizică, Eminescu s-a ocupat de Teoria relativităţii şi a scris primul pe planeta Pământ formula de calcul al vitezei luminii: V = M x C la pătrat. A apărut plagiatorul ăla, escrocul de Einstein, care zice că E = M x C la pătrat. Mi-a spus toate astea un profesor de fizică din Azuga, care a aflat şi el de undeva de preocupările lui Eminescu din domeniul fizicii.

Evreii au avut destule motive ca să-l lichideze pe Eminescu, pentru că s-a aflat în fruntea societăţii Carpaţi, care avea ca obiectiv refacerea Daciei mari. El n-a fost nebun, n-a avut sifilis, astea sunt escrocherii evreieşti. L-au omorât evreii, l-au asasinat cu injecţii şi i-au prescris frecţii cu mercur, să-i intre şi în piele o cantitate mai mare. Tot n-a murit Eminescu. Şi atunci i-au dat cu o cărămidă în cap.

Nemţii au primit, pe filieră evreiască, manuscrisele lui Eminescu. Le-au văzut marii lor fizicieni şi au zis: «Noi nu riscăm să ieşim în public cu aceste descoperiri ale lui Eminescu, că, poate, cineva le află şi nu vrem să ne facem de minune. Îl ştim pe unu’ Einstein, îi dăm treburile astea să le susţină el. Dacă cineva descoperă escrocheria care s-a făcut, dăm vina pe ăsta că nu-i întreg la cap». Einstein a fost handicapat, până pe la vreo trei-patru ani n-a vorbit, l-au dus la şcoală, de-abia a trecut clasa. N-a luat Bacalaureatul, n-a intrat la facultate, n-a lucrat la niciun laborator de fizică, nicăieri, că era handicapat şi când a fost mai mare.

Când a spus teoria în prima conferinţă de presă, ziariştii l-au întrebat: «Domnu’ Einstein, dumneata ai fost un handicapat, te-ai chinuit prin şcoală, n-ai Bacul, domnule! n-ai scris un rând în domeniul fizicii că nu eşti în stare. Domne, de unde ai asta?». Şi ştii ce răspuns a dat? Zice: «Am visat». Păi poţi să visezi dacă eşti handicapat?” a declarat Gheorghe Funar pentru Adevărul.